Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Skoda Fabia Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Skoda Fabia Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Skoda Fabia özellikleri ve fiyatı nasıl? 2020 Skoda Fabia özellikleri hakkında merak edilenleri yanıtladık. Skoda Fabia 2020 fiyat listesi, kiralık Skoda Fabia fiyatları ve daha fazlası için okumaya devam edin…  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Skoda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

Yeni Skoda Fabia özellikleri ve fiyatı

Skoda Fabia 2020 fiyat listesi en çok merak edilen konu başlığı. Ayrıca araç kiralama alanında da Skoda Fabia kiralama seçenekleri lider marka model kombinasyonları arasında yer alıyor. Şu soruların yanıtlarını için içeriğimizi sonuna kadar okumanızı öneriyoruz:

  • Skoda Fabia 2020 özellikleri nasıl?
  • Yeni Skoda Fabia fiyat listesi nasıl?
  • Skoda Fabia bagaj genişliği ve boyutları nasıl?
  • Kiralık Skoda Fabia fiyatları nasıl?


Yeni Skoda Fabia Özellikleri 

Yeni Fabia özelliklerine baktığımızda güncel otomobil teknolojilerinin hemen hepsini sunabilen, çok modern bir tasarım diline sahip olan yenilikçi bir otomobil stili ile karşılaşıyoruz. Üstelik marka, 2020 Fabia modeli ile oldukça geniş bir yaşam alanı da sunuyor. Şimdi, detaylara bakalım…

Skoda Fabia Tasarım Özellikleri

Tasarımda çok sportif ve kompakt bir hava sezilirken manevra kabiliyeti yüksek bir otomobil ile karşı karşıya olduğunuzu hemen anlıyorsunuz. Tasarım dili renkli, modern ve sportif. Ayrıca yenilenen Fabia’da kristalize tasarım dilinin ön plana çıktığı bir netlik algısı var.

Sıfır km Skoda Fabia alırken göreceğiniz renk kombinasyonları şöyle: Büyülü siyah renkte gövde ve beyaz tavan / Ralli yeşili ve siyah tavan / şeker beyazı ve siyah tavan / yarış mavisi ve gümüş rengi tavan. Ayrıca çelik jant ve alaşım jant seçeneği var. 

Skoda Fabia İç Mekan Özellikleri

Skoda Fabia’da iki donanım seçeneği var: Ambition ve Style. Buna göre de iç mekan konforu şekillenmiş. Genel hatlarıyla Fabia’nın iç mekan özellikleri şöyle:


Çekici görünüme sahip çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi kullanılmış. Bu direksiyon simidi üzerinden radyo, Maxi-DOT ve bağlandığınız telefonu kumanda edebiliyorsunuz. Opsiyonel olarak sunulan çok fonksiyonlu spor deri direksiyon simidi, perfore deri kaplaması ile otomobilin iç mekan görünümünü sportif ve şık bir hale getiriyor. Opsiyonel olarak sunulan Panoramik Cam Tavan seçeneği, Fabia’nın tavanının tamamına yakın bir yüzeyini kaplıyor. İç mekanı çok ferah kılıyor. 

Skoda Fabia’da isofix var mı? 

ISOFİX ve Top Tether bağlantısı ile çocuk yolcu güvenliği için gerekli donanıma sahip olacak şekilde tasarlanmış. 

Yukarıdakilere ek olarak 6,5 inçlik ekranlarla akıllı telefonunuzu yönetebilir, araç ile ilgili pek çok işlemi yapabilirsiniz. Bu ekran, bir komuta merkezi gibi çalışır. Telefon tutucu, ön kol dayama alanı, 1,5 litrelik pet şişe gözü ve ayrıca yarım litrelik pet şişe gözü de var. 

Skoda Fabia Bagaj Genişliği Nasıl?

Skoda Fabia’nın bagajı 305 litre genişliğinde. Koltukları katlandığında 1.125 litre alan sunuyor. 

Skoda Fabia Güvenlik Donanımı Özellikleri

Yeni Fabia, güvenlik donanımı konusunda güncel teknolojilerin hemen hepsine sahip bir otomobil. Ancak pek çoğu opsiyon listesinde. Dikkat çekici donanım detaylarından bazıları şöyle:

  • Kör nokta uyarı asistanı
  • Arka trafik uyarı asistanı
  • Full LED ön far sistemi
  • Ön bölge frenleme asistanı

Skoda Fabia Motor Seçenekleri

Fabia farklı beklentilere en iyi şekilde yanıt verebilmek için 2 farklı motor seçeneği sunuyor. 1.0 MPI motor, şehir içi kullanımlar için ekonomik ve canlı performans sunarken daha dinamik ve atak sürüş profili için tercih edilebilecek 1.0 TSI motor 110 PS gücü ve 200 NM torku ile yüksek performans ve sürüş keyfini maksimum seviyede hissettirecek. 

1.0 MPI/75 PS ve 1.0 TSI/110 PS motorların ikisinde de 3 silindirli 330 cc’lik ünite görev yapıyor. DSG şanzıman ve manuel şanzıman seçenekleri var.

Skoda Fabia Fiyatları Nasıl?

Skoda Fabia fiyatları için markanın resmi web sitesine bakabilirsiniz. 2020 Ağustos ayı itibariyle stoklar tükendiği için sıfır km Fabia fiyat listesine ulaşılamıyor. İkinci el Skoda Fabia fiyatları için ülke genelinden en çok ilan alan 3 farklı ikinci el araç platformuna baktık. Buna göre ilanlardaki en düşük Skoda Fabia 2. el fiyatı 28 bin TL’den başlıyor. En yüksek Skoda Fabia fiyatı ise 164 bin TL bandına erişiyor. 

Kiralık Skoda Fabia Fiyatları Nasıl?

Kiralık Skoda Fabia fiyatları farklılık gösterebilir. Skoda Fabia kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Bir kaç saniye için belirli bir bölgedeki en uygun Fabia kiralama sonucuna erişebilirsiniz. Sistem, size fiyat karşıalştırma kolaylı sunar. Konforlu bir biçimde ve çok hızlı bir şekilde kiralık Fabia fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama hizmeti alabileceğiniz yolcu360.com’da koşulsuz iptal hakkı da sunuluyor. Uzun dönem araç kiralama – aylık araç kiralama – günlük araç kiralama yapabilirsiniz. 

2020 Skoda Kodiaq Özellikleri ve Fiyatı

Skoda Enyaq iV Özellikleri | Skoda Enyaq iV Fiyatı

2020 | Skoda Superb Özellikleri ve Fiyatları

Yorum ekle