Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Volkswagen Caddy 2023 İncelemesi ve Fiyatları

Volkswagen Caddy 2023 İncelemesi ve Fiyatları

Volkswagen Caddy 2023 incelemesi ile karşınızdayız. Hafif ticari araç kategorisinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan Caddy 2023 modeliyle de kullanıcılarına konfor ve yüksek performansı bir arada sunuyor. Eğer planlarınızın arasında hafif ticari bir araç satın almak ya da kiralamak varsa Volkswagen Caddy’yi mutlaka değerlendirmelisiniz. Aracın hem tasarım hem de teknik özelliklerini merak edenler için inceledik. 

Volkswagen Caddy 2023 Hakkında

Volkswagen-Caddy-2023

Caddy, Alman otomotiv şirketi Volkswagen tarafından üretilen bir hafif ticari araç modelidir. İlk modeli 1980 yılında üretilmiş olan Volkswagen Caddy, günümüzde yenilenmiş versiyonları ile üretilmeye devam etmektedir. Bugün sınıfının en çok tercih edilen ticari aracı olma özelliğine sahip olan Caddy, ticari bir araç olmasına rağmen sahip olduğu tasarım özellikleri sayesinde aynı zamanda binek otomobil şıklığı ve SUV stilini de bir araya getirmiş bir model. 2023 model Volkswagen Caddy hakkında merak ettiğiniz tüm tasarım ve donanım özelliklerine biraz daha yakından bakalım. 

Volkswagen Caddy 2023 Dış Tasarım Özellikleri

Volkswagen-Caddy-2023

Volkswagen Caddy’nin dış tasarımında her şeyden önce bütünlüğe önem verilmiş. Gövde rengindeki kapı kolları, tampon ve piano black yan aynaları oldukça göz alıcı bir görsellik sunuyor. Impression, Life ve Style olmak üzere üç farklı paket ile sunulan 2023 model Caddy sahip olduğu boyutlarla da oldukça dikkat çekici. Yüksekliği 1789 mm, yan aynalar dahil genişliği 2100 mm ve uzunluğu 4500 mm olan Caddy önceki modeline göre 73 mm daha uzun. 1185 mm yük bölümü genişliği, 144 mm yerden yüksekliği ve 562 mm yükleme eşiği ile 2023 model Volkswagen Caddy hafif ticari araç statüsünde olması olmasına rağmen kullanıcısına bir SUV hissiyatı da yaşatıyor. 

Gövde rengindeki tampon, siyah renkli yan aynası ve gövde renkli kapı kolları Caddy’nin çok daha estetik ve şık görünmesini sağlıyor. Siyah kayar kapı rayları, çelik stepne, elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar da Caddy’nin göz alıcı dış görünümünü tamamlayan diğer özellikler. Caddy’nin ön kısmında son yıllarda Volkswagen’in diğer araçlarında da tercih ettiği ince ızgara tasarımı ve ızgaraya doğru daralan LED aydınlatmalar 2023 model Caddy’nin daha keskin hatlara sahip olmasına neden olmuş. 

Renk seçenekleri açısından oldukça geniş bir skalaya sahip olan Volkswagen Caddy’nin Şeker Beyazı, Vişne Kırmızısı, Gümüş, Mojave Bej, Azul Mavisi, Altın Yeşili, Fortana Kırmızısı, Bakır Sarısı, İndiyum Gri, Yıldız Mavisi ve Sedefli Siyah olmak üzere 11 farklı renk seçeneği bulunuyor. 

Volkswagen Caddy 2023 İç Tasarım Özellikleri

Volkswagen-Caddy-2023

2023 Volkswagen Caddy iç tasarımı incelendiğinde Volkswagen Golf ile benzer çizgilere sahip olduğu görülüyor. Sade tasarım çizgilerine sahip olmasına rağmen tüm bu çizgiler bir araya geldiğinde oldukça göz alıcı bir iç dizayn ortaya çıkarmış. Özel saklama gözlerine sahip ön konsol ve aydınlatmalı torpido gözü tüm eşyalarınızı koyabilmeniz ve dilediğiniz zaman kolay bir şekilde erişebilmeniz için tasarlanmış. Ön konsolda kullanılan mat ya da krom çerçeveler ise aracın iç dizaynına çok daha klas bir görünüm kazandırmış. Volkswagen Caddy 2023’ün çok fonksiyonlu servotronik deri direksiyonu DSG şanzıman seçeneğinde vites değiştirme kulakçıklarına da sahip.

Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, katlanabilir sırtlıklı ön yolcu koltuğu, bel destek ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu gibi koltuk seçenekleri de konforlu bir yolculuk yapmanız için özel olarak tasarlanmış. Aynı zamanda sürücü ve ön yolcu koltuğunun altında yer alan çekmece opsiyonu da özel evraklar ve kıymetli eşyalar için güvenli ve ekstra depolama alanı sunuyor. Tavandaki baş üstü eşya gözleri ve orta konsoldaki 2 adet bardaklık da yine hem sürücünün hem de yolcuların konforu için düşünülmüş ekstra detaylar. 

Volkswagen Caddy’nin LCD gösterge panelinin yanı sıra 10.25” büyüklüğünde Android Auto ve Apple Car Play destekli IQ.Drive dokunmatik ekran desteği de bulunuyor. Klima dahil araç içerisindeki tüm kontroller ise bu ekran üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Hafif ticari araç sınıfında yer alan Volkswagen Caddy 2023 geniş iç hacmiyle de büyük beğeni topluyor. Ön koltuk arkasından 1913 mm ve arka koltuk arkasından 1100 mm olan yük bagaj bölümü uzunluğu arka koltuktaki yolcuların yeterli diz mesafesine sahip olduğunu gösteriyor. 1213 litrelik devasa bagaj hacmi ise Volkswagen Caddy’yi yalnızca ticari amaçlarla değil aynı zamanda geniş ailelerin uzun yolculukları için de tercih edebilecekleri ideal bir araç haline getiriyor. 

Volkswagen Caddy 2023 Motor ve Şanzıman Özellikleri

Volkswagen-Caddy-2023

2023 model Volkswagen Caddy 2023 2.0 TDI 122 PS motor seçeği ile satışa sunuluyor. 4 silindirli olan bu motorun hacmi ise 1968 cc. 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan 2023 Caddy’nin diğer motor özellikleri ise şu şekilde:

Azami Güç: 122 PS (90kW) @ 2750 – 4400 dev/dk
Azami Tork: 320 Nm @ 1600 – 2500 dev/dk
Çekiş: Önden çekiş
Motor Cinsi: Dizel
Azami Hız (Manuel): 187 km/s
Azami Hız: (Otomatik): 186 km/s
Şehir İçi Yakıt Tüketimi (Manuel): 5,9 – 6,1 (lt/100 km)
Şehir İçi Yakıt Tüketimi (Otomatik): 5,5 – 5,7 (lt/100 km)
Yakıt Deposu: 50 litre (+15 litre AdBlue deposu)

Volkswagen Caddy 2023 Güvenlik Donanımları

Volkswagen Caddy 2023, konforlu olduğu kadar güvenli bir sürüş sağlamak için özel güvenlik donanımlarına da sahip. Tüm donanımlarda standart olarak otomatik start-stop sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı, otomatik yanan farlar, şehir içi acil frenleme sistemi, hız sınırlayıcı içeren hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve arka park sensörü yer alıyor. Bunun dışında yorgunluk tespit sistemi, geri görüş kamerası, acil çağrı sistemi, uzun far asistanı, kör nokta algılama ile şerit değiştirme asistanı, adaptif hız sabitleyici ve şerit değiştirme asistanı gibi ek donanımlar opsiyonel olarak tercih edilebiliyor. 

Volkswagen Caddy 2023 Fiyatları

Volkswagen-Caddy-2023

Volkswagen Caddy 2023 fiyat konusu ticari araç satın almak isteyen kişilerin sıkça araştırdığı detayların başında geliyor. Kasım 2023 tarihinde VolksWagen resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 2023 model Caddy için tavsiye edilen başlangıç anahtar teslim fiyatları şu şekilde;

  • Volkswagen Caddy Impression: 990.000 ₺
  • Volkswagen Caddy Style: 1.285.000 ₺
  • Volkswagen Caddy Cargo: 785.000 ₺
  • Volkswagen Caddy Life: 1.065.000 ₺

Bahsedilen fiyatlar başlangıç fiyatları olarak VW resmi web sitesinden alınmıştır. Opsiyonel seçenekler ve şanzıman değişikliklerine göre fiyat farklılıkları görülebilmektedir.

Volkswagen Caddy 2023 Kiralama

Sıfır ya da ikinci el 2023 model Volkswagen Caddy satın almak istiyorsanız farklı platformları ya da Volkswagen resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ancak sıfır ya da ikinci el araç satın almak için yeterli bir bütçeniz yoksa ya da kısa süreli kullanım için bir araca ihtiyacınız varsa bu durumda en iyi seçenek ise araç kiralamak. Kiralık 2023 Volkswagen Caddy fiyatları hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara Yolcu360 üzerinden ulaşabilirsiniz. Araç kiralama konusunda uzman olan Yocu360 rehberliğinde 2023 model Volkswagen Caddy’yi ya da dilediğiniz tüm marka ve modeldeki araçları uygun fiyatlı ve güvenilir şekilde kiralayabilirsiniz. Araç kiralama süreçleri hakkında detaylı bilgi edinmek için Yolcu360.com adresini ziyaret edebilir, Yolcu360 mobil uygulamasını telefonunuza indirebilir ya da 7/24 hizmet veren Ödüllü Misafir Merkezi’ni arayabilirsiniz. 

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle