Yolcu360 Blog
blog_cover

Hakkımızda

Yolcu360 Blog

Yolcu360 blog ekibi olarak gezginlere ve araba tutkunlarına özel içerikler üretmekten büyük keyif alıyoruz. Alanında uzman yazar kadromuzun elinden çıkan yazılarımızla bilgi kaynağı oluşturarak fayda sağlıyoruz.
 
Bu sayfada gurme tavsiyelerinden gezi rehberine, fotoğrafçılık derslerinden sürüş tüyolarına ve otomobil haberlerinden araba incelemelerine kadar pek çok başlık altında derlediğimiz çalışmalarımızı kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • Yazarlık ve Sponsorluk Başvuruları:

Blogumuzda fayda sağlayacağınızı umduğunuz yazılarınızı bizimle paylaşmak istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Yolcu360 Instagram hesabını takip ederek bize mesaj atın. Yazılarınızla ilgili her türlü geri dönüş sağlanacaktır. 🙂

Bize içerik göndermek, içeriklerimize veya blog sayfamıza sponsor olmak istiyorsanız blog@yolcu360.com adresine mail atarak çözüm ortaklığı noktasında teklifinizi sunabilirsiniz.
 

Yolcu360 Araç Kiralamak Ne Kolaymış!

Türkiye’nin ilk Misafir Memnuniyet Merkezini kurarak şimdiye kadar birçok misafirimize yol arkadaşlığı yaptık. Yolcu360 ailesi olarak günün her saatinde misafirlerimize mutluluk dağıtmayı seviyoruz. Keyifli bir sohbetin yanı sıra hobi olarak araç kiralamak isteyen herkese memnuniyetle yardımcı oluyoruz.

Türkiye’nin en büyük online araç kiralama sitesi ve uygulaması ile 7/24 araç kiralamak isteyen herkesin yüzünde bir gülümseme oluşması için çabalıyoruz. Stres, masraf, kaygı gibi kelimeleri misafirlerimizin hayatından çıkarmak için kendimizi sürekli geliştiriyor ve yeniliyoruz. Yolcu360 olarak kendisi için en ideal aracı arayan misafirlerimizin arzularını gerçekleştirirken onlara en uygun fiyat garantisini de sunuyoruz.

Biz arabayla uzun yola çıkmayı çok seviyoruz. Sizleri de bizimle birlikte mutlu bir yolculuğa çıkmaya davet ediyoruz.

  • Güven + Kolaylık = Mutluluk!

Peki nasıl çalışıyoruz? Teknolojiye ve bilginin gücüne inanan dinamik ekibimiz, anlaşmalı olduğumuz 50’den fazla tedarikçilerimizle güvenli bir hizmeti sizlere garanti ediyoruz. Hem araç kiralamayı birkaç tıkla mümkün hale getiriyor hem de 7/24 açık destek hattımızla misafirlerimizin hiçbir zaman yanından ayrılmıyoruz.

Sektörün alışkanlıklarını teknolojinin gücüyle birleştirerek iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi amaçlıyoruz. Bu sayede ülkemizi globalde de en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz.

Daha önce görmediği yerlere giden, yeni insanlarla tanışan, harika fotoğraflar çekip paylaşan ve güzel bir yolculuktan sonra evine dönen herkesin mutluluğunda pay sahibi olmak ise en büyük motivasyonumuz!

Yolcu360, araç kiralamak ne kolaymış! 🙂