Yolcu360 Blog
kilyos
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Kilyos’un En Güzel 10 Plajı ve 2023 Fiyatları

Kilyos’un En Güzel 10 Plajı ve 2023 Fiyatları

Kilyos, İstanbullular’ın sık ziyaret ettiği kaçamak adresi. Özellikle hafta sonlarınızı değerlendirmenin en eğlenceli yolu buradan geçiyor. İşte Kilyos’un en güzel 10 plajı. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!
  • Suma Beach

Nasıl Kilyos İstanbul’da denize girilecek yerler arasında ön plana çıkıyorsa, Kilyos plajları arasında da adından fazlasıyla söz ettiren mekanlar var. Kilyos’un en güzel 10 plajı listemizin ilk sırasında da Suma Beach yer alıyor. Özellikle yaz boyunca ev sahipliği yaptığı festivaller ile adını sıkça duyuran Suma Beach, gençler arasında oldukça popüler. Ayrıca burası içerisinde bulunduğu doğal güzelliklerin de hakkını vererek dekorasyonunu buna göre yapmış işletmelerden. Ziyaretçilerine eğlencenin yanı sıra şezlong, ücretsiz otopark, duş ve soyunma alanları, İnternet bağlantısı, piknik ve diğer pek çok sosyal imkanları da sunmaktadır. Hafta içi giriş ücreti 280 TL olan Suma Beach, hafta sonu fiyatlandırması ise 320 TL’dir. 

Suma Beach Adres: Kumköy Mahallesi, Tatlısu Caddesi, No:4, Sarıyer/ İSTANBUL.

  • Babylon Kilyos

Kendinizi adeta Akdeniz sahilinde hissetmek istiyorsanız sizlere harika bir önerimiz var. misiniz? Denizin berraklığı ve doğası ile Babylon Kilyos’a mutlaka uğramalısınız. Kilyos’un en büyük plajlarından biri olan Babylon, yaklaşık 1000 kişilik alanı ile cıvıl cıvıl karşılıyor. Güneş, deniz ve kum üçlüsüne doyacağınız bir adres. Plaj giriş ücretleri hafta içi 260 TL iken hafta sonları 300 TL’dir.  

Babylon Kilyos Adres: Kumköy, Demirci, Kilyos Caddesi, No:11, 34450, Sarıyer / İSTANBUL. 

  • Tırmata Beach

Kilyos’un en güzel 10 plajı dediğimizde akla gelen ilk yerlerden biri de Tırmata Beach. Hafta sonu denize girmek isteyenlerle dolup taşan bu plaj, yaklaşık 5.000 kişiyi ağırlayabilecek kapasitesiye sahip. Oldukça geniş bir alana yayılan kumsalı, rahatlığı ön planda tutan güleryüzlü hizmeti ile sizleri bekliyor. 260 TL ile hafta içi Tırmata Beach’e giriş yapabilir, dilerseniz 320 TL ile hafta sonunuzu değerlendirebilirsiniz.

Tırmata Beach Adres: Kumköy, Kilyos Caddesi, No:60, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Burç Beach

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından kurulan Burç Beach özellikle öğrencilerin en çok tercih ettiği eğlence mekânlarından bir tanesi. Bu plajda eğlencenin zirve yaptığını söylesek abartmış olmayız. Sıradışı bir tasarım ile deniz manzarasının ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve personeli için giriş ücretleri hafta içi 200 TL iken hafta sonu 240 TL’dir. Eğer siz de burayı keşfetmek istiyorsanız hafta içi 280 TL, hafta sonu ise 340 TL olmak üzere ziyaret edebilirsiniz. 

Burç Beach Adres: Gümüşdere, Sarıtepe Kampüsü, 34470, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Baykuş Plajı

Eğer ailecek bir hafta sonu kaçamağı yapmak istiyorsanız Kilyos’un en güzel 10 plajından biri Baykuş Plajı sizlere öneriyoruz. Nezih ortamı, diğer beachler’den geri kalmayan aktiviteleri, geniş kumsalı ve güneşlenme alanları buranın öne çıkan özelliklerinden yalnızca birkaçı. Ayrıca buranın Mimar Sinan Üniversitesi’ne destek amacıyla işletilen bir plaj olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Giriş ücretleri hafta içi 240 TL iken hafta sonu 280 TL’dir.   

Baykuş Beach Adres: Kısırkaya Mahallesi, Mithatpaşa, Sarıyer/ İSTANBUL.

  • Solar Beach

Hem şehrin içinde hem de sizi şehirden alıp götürecek bir tavsiyemiz var. Kendine has konsepti ile eğlence severlere hitap etmeyi amaçlayan Solar Beach’e davetlisiniz. Çok geniş bir alana kurulan plajda sayısız şezlong şansınız mevcut. Kilyos’un en kalabalık plajlarından biri olan Solar Beach size sınırsız eğlence sunuyor. Bunun yanı sıra spor aktiviteleri ve müzik günleri ile de epey yoğun ilgi görmeyi başarıyor. Hafta için 270 TL’ye giriş yapabilirken, hafta sonları 320 TL’ye giriş yapabilirsiniz. 

Solar Beach Adres: Kumköy, Kilya Caddesi, No 32/34, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Dalia Beach Club

Kilyos’un en güzel 10 plajı listemizde sapsarı kumları ve denizi ile ön plana çıkan Dalia Beach Club’dan bahsetmeden geçemeyiz. Aynı zamanda yeşil alanlarının yoğunluğu ile oldukça dikkat çekicidir. Çim alanlarının üzerinde yer alan şezlonglar ve sizi karşılayan deniz manzarasını da betimlemeye kelimeler yetmez. Dalia Beach Club içerisinde bulunan cafe, bar ve spor alanları ile hem çocuklu ailelere hem de gençlere hitap ediyor. Bunun yanı sıra plaj voleybolundan ve sörf imkanlarından da faydalanabilirsiniz. Tesis içerisinde bulunan restoran ise dünya mutfağının en özel lezzetlerini sizlerle buluşturur. 280 TL hafta içi giriş ücreti olmakla birlikte 320 TL hafta sonu giriş ücretidir.  

Dalia Beach Club Adres: Demirci, Kilyos Yolu, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Uzunya Beach

İstanbul halkının en çok tercih ettiği Kilyos plajlarından Uzunya Beach sizleri sonsuz kumsalı ve masmavi denizi ile karşılıyor. Gündüzleri ayrı keyifli geceleri ise ayrı renkli olan Uzunya Beach’e davetlisiniz. Bunun yanı sıra çim alanları ile de farklı bir plaj konsepti ile karşılaşacaksınız. Uzunya Beach’te keyifli vakit geçirirken, iş stresinden biraz olsun uzaklaşabileceksiniz. Restoranı ve kamp alanları ile plaj tutkunlarını bekliyor. Hafta içi giriş ücreti 230 TL, hafta sonu ise giriş ücreti 260 TL’dir.

Uzunya Beach Adres: Demirciköy Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Milyos Beach Kilyos

Milyos Beach Kilyos; sapsarı kumları ve tertemiz suyu ile sizlere unutulmaz bir hafta sonu keyfi sunuyor. Hem denize girmek hem de farklı aktiviteler gerçekleştirmek isteyenlerin tercihi bir adres. Milyos Beach Kilyos Plajı’nda güneşlenmeniz için pek çok şezlong var. Bunun yanı sıra acıktıran manzaraya karşı yer alan restaurantları ile de midenizi mutlu edebilirsiniz. Her yaştan misafiri ağırlamaya hevesli plajda trekking gibi macera sporlarına da yer veriliyor. Aynı zamanda İstanbul’un gizli cenneti olarak bilinen Milyos Beach Kilyos’a giriş ücretleri hafta içi 280 TL iken hafta sonu 320 TL’dir. 

Milyos Beach Adres: Kumköy, Plaj Yolu Caddesi, No:28, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Gümüş Beach

Gümüş Beach’te dilerseniz masmavi deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabilir dilerseniz berrak serin sularında kendinizi rahatlatabilirsiniz. Hafta içi daha sakin olan plaj, hafta sonları daha eğlenceli bir siluete bürünüyor. Kilyos’un en güzel 10 plajı listemizde yerini alan Gümüş Beach’i mutlaka keşfetmelisiniz. Hafta içi 260 TL giriş ücreti alınırken, hafta sonu 300 TL alınmaktadır.

Gümüş Beach Adres: Maden Mahallesi, Gümüşdere, Sarıyer / İSTANBUL. 

Yorum ekle