Yolcu360 Blog
kilyos
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Kilyos’un En Güzel 11 Plajı ve 2024 Fiyatları

Kilyos’un En Güzel 11 Plajı ve 2024 Fiyatları

Kilyos, İstanbullular’ın sık ziyaret ettiği kaçamak adresi. Özellikle hafta sonlarınızı değerlendirmenin en eğlenceli yolu buradan geçiyor. İşte Kilyos’un en güzel 11 plajı. 

Yolcu360 yola çıkacak herkesin yanında! Türkiye’nin güvenilir ve saygın araç kiralama platformu ve uçak biletinin güvenilir adresi Yolcu360 ile dünyanın dört bir yanına ucuz uçak bileti alabilir, 180 ülkede binlerce marka ve model arasından ideal aracınızı  uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz! Yolcu360’ın İstanbul ucuz kiralık araç seçenekleri arasından dilediğinizi seçerek, Kilyos’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Suma Beach

Nasıl Kilyos İstanbul’da denize girilecek yerler arasında ön plana çıkıyorsa, Kilyos plajları arasında da adından fazlasıyla söz ettiren mekanlar var. Kilyos’un en güzel 11 plajı listemizin ilk sırasında da Suma Beach yer alıyor. Özellikle yaz boyunca ev sahipliği yaptığı festivaller ile adını sıkça duyuran Suma Beach, gençler arasında oldukça popüler. Ayrıca burası içerisinde bulunduğu doğal güzelliklerin de hakkını vererek dekorasyonunu buna göre yapmış işletmelerden. Ziyaretçilerine eğlencenin yanı sıra şezlong, ücretsiz otopark, duş ve soyunma alanları, İnternet bağlantısı, piknik ve diğer pek çok sosyal imkanları da sunmaktadır. 

Suma Beach Giriş Ücreti: Hafta içi 380 TL &  Hafta Sonu 420 TL

Suma Beach Adres: Kumköy Mahallesi, Tatlısu Caddesi, No:4, Sarıyer/ İSTANBUL.

  • Milyon Beach

Kendinizi adeta Akdeniz sahilinde hissetmek istiyorsanız sizlere harika bir önerimiz var. misiniz? Denizin berraklığı ve doğası ile Babylon Kilyos’a mutlaka uğramalısınız. Kilyos’un en büyük plajlarından biri olan Milyon Beach (Eski Babylon Kilyos), yaklaşık 1000 kişilik alanı ile cıvıl cıvıl karşılıyor. Güneş, deniz ve kum üçlüsüne doyacağınız bir adres. 

Milyon Beach Giriş Ücreti: Hafta içi 300 TL, Hafta sonu 500 TL

Milyon Beach Adres: Kumköy, Demirci, Kilyos Caddesi, No:11, 34450, Sarıyer / İSTANBUL. 

  • Tırmata Beach

Kilyos’un en güzel plajları dediğimizde akla gelen ilk yerlerden biri de Tırmata Beach. Hafta sonu denize girmek isteyenlerle dolup taşan bu plaj, yaklaşık 5.000 kişiyi ağırlayabilecek kapasitesiye sahip. Oldukça geniş bir alana yayılan kumsalı, rahatlığı ön planda tutan güleryüzlü hizmeti ile sizleri bekliyor. 

Tırmata Beach Giriş Ücreti: Hafta içi 360 TL &  Hafta Sonu 420 TL

Tırmata Beach Adres: Kumköy, Kilyos Caddesi, No:60, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Burç Beach

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından kurulan Burç Beach özellikle öğrencilerin en çok tercih ettiği eğlence mekânlarından bir tanesi. Bu plajda eğlencenin zirve yaptığını söylesek abartmış olmayız. Sıradışı bir tasarım ile deniz manzarasının ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesi öğrenci ve personeli için giriş ücretleri indirimlidir.

Burç Beach Giriş Ücreti: Hafta için 380 TL  & Hafta Sonu  440 TL

Burç Beach Adres: Gümüşdere, Sarıtepe Kampüsü, 34470, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Baykuş Plajı

Eğer ailecek bir hafta sonu kaçamağı yapmak istiyorsanız Kilyos’un en güzel 11 plajından biri Baykuş Plajı sizlere öneriyoruz. Nezih ortamı, diğer beachler’den geri kalmayan aktiviteleri, geniş kumsalı ve güneşlenme alanları buranın öne çıkan özelliklerinden yalnızca birkaçı. Ayrıca buranın Mimar Sinan Üniversitesi’ne destek amacıyla işletilen bir plaj olduğunu da eklemeden geçmeyelim. 

Baykuş Beach Giriş Ücreti: Hafta için 340 TL & Hafta Sonu 380TL

Baykuş Beach Adres: Kısırkaya Mahallesi, Mithatpaşa, Sarıyer/ İSTANBUL.

  • Solar Beach

Hem şehrin içinde hem de sizi şehirden alıp götürecek bir tavsiyemiz var. Kendine has konsepti ile eğlence severlere hitap etmeyi amaçlayan Solar Beach’e davetlisiniz. Çok geniş bir alana kurulan plajda sayısız şezlong şansınız mevcut. Kilyos’un en kalabalık plajlarından biri olan Solar Beach size sınırsız eğlence sunuyor. Bunun yanı sıra spor aktiviteleri ve müzik günleri ile de epey yoğun ilgi görmeyi başarıyor. 

Solar Beach Giriş Ücreti: Hafta içi 370 TL & Hafta Sonu 420 TL

Solar Beach Adres: Kumköy, Kilya Caddesi, No 32/34, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Dalia Beach Club

Kilyos’un en güzel 11 plajı listemizde sapsarı kumları ve denizi ile ön plana çıkan Dalia Beach Club’dan bahsetmeden geçemeyiz. Aynı zamanda yeşil alanlarının yoğunluğu ile oldukça dikkat çekicidir. Çim alanlarının üzerinde yer alan şezlonglar ve sizi karşılayan deniz manzarasını da betimlemeye kelimeler yetmez. Dalia Beach Club içerisinde bulunan cafe, bar ve spor alanları ile hem çocuklu ailelere hem de gençlere hitap ediyor. Bunun yanı sıra plaj voleybolundan ve sörf imkanlarından da faydalanabilirsiniz. Tesis içerisinde bulunan restoran ise dünya mutfağının en özel lezzetlerini sizlerle buluşturur. 

Dalia Beach Club Giriş Ücreti: Hafta içi 380 TL & Hafta Sonu 420 TL

Dalia Beach Club Adres: Demirci, Kilyos Yolu, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Uzunya Beach

İstanbul halkının en çok tercih ettiği Kilyos plajlarından Uzunya Beach sizleri sonsuz kumsalı ve masmavi denizi ile karşılıyor. Gündüzleri ayrı keyifli geceleri ise ayrı renkli olan Uzunya Beach’e davetlisiniz. Bunun yanı sıra çim alanları ile de farklı bir plaj konsepti ile karşılaşacaksınız. Uzunya Beach’te keyifli vakit geçirirken, iş stresinden biraz olsun uzaklaşabileceksiniz. Restoranı ve kamp alanları ile plaj tutkunlarını bekliyor. 

Uzunya Beach Giriş Ücreti: Hafta için 330 TL, Hafta Sonu 360 TL

Uzunya Beach Adres: Demirciköy Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Milyos Beach Kilyos

Milyos Beach Kilyos; sapsarı kumları ve tertemiz suyu ile sizlere unutulmaz bir hafta sonu keyfi sunuyor. Hem denize girmek hem de farklı aktiviteler gerçekleştirmek isteyenlerin tercihi bir adres. Milyos Beach Kilyos Plajı’nda güneşlenmeniz için pek çok şezlong var. Bunun yanı sıra acıktıran manzaraya karşı yer alan restaurantları ile de midenizi mutlu edebilirsiniz. Her yaştan misafiri ağırlamaya hevesli plajda trekking gibi macera sporlarına da yer veriliyor.

Milyos Beach Giriş Ücreti: Hafta içi 280 TL, Hafta Sonu 320 TL

Milyos Beach Adres: Kumköy, Plaj Yolu Caddesi, No:28, 34450, Sarıyer / İSTANBUL.

  • Gümüş Beach

Gümüş Beach’te dilerseniz masmavi deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabilir dilerseniz berrak serin sularında kendinizi rahatlatabilirsiniz. Hafta içi daha sakin olan plaj, hafta sonları daha eğlenceli bir siluete bürünüyor. 

Gümüş Beach Giriş Ücreti: Hafta İçi 260 TL, Hafta Sonu 300 TL

Gümüş Beach Adres: Maden Mahallesi, Gümüşdere, Sarıyer / İSTANBUL. 

Non-Stop Beach

Non-stop Beach, durmaksızın eğlence arayanlar için ideal bir plaj deneyimi sunuyor. Kilyos’un en gözde plajlarından biri olarak bilinen bu mekan, ziyaretçilerine sadece deniz ve güneşin tadını çıkarma fırsatı sunmakla kalmaz, aynı zamanda günün her saati devam eden aktivitelerle de dikkat çeker. Bu plaj, sadece bir yüzme alanı değil, aynı zamanda gündüz ve gece düzenlenen konserlerle eğlence dolu anlar sunan bir merkezdir.

Plajın en belirgin özelliklerinden biri, her yaş grubundan insanı çeken çeşiTLi etkinliklerin sık sık düzenlenmesidir. Güneşlenmek ve denize girmek için gelen ziyaretçiler, plajın arka kesiminde düzenlenen etkinliklerle keyifli vakit geçirme imkanı bulur. Ayrıca, plaj voleybolu gibi sportif etkinlikler de oldukça popülerdir ve katılımcılar arasında büyük ilgi görür.Deniz mahsullerinden, hızlı atıştırmalıklara kadar geniş bir menü seçeneği sunan bu mekanlar, her damak zevkine hitap eder.

Non-Stop Beach Giriş Ücreti: Hafta içi 280 TL, Hafta sonu 300 TL

Non-Stop Beach Adres: Kumköy, Plaj Yolu Cd. No: 28, 34450 – Sarıyer / İstanbul

Duygu Deniz

Uzun ve akademik bir sanat eğitiminin ardından 2011 yılında dijital pazarlamada içerik hazırlamanın üretken ve ölçülebilirliğine kapılmış bir içerik uzmanıyım. Önce dijital pazarlama alanında 4 yıl süren bir kurumsal kariyer, ardından algoritma üzerine ikinci bir yüksek lisans ve sonra sadece içerik üretimini verimli kılacak çalışmalara odaklanarak kendi kariyerimi inşa ettim. Gidilen yollardan birini seçip tabela ve diğer yolcuları takip etmek yerine yolu kendim açtım da diyebiliriz. Bugünlerde yapay zeka çalışmalarını takip etmek, onunla neler yapılabileceğini öngören fütüristik düşüncelerde boğulmak en sevdiğim aktivite. Yol açmayı sevdiğim için gelecek hedefimde çocukları kendilerini içinde buluverecekleri AI çağına hazırlamak üzere araştırmalar yapmak ve yeni yollar açmak var.

Yorum ekle