Yolcu360 Blog

Yeni Nissan Qashqai İncelemesi

Yeni Nissan Qashqai incelemesi yaptık. 2019 Nissan Qashqai incelemesi ile bu çok satan SUV modelinin detaylarına baktık. Nissan Qashqai 2019 incelemesi ile yeni Qashqai’nin fiyatı ve teknik özelliklerine dair bir inceleme yaptık. Peki, Nissan Qashqai nasıl?

Yeni Nissan Qashqai İncelemesi

Nissan Qashqai 2019 hakkında bilgi arayanlar için aracın teknik özellikleri, fiyatı ve kiralık Nissan Qashqai fiyatları için ipuçları bu yazıda…

Yeni Nissan QashqaiNissan Qashqai Hakkında

“lider duruşu” sloganıyla sunulan Nissan Qashqai modeli, SUV piyasasının en çok satanlarından biri. Evet, SUV’un öncüsü Jeep markası olabilir ama bu güncel şehir içine özel üretilmiş ekonomik SUV modellerinin öncüsü Nissan Qashqai ve Nissan juke modelleridir. Bakınız, Nissan, bundan tam on yıl önce bir pazar analizi yaptı ve gördü ki ilerleyen dönemde herkes şehirde yüksek araca binmek isteyecek. Bunun üstüne ulaşılabilir fiyatlara ve ekonomik sürüşe odaklanan iki farklı kitleye seslenen iki SUV geliştirdi ve sattı…

İlk Qashqai modeli çok eleştirildi. Ancak zamanla her bir makyaj operasyonu sonrasında özellikle tasarımda muhteşem yeniliklerle işler çok değişti. Nissan Qashqai modeli, bugün pazarın en sevilenleri listesinde epey üst sıralarda. Peki, 2019 model Qashqai nasıl?

2019 Model Nissan Qashqai 

Dünyanın ilk crossover modeli olarak otomobil tarihine geçen ve sektörde büyük pazar açan Nissan Qashqai, 2019 yılında pek çok açıdan yenilenmiş olarak sunuldu. 1461cc motor hacmi, 115HP motor gücü, 100km’de 4 litre yakıt tüketimi bu otomobilin öne çıkan özellikleri. Qashqai’nin boyutlarıyla onu incelemeye başlayalım…

Qashqai Tasarım Özellikleri

Yeni Nissan QashqaiKaslı bir otomobil. Kaslı ama aşırılıkları yok. Geniş renk seçeneği, yerden yüksek görünüm ve iri jantlar onun güçlü yanları. 

2019 Qashqai’nin boyutları

Dingil mesafesi: 2646mm

Uzunluk: 4394mm

Yükseklik: 1590mm

Genişlik: 1806mm

Yeni Qashqai İç Mekan Özellikleri

İç mekanda geniş yaşam alanı ve yüksek tavanın ferahlığı güzel ancak arka koltuk sırasında uzun boylular için yaşam alanı biraz sınırlı gibi. İlk bakışta dokunmatik ekrandan kontrol edilebilen elektronik güneşlik büyük konfor ve içerisi sert plastikten baya arınmış görünüyor. Detaylar şöyle…

Qashqai’nin Koltukları

Nappa deri koltukları da oldukça şık ve konforlu. Gerçek deri olan koltuklar önden ısıtmalı. Siyah deri ve siyah kumaş seçenekleri opsiyonel. Ama ikisi de şık. 

Yeni Nissan QashqaiNissan Intelligent teknolojisi de iç mekanda özellikle sürücü için büyük konfor sunuyor. Markanın kendi teknolojisini geliştirmesi de önemli.Akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı güç teknolojileri ve 7 inç yüksek çözünürlüklü ekran önemli. Bu ekranın yansıma yapmaması da büyük konfor. Ekrandan otoyol çıkış görüntüsü, şerit klavuzu gibi bilgiler de izlenebiliyor. Sürüş yardım ekranında bilgiler çok net ve yalın. Bu da sürücünün bazı şeyleri kolay takip etmesini sağlıyor. Ayrıca Bose marka ses sistemi çok başarılı. Hatta yeni Qashqai kullananların forumlarda yaptıkları yorumlarda buna dair övgüler dikkat çekiyor.  Gelelim en can alıcı soruya: Qashqai’nin bagajı nasıl?

Nissan Qashqai Bagaj Hacmi

Qashqai’nin bagajı sınıfına göre çok büyük değil ama yükleme konforu iyi. Düz bir taşıma alanı alçak eşik ile konfor sağlanmış. Qashqai’nin bagajı 401 litre. Arka koltukları katladığınızda Qashqai bagajı tam 1569 litre oluyor. 

2019 Qashqai’nin Motor Özellikleri

2019 Nissan Qashqai motor özelliklerine bakalım. Dizel Qashqai ve benzinli Qashqai şeklinde iki motor seçeneği var. 

Dizel Qashqai Motorları

  • 1,5 dci 110 PS 2WD 
  • 1,6 dci 130 PS 4WD
  • 1,6 dci x-tronic 130 PS 2WD

Benzinli Qashqai Motorları

  • 1,2 115PS 2WD
  • 1,2 x-tronic 115PS 2WD

 

Yorum ekle