Yolcu360 Blog
Ford Focus 2019

Yeni Ford Focus İncelemesi

Yeni Ford Focus’un fiyatı ne? 2019 Ford Focus teknik özellikleri neler? Yeni Focus ne kadar yakıyor? Peki, kiralık Ford Focus fiyatları nasıl? En uygun kiralık Focus hangi rent a car firmasında?

Yeni Ford Focus İncelemesi

Yeni Ford Focus incelemesi arayanlar için araştırdık: 2019 Ford Focus incelemesi ile otomobilin tasarımı, teknik özellikleri ve daha fazlasına baktık. Ford Focus 2019 hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Detaylar şöyle…

Yeni Ford Focus Hakkında

Tasarımı da yenilenen Focus, yeni far sistemi ve diğer detaylar ile çok daha çekici olmuş. 

seni en güçlü yansıtan o” sloganıyla sunulan 2019 Focus modeli, geniş ve Focus’a özel renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Tabi, Focus deyince insanın gözünün önüne o enfes ada mavisi geliyor ama diğer renk seçeneklerine de bakalım…

Ford Focus Renk Seçenekleri

Opak buz beyazı, metalik manyetik gri, metalik pasifik mavi, metalik kumsal gri, metalik yakut kırmızı, metalik ada mavisi, metalik inci siyahı, metalik aytozu gri, opak balyzer mavi, opak spor kırmızı.

2019 Ford Focus2019 Ford Focus Sürüş Özellikleri

Ford Co-Pilot 360 teknolojileri sürüş deneyiminizi hiç olmadığı kadar konforlu ve keyifli hale getirmek için, gelişmiş birçok teknolojiyi bir araya getiriyor. Dur-Kalk (Stop&Go) fonksiyonu, Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Trafik Levhası Tanıma ve Şerit Hizalama gibi teknolojiler ve Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi önemli ölçüde sürüş konforunu arttırıyor. 

Trafik Levhası Tanıma Teknolojisi, trafik levhalarını tanıyabiliyor ve hız sınırı veya sollama yasağı tabelalarının ikonlarını gösterge panelinde görüntüleyerek sizi değişen koşullara göre uyarıyor.

Aktif Park Asistanı, park sırasında sadece direksiyonun kontrolünü alıyor. Aynı zamanda gaz, fren pedallarını ve vitesi de kontrol ediyor. Aktif Park Asistanı’nı etkinleştirince önce yolun hangi tarafına park edeceğinizi sonra da paralel mi yoksa dikey mi park edeceğinizi seçiyorsunuz. Sistem uygun alanı bulduğunda sadece düğmeye basılı tutun ve bekleyin. 

Kiralık Ford Focus Fiyat Listesi

Kiralık Ford Focus fiyat listesine yolcu360.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Ford Focus kiralama fiyatları için sistem üzerinden hızlı ve kolay bir araştırma yapabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, ülke genelindeki güvenilir rent a car firmaları ile işbirliği yaparak çok geniş bir seçenek havuzuna erişmenizi sağlar. Belirli bir lokasyondaki kiralık Focus seçeneklerine de tek web sitesi üzerinden erişebilir ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. 

 

Yorum ekle