Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İzmir Yenişehir’de Nerede Kahvaltı Edilir? / İzmir Gurme Rehberi

İzmir Yenişehir’de Nerede Kahvaltı Edilir? / İzmir Gurme Rehberi

İzmir Yenişehir’de nerede kahvaltı edilir sorusuna cevap olabilecek pek çok mekan ve semt sıralanabilir. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak güzel bir kahvaltı için Yenişehir’e gitmeye ne dersiniz? 🙂

İzmir Yenişehir Kahvaltıcıları

Kahvaltı da bal kaymak severler bu yazı tam da size göre ! İş güç derken koşuşturmayla dolu bir haftanın ardından gelen hafta sonu o kadar değerli ki bizim için, her dakikası ayrı bir kıymetli maalesef. Aslında zaman denen şey doğada bedava olan ve asla geri dönüşü olmayan, her saniyesi çok önemli tek şey bile desek yanlış olmaz doğrusu.

İşte o kısa zamanda ailecek yapılan bir kahvaltının tadına doyum olmuyor. Belki de bütün haftanın motivasyon kaynağı kendisi. Sucuklu yumurtaya ekmek banıp, çayınızı yudumlarken nasıl içten ve keyiflisiniz bir hatırlasanıza. Bazen iş yerinde bu kahvaltının hayalini kurmuyor değiliz hiç birimiz. Diyet yapıp sadece bir gün kendini şımartanlar bu lezzet kaçmaz.

Yolcu360‘tan bir araç kiralayıp siz de bu hafta sonu keyfini yaşamak için programınızı yapabilirsiniz. Bu sebeple İzmir araç kiralama fiyatlarına mutlaka bir göz atın.

Daha önce size İzmir Alsancak’ta nerede kahvaltı edilir başlığı altında gevrek ve boyoz yiyebileceğiniz en iyi mekanları yazmıştık. Fakat İzmir’de kahvaltı sadece gevrek, boyoz ve kumrudan ibaret değil. Ağızlarınıza layık ballı kaymaklı sofralar da bulabilirsiniz. Peki nerede bu lezzet durağı? Bunun için sizi İzmir’in Yenişehir ilçesine götüreceğiz.

Urla Plajları yazısı için tıklayınız.

İzmir Yenişehir’de Nerede Kahvaltı Edilir?

İzmir’in Yenişehir ilçesinde küçük bir esnaf olan Konya Mandırası‘ndaki lezzet boyundan büyük doğrusu. Balı, kaymağı, peyniri, zeytini, fındık ezmesi, reçelleri derken bir bakmışsın tabaklar boşalmış. Salaş ve aile mekanı olan Konya Mandırası’na gitmeyen çok şey kaçırır bizden söylemesi. Kaymağı oldukça meşhur.

Kavurmalı yumurtasını da es geçmemek lazım. Birde soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak türden sıcacık koca bir bardakta gelen ballı süt de var. Gel de sevme böyle güzel bir yeri.

Esnaflığı da, çalışanları da oldukça hoş ve güler yüzlü insanlar. Şiddetle tavsiye ediyoruz. Neyiyelimcom tavsiyesiyle geldik demeyi de unutmayınız. Bir sonraki lezzet turunda görüşmek üzere.

İzmir Koyları yazısı için tıklayınız.

Yorum ekle