Yolcu360 Blog
izmir-spor-salonu.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Yaşam > İzmir’deki En İyi 8 Spor Salonu

İzmir’deki En İyi 8 Spor Salonu

Sağlıklı zinde bir vücuda sahip olmanın yolu spordan geçiyor. Aynı zamanda kilo vermek için de spor salonlarına ihtiyaç duyuluyor. Fakat spor salonları efor sarf edilen alanlar olduğu için kişiler seçim konusunda hassas davranabiliyor. Spor salonun işinize veya evinize yakın olması devamlılık açısından avantaj sağlayacaktır. İzmir’in en iyi spor salonu hangisi, hangi spor salonuna gitmek gerekir gibi pek çok sorunun cevabı aranıyor. Spora başlamak veya devam etmek istiyorsanız, bu yazı tam size göre. Sizler için İzmir’in en iyi spor salonları için harika bir liste yaptık. Sizin eklemek istediğiniz salonlar varsa yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.  

izmir-spor-salonu.jpg

İzmir’in en güzel noktalarını keşfetmek için kiralık araca ihtiyacınız varsa, Yolcu360’ın İzmir araç kiralama seçeneklerini inceleyebilirsiniz. İdeal aracınızı bir dakika içerisinde kolaylıkla kiralayabilir ve İzmir’in en iyi spor salonlarına doğru yola çıkabilirsiniz!

Sports International Mavişehir

Sadece İzmir’deki değil diğer şehirlerdeki spor tesisleriyle de, 1994 yılından bugüne spor ve sağlıklı yaşam konularında yeniliklerin, kalitenin sembolü Sports International. Teknolojinin gerektirdiği alt yapısı, kaliteli, güler yüzlü ve konusunda uzman kadrosu eşliğinde keyif ve güvenle üyelerine hizmet vermektedir. Deniz kenarındaki Sports International, son teknolojiyi sahip ekipmanları ve alt yapısı, güler yüzlü ve yetkin kadrosuyla üyelerini ağırlıyor. Sports International Mavişehir’in içerisinde fitness alanları, özel ve grup dersi alanları, koşu pistleri, açık ve kapalı havuzlar, buhar ve sauna odası gibi birçok sağlıklı ve keyifli alternatif mevcut.

Sports International Mavişehir Adres: Mavişehir, 2040. Sk. No:3, 35590 Karşıyaka/İzmir

izmir-spor-salonu.jpg

MaxFit Spor Center Spor Salonu

MaxFit Spor Center’a giderek pek çok  spor aletlerinde antrenmanlarınızı yapma fırsatı bulabilirsiniz. Burada hem kaslarınızı geliştirebilir hem de fazla kilolarınızdan kurtularak forma girebilirsiniz. Tesis içerisinde; Yüzme havuzlu spor salonları, Fitness için çok çeşitli spor aletleri, soyunma odası, kilitli dolap, duş ve Gym alanı gibi birçok farklı bölüm var. Soyunma odalarında üstünüzü değiştirip, eşyalarınızı kilitli dolaplarda muhafaza edebilirsiniz. Alsancak’ta yer alan MaxFit Spor Center çalışma saatleri; hafta içi: 00:00 – 00:00 ve Cumartesi: 12:00 – 17:00 şeklinde. 

MaxFit Spor Center Spor Salonu Adres: Manavkuyu Mahallesi, 243 Sokak NO: 17/A Bayraklı / İzmir

Crossfit Alsancak Spor Salonu

Geniş ve ferah bir çalışma alanına sahip olan spor salonları sıklıkla tercih ediliyor. CrossFit Spor Center içerisinde yer alan soyunma odası, duş, havalandırma, kilitli dolap gibi detaylarla size konforlu bir spor ortamı sağlıyor. Rahatlıkla crossfit antrenmanları yapabileceğiniz CrossFit Spor Center’da özel ders veya grup dersi alabilirsiniz. CrossFit Spor Center çalışma saatleri; hafta içi: 07:00 – 23:00 , hafta sonu: 08:00 – 21:00 arasında.

Crossfit Alsancak Spor Salonu Adres: Umurbey Mahallesi, 1497 Sokak, No:5/B Alsancak Konak / İzmir

izmir-spor-salonu.jpg

Sporium Çeşme Spor Salonu

Sporium spor merkezi, fitness ve gym alanında oldukça popüler bir mekan.  Gönül rahatlığıyla sporunuzu yapabileceğiniz Sporium spor merkezi sizlere çeşitli imkanlar sunuyor. Hatta üyelerine sunduğu çeşitlilikler ile Sporium spor merkezi ön plana çıkıyor demek yanlış olmaz. Sporium spor merkezi içerisinde; yeterli sayıda spor alet ve ekipmanı, Fitness, Gym, soyunma odası, kilitli dolap, sauna, duş gibi imkanlar mevcut. Çeşme’de yer alan Sporium spor merkezi çalışma saatleri; hafta içi: 09:00 – 23:00, Cumartesi: 09:00 – 23:00 şeklinde. 

Sporium Çeşme Spor Salonu Adres: Sakarya Mahallesi, 3011 Sokak, No:92 Çeşme / İzmir

GT Sports Spor Salonu

Karşıyaka’da spor salonu arayışında karşımıza ilk GT Sports spor salonu çıkıyor.  GT Sports spor salonu, oldukça donanımlı spor aletlerine sahip olan ferah ve geniş fitness salonu.  GT Sports spor salonuna üye olarak, pilates dersleri, spinning dersleri, zumba dersleri, Wing Chun dersleri, Krav Maga dersleri gibi daha pek çok seçenekten yararlanabilirsiniz.  Gym, soyunma odası, kilitli dolap, havalandırma ve duş gibi bölümlerden oluşan  GT Sports spor salonu, bünyesinde profesyonel eğitmenler barındırıyor.  GT Sports spor salonu çalışma saatleri; hafta içi: 07:00 – 23:00, hafta sonu: 09:00 – 21:00 şeklinde. .

GT Sports Spor Salonu Adres: İmbatlı Mahallesi, 6076 Sokak, No:10/A Karşıyaka / İzmir

izmir-spor-salonu.jpg

Fp Arena Spor Salonu

Bornova bölgesinin en popüler spor salonlarından biri olan Fp Arena spor salonu, soyunma odası, tuvalet, fitness alanı, giyinme alanı gibi farklı bölümlere sahip. Fitness, Gym, gibi sporun farklı türlerinin yapılabildiği Fp Arena spor salonu oldukça donanımlı. Fp Arena spor salonu içerisinde çeşitli spor ekipmanları sizleri bekliyor. Dilerseniz kendiniz spor yapabilir, dilerseniz uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Fp Arena spor salonu çalışma saatlerini de belirtelim. Hafta içi: 09:00 – 23:00 ve hafta sonu: 12:00 – 19:00. 

Fp Arena Spor Salonu Adres: Rafet Paşa Mah. 5182/1 Sok. Muzaffer Özek Sit. B Apt. NO:3/B Bornova / İzmir

White Sports Center

White Sports Center tüm fitness ve Cardio ekipmanlarının yanında daha pek çok avantajı sizlere sunuyor. Geniş ekipman skalası sayesinde White Sports Center’da ihtiyaç duyduğunuz tüm eşyalara ulaşabilirisiniz. Sporun daha verimli yapılmasına yardımcı olan ekipmanlarda çeşitlilik önemlidir. Çünkü kişilerin vücutlarının hamlık düzeyleri değişir. White Sports Center’ın üç adet de seans dersleri için hazırlanmış özel stüdyoları mevcut. Tesis içerisinde iki adet sauna, buhar odası ve masaj Havuzu var. White Sports Center ile hem spor yapabilir hem de günün yorgunluğunu üzerinizden atma fırsatı yakalayabilirsiniz.  Çalışma saatleri; hafta içi : 07:00 – 23:00, hafta Sonu: 09:00 – 22:00 şeklinde. 

White Sports Center Adres: M.paşa Cad. No:1458 (Palmiye AVM.)

izmir-spor-salonu.jpg

Metroflex Balçova

Eğer Balçova’da ikamet ediyorsanız veya yakınlarda yaşıyorsanız Metroflex Balçova spor salonuna mutlaka gitmelisiniz. Metroflex Balçova çalışanları, sağlıklı bir yaşama adım atmanızda size destek olacaklar. Metroflex Balçova spor salonunda antrenmanlarınızı yapabileceğiniz çeşitli spor aletlerinin bulunduğu fitness bölümü yer alıyor. Bunun yanı sıra Metroflex Balçova spor salonunda çeşitli branşlarda fonksiyonel antrenmanlar da yapılabiliyor. Metroflex Balçova spor salonunda Pilates, Yoga, Spinning, Zumba, Crunch alanlarında grup derslerine katılabilirsiniz. Bu sayede spor yapmanın yanı sıra sosyalleşme fırsatı da yakalayabilrisiniz. Metroflex Balçova spor salonu çalışma saatleri; Hafta içi 08:00-23:00 Hafta sonu: 11:00-20:00 arasında değişiyor. 

Metroflex Balçova Adres: Korutürk Mahallesi, Funda Sk. No:37 Balçova / İzmir

İzmir’deki spor salonları oldukça çeşitli. Sayıca fazla olan spor salonları arasından seçim yapmak yer yer zor olabiliyor. Sizin için hazırladığımız İzmir’de spor salonu tavsiyesi listesi ile spora nerede başlayacağınıza daha rahat karar verebilirsiniz. 

 

Yorum ekle