Yolcu360 Blog
istanbul-spor-salonu-0.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Faydalı bilgiler > İstanbul’daki En İyi 9 Spor Salonu

İstanbul’daki En İyi 9 Spor Salonu

İşten çıkınca işinize, alışverişe çıktığınızda çarşıya, evinizden çıktığınızda ise size yakın pek çok spor salonunu bulunsaydı ne yapardınız? Bu senaryodaki spor salonlarına ücretsiz girdiğinizi düşünelim. Hatta İstanbul’daki en iyi spor salonları elinizin altında olsaydı spor yapmamak için bir bahaneniz kalır mıydı? Spor yapmak sağlıklı bir yaşam için gerekli. İstanbul gibi kalabalık ve sürekli canlı olan bir şehirde, dinç kalmak oldukça zor. Ama spor yaparak kendinizi her daim zinde ve enerjik hissetmeniz mümkün. Spora başlamak istiyor ama nereye gideceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte sizler için hazırladığımız İstanbul’ın en iyi spor salonları.

İstanbul’u keşfetmek için bir araca mı ihtiyacınız var? Yolcu360’ın İstanbul araç kiralama seçeneklerini inceleyerek, ideal aracınızı en uygun fiyatla dakikalar içerisinde kiralayabilirsiniz!

İstanbul’un En İyi Spor Salonları 

istanbul-spor-salonu-0.jpg

Spor salonları, oldukça farklı tasarımlara sahip. Spor salonu içerisinde yapılan eğitim biçimi ve dersler, çeşitlilik gösteriyor. Bu salonlarda grup derslerine katılabilir veya özel ders alabilirsiniz. Yaptıracağınız testler ile kendinize özel bir program oluşturabilir ve istediğiniz forma kavuşabilirsiniz. İstanbul’un en lüks spor salonları sizleri bekliyor. Özel hizmetlerin yer aldığı bu spor salonlarında kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz. 

Massport Health Club

Avrupa yakası en iyi spor salonu listesi tam bir şampiyonlar ligi. Bu listenin ilk sırasında da Massport Health Club yer alıyor. Şehrin iş merkezi olan Maslak’ta yer alan Massport Health Club’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İş çıkışında spor yapmak isterseniz Massport Health Club ideal bir alternatif oluşturacaktır. İşin yorgunluğunu Massport Health Club’ta atabilir ve enerjinizi geri kazanabilirsiniz. Massport’ un 13.000 metrekarelik fitness alanında orman manzarası eşliğinde spor yapabilirsiniz. Massport Health Club’ta sporunuza eşlik eden yalnızca manzara olmayacak. Aynı zamanda  son teknoloji fitness malzemeleri  d Massport Health Club sizleri bekliyor. 

Massport Health Club Adres: Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:2 Mashattan Sitesi T-133, 34398 Sarıyer

Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness

Gayrettepe’de spor salonu arıyorsanız sizi Mandara Fitness ile tanıştıralım., Mercure Istanbul City Bosphorus’un içerisinde hizmet veren Mandara Fitness, bu arayışınıza bir son verecek. İki kattan oluşan Mandara Fitness içerisinde fitness salonu, sauna, buhar banyosu, kapalı havuz ve çocuk havuzu, kadın erkek soyunma odası, türk hamamı ve vitamin bar gibi pek çok alan yer alıyor. 

Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness Adres: Hacıahmet, Kurtuluş Deresi Cd. No:23, 34440 D:No:23, 34440, 34440 Beyoğlu/İstanbul

istanbul-spor-salonu-0.jpg

Holiday Inn Şişli Fitness & Spa

Holiday Inn Şişli Fitness ve Spa İstanbul Avrupa yakasında havuzlu spor salonu. Şişli Holiday Inn Şişli Fitness ve Spa’nın sahip olduğu atmosfer  huzur, yenilenme ve fitness için bulunmaz bir ortam yaratır. Holiday Inn Şişli, sıra dışı bir spor deneyimi sunuyor. Şişli Holiday Inn Fitness ve Spa içerisinde bulunan kapalı yüzme havuzu, saunası, Türk hamamı ve fitness alanı ile spor salonunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Üyelik oluşturarak spor salonunun fitness alanında dilediğiniz gibi sporunuzu yapabilir, havuz, sauna ve türk hamamının keyfini çıkarabilirsiniz.

Holiday Inn Şişli Fitness & Spa: 19 Mayıs, Halaskargazi Cd. No:206, 34360 Şişli/İstanbul

Atlante Spa&Fitness

Avrupa yakası spor salonları arasından tavsiye edilebilecek bir diğer spor tesisi ise Carrera Fitness. Etiler Bellevue Residence içerisinde bulunan Atlante Fitness Bellevue Residence spor merkezinde ideal bir spor deneyimi yaşayabilirsiniz. Holiday Inn Şişli Fitness ve Spa‘nın ulaşımı da oldukça kolay. 4000 m2 alana kurulu olan ve son teknoloji gym ve kardiyo ekipmanlarına sahip Holiday Inn Şişli Fitness ve Spa’da spor yapmayı çok seveceksiniz. 

Atlante Spa&Fitness Adres: Nisbetiye, Aydın Sokağı No:9, 34340 Beşiktaş/İstanbul

The Spa Fitness

The Spa Fitness merkezinde son teknoloji kardiyo makineleri ve ağırlık aletleri mevcut. Spa Fitness merkezi sayesinde günlük antrenmanınızı yüksek bir motivasyon ile yapabilirsiniz. Spor sonrasında biraz rahatlık isterseniz de tesisin havuz ve saunasından yararlanabilirsiniz.  

The Spa Fitness: Cumhuriyet, Düzoğlu Sk. NO:2, 34380 Şişli/İstanbul

istanbul-spor-salonu-0.jpg

Park Inn Spa & Fit 

Park Inn by Radisson içerisinde yer alan Spa & Fit kişilere pek çok avantaj sunuyor. Kişi sağlığını ön plana koyan Park Inn Spa & Fit kişilere verimli bir spor deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Park Inn Spa & Fit fitness alanını kullanarak sporunuzu yapabilirsiniz. Aynı zamanda Park Inn Spa & Fit’de yer alan havuz, jakuzi, sauna, buhar odası ve geleneksel Türk hamamı ile günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Park Inn Spa & Fit Adres: Halkalı Merkez, Fatih Cd. No: 99, 34303 Küçükçekmece/İstanbul

Mi Estilo Fitness Club

Avcılar spor salonları arasında kendisine yer bulan Mi Estilo, Üniversite Mahallesi’ndeki Pelican Mall AVM’nin içerisinde. Tam donanımlı fitness ekipmanları ve geniş bir gym alanı bulunan Mi Estilo Fitness Club’daki ders çeşitliliği de oldukça etkileyici.  Mi Estilo Fitness Club’ta dilerseniz özel ders alabilir dilerseniz pilatesten Zumbaya çeşitli grup derslerine de katılabilirsiniz.

Mi Estilo Fitness Club Adres: Üniversite Mahallesi Selvi Sokak, E-5 Yanyol Pelican Mall Avm 2. Kat, 34320 Avcılar/İstanbul

Paleon Ataşehir

Anadolu yakası en iyi spor salonu listesi içerisinde ilk sıralarda yer alan Paleon pek çok imkan sunuyor. İçerisinde havuz yer alan Paleon, oldukça geniş bir alana sahip. Paleon Ataşehir spor salonu 4 katlı bir tesis. Tam donanımlı Paleon Ataşehir spor salonunda birçok aktivite deneyimlemeniz için sizleri bekliyor. Son teknoloji ve yeterli sayıdaki fitness ekipmanları, aynı anda kalabalık grupların spor yapmasını mümkün kılıyor. Paleon Ataşehir spor salonunda yogadan zumbaya çeşitli grup derslerine katılabilir veya hamam havuz, sauna ve buhar odası ile günün stresinden uzaklaşabilirsiniz. 

Paleon Ataşehir Adres: Barbaros, Başak Cengiz Sok. No:7, 34746 Ataşehir/İstanbul

The Red Fitness

The Red Nişantaşı Rumeli Caddesi’nde Villa Han içerisinde yer alan bir spor salonu. Red Fitness için 200 metrekare alan içerisine kurulmuş kapsamlı bir spor merkezi demek yanlış olmaz. The Red Fitness spor salonun tamamı Technogym ekipmanları ile donatılmış durumda. Red Fitness spor salonun içerisinde grup ders stüdyoları, son teknoloji fitness ekipmanları, cardio egzersiz, serbest ağırlık, fonksiyonel ve crossfit antrenmanı yapabileceğiniz alanlar sizleri bekliyor. 

The Red Fitness Adres: Meşrutiyet, Villa Han, Rumeli Cd. 4/6, 34365 Nişantaşı – Şişli/Şişli/İstanbul

İstanbul spor salonları, sağlıklı yaşam bilincinin artması ile artış gösterdi. Bilgisayar başında çalışma şartları ve organik olmayan gıdaların tüketimi, kişilerin kolay yorulmasına neden oluyor. Spor yapmak istiyorsanız, ideal alanı seçmek çok önemli. Sizin için hazırladığımız İstanbul’un en iyi spor salonları listesi rehberliğinde spora ilk adımınızı atabilirsiniz. Siz de bu listeye önereceğiniz mekanları ekleyebilirsiniz. 

 

Yorum ekle