Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > Evlilik Yıl Dönümü İçin İstanbul’da 24 Mekan Tavsiyesi

Evlilik Yıl Dönümü İçin İstanbul’da 24 Mekan Tavsiyesi

Evlilik yıl dönümü kutlaması, çiftler için şüphesiz büyük anlam ifade eder. Yıl dönümünde gerçekleştirilecek organizasyonlar, hediyeler ve mekân konusu özenle belirlenmesi gerekenler arasında.  Biz de kollarımızı sıvadık, bu özel gününüzde bizim de çorbada tuzumun bulunsun istedik. Evlilik yıl dönümü için romantik mekanlar arayanlar için romantizmin dibine vurabileceğiniz mekânları sizler için araştırdık.

Evlilik Yıl Dönümü Yemeği İçin İstanbul’da Gidebileceğiniz Alkolsüz Mekanlar

Hazırsanız, İstanbul’da evlilik yıl dönümü için gidebileceğiniz alkolsüz mekânları, Evlilik yıl dönümü gidilecek Yerleri, Evlilik yıl dönümü yemek mekanlar İstanbul Anadolu yakası, İstanbul’da romantik akşam yemeği alkolsüz mekanları birlikte inceleyelim.

evlilik yıl dönümü için boğaz manzaralı restoran

Evlilik Yıl Dönümü için Alkolsüz Restoran Tavsiyeleri (İstanbul Avrupa Yakası)

Love Garden, Küçükçekmece

Evlilik yıl dönümü için romantik yerler keşfetmek isteyenlere harika bir öneri! Love Garden, büyüleyici göl manzarasıyla sizleri şehrin gürültüsünden, stresinden uzaklaştırıyor. Ayrıca alkolsüz olmasıyla da çok tercih ediliyor. Zengin menü içeren işletme, misafirlerine İtalyan mutfağı da sunuyor.

Misafirlerine sıcacık, samimi bir ortam sunan mekân özellikle akşam yemeği için harika bir yer. Love Garden, mimarisiyle de dikkatinizi çekecektir.

Love Garden Adres: Fatih, Altın Sk. 22/A, 34290 Küçükçekmece/İstanbul

Love Garden Telefon: (0212) 599 02 50 – 0530 645 93 82

The Market at Bosphorus

Nefis manzarasıyla misafirlerine Kuruçeşme’de hizmet veren mekân, ziyaretçilerine muhteşem lezzetler sunuyor. Özel günlerinizde gerek manzarası ile gerek özel menüleriyle sizlere unutulmaz bir akşam ikram edecektir. Evlilik yıl dönümünüzü kutlamak için The Market at Bosphorus restoranını listenize dahil edebilirsiniz.

The Market at Bosphorus Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Kuruçeşme Arena No:56, 34345 Beşiktaş/İstanbul

The Market at Bosphorus Telefon: (0212) 257 41 1

Taş Kahve Emirgan

İstanbul’un nadide mekânlarından biri olan Taş Kahve Emirgan, dünya mutfağından özel lezzetleriyle yoğun ilgi görüyor. Misafirlerine Boğaz manzarası sunan işletme, Emirgan’da hizmet veriyor.

Taş Kahve Emirgan Adres: Emirgan, Sakıp Sabancı Cd. No:60, 34467 Sarıyer/İstanbul

Taş Kahve Emirgan Telefon: (0212) 277 64 30

evlilik yıl dönümü için gidilecek mekanlar, gürkan şef restaurant nişantaşı

Gürkan Şef Steakhouse, Nişantaşı

Eşsiz lezzetlerinin yanı sıra İstanbul’da alkolsüz hizmet veren en lüks restorantlarından biri. İstanbul’da Etiler ve Nişantaşı’nda misafirlerini ağırlıyor.

Lezzetli sunumlar eşliğinde etin hakkını veren Gürkan Şef’in Mekke ve Dubai’de de şubeleri bulunuyor. Ayrıca meyveli kokteyllerini de denemenizi tavsiye ediyoruz.

Gürkan Şef Steakhouse Nişantaşı Adres: Teşvikiye, 96/A, Vali Konağı Cd., 34365 Şişli/İstanbul

Gürkan Şef Steakhouse Nişantaşı Telefon: (0212) 291 58 25

evlilik yıl dönümü için gidilecek mekanlar, lokma restaurant, rumelihisarı

Lokma

İşletme, Boğaz’ın en çok ilgi gören mekânların başında geliyor. Şahane manzarasının yanı sıra yemekleri ve ilgili çalışanları da birer tercih sebebi.

Böylesine özel bir yerde akşam yemeği yemek isterseniz öncesinde Lokma’da rezervasyon yaptırmanız önemli. Zira yoğun bir şekilde misafir ağırlayan işletmede yer bulmakta zorlanabilirsiniz.

Lokma Adres: Rumeli Hisarı Mah., Yahya Kemal Cd. No:12, 34470 Sarıyer/İstanbul

Lokma Telefon: (0212) 265 71 71

galata kulesi restoran nerede? evlilik yıl dönümü için gidilecek mekanlar

Galata Kulesi Restoran

İstanbul’un simgelerinden biri olan Galata Kulesi, gün içerisinde yoğun ziyaretçi kabul ediyor. Kulenin 9. katında yer alan restoran bölümü de oldukça ilgi görüyor. Özellikle hafta sonu akşam yemeği için günler öncesinden rezervasyon yaptırmak şart.

İhtişamlı manzarasıyla burası kesinlikle büyüleyici. Üstelik işletmenin yemekleri de oldukça lezzetli. Ayrıca fiyatları da makul düzeyde. Galata Kulesi Restoran’ı eşlerinize sürpriz bir yıl dönümü için listenize ekleyebilirsiniz.

Galata Kulesi Restoran Adres: Bereketzade Mah., Galata Kulesi, Beyoğlu, İstanbul

Galata Kulesi Restoran Telefon: (0212) 293 81 80

romantik akşam yemeği, evlilik yıl dönümü yemek

Vogue Restaurant & Bar – Beşiktaş

Hayranlık uyandıran mekanlar vardır. Manzarası, dekorasyonu ve menüsü ile yüzünüzde hoş bir gülümseme etkisi yaratılar. Evlilik yıl dönümü kutlamak üzere böyle mekanları seçmek gerekir. İstanbul Avrupa yakası evlilik yıl dönümünde gidilecek mekan arayışındaysanız, Vogue Restaurant & Bar, şık bir atmosferde harika bir seçenek olabilir. Boğaz manzarasıyla ünlü olan restoran, uluslararası mutfak kültüründen seçenekler ve Türk mutfağının özgün tatlarını sunar. Deneyimli şeflerin elinden çıkan ve yerel ürünlerin mevsiminde mahsulleri ile hazırlanan yemekler, salatalar, mezeler size çok eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatabilir. Vogue, Avrupa yakası lüks restoran arayışında en etkileyici seçeneklerden biridir. Ünlülerle aynı mekanda olma şansı da yaratan restoranda tat alma duyunuzu şaşırtacak deneyimler yaşayabilirsiniz. Diğer yandan eşiniz, bu hoş süprizden büyük keyif alabilir. 

Vogue Restaurant & Bar Adres: Akaretler Sıraevler No: 56, Beşiktaş.

Sunset Grill & Bar – Şişli

Eğlenmek, keyifli bir akşam yemeğine birlikte eşlik etmek ve lokasyon olarak da ulaşımın kolay sağlandığı bir yerde bir araya gelmek…Arayışınız bunlar ise ve Avrupa yakasında ya da Levent’te evlilik yıl dönümü için mekan bakıyorsanız Sunset tam size göre. İstanbul Avrupa yakasında romantik bir akşam yemeği için tercih edebileceğiniz mekanlardan biri de Sunset Grill & Bar. Şık bir tasarıma sahip olan restoran, muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde uluslararası mutfağın lezzetlerini sunar. 

Sunset Grill & Bar Adres: Büyükdere Cad. No: 161, Şişli, Levent – İstanbul. 

Mikla – Beyoğlu

Akılda kalan kolay ve hoş ismi yanında akılda kalan lezzetleri de olan Mika Beyoğlu, romantik akşam yemeği mekanları içinde ilk sıralara adını yazıdıryor. İstanbul Avrupa yakasında özel bir yıl dönümü kutlaması için Mikla restoranını düşünebilirsiniz. The Marmara Pera’da yer alan restoran, modern Türk ve Anadolu lezzetlerini sunar. Bildiğimiz Türk yemeklerine yeniden ve modern dokunuşlarla bambaşka bir görünüm ve lezzet veren mekan bu yönüyle çok seviliyor. Adeta Türk yemeklerini ve mezelerini dünya turuna çıkarmış ve sonra da onlara başka bir kimlik katmış hissi veriyor. Muhteşem şehir manzarasıyla romantik bir atmosfer sunan Mikla, unutulmaz bir deneyim yaşamak için güzel seçim. 

Mika Restoran Adres: Meşrutiyet Cd. No: 15, Beyoğlu – İstanbul. 

Zuma – Beşiktaş

İstanbul Avrupa yakasında evlilik yıl dönümünde gidilecek mekan arayışındaysanız, Zuma restoranı düşünebilirsiniz. Beşiktaş’ta şık restoran tercihlerinde de kendini gösteren bu mekan, gerçek bir Japon mutfağı şöleni sunuyor. Beşiktaş’ta bulunan restoran, Japon mutfağının modern yorumlarıyla ünlü. Şık bir atmosferde, lezzetli yemeklerin yanı sıra özel bir deneyim sunar. Japon mutfağının o minimal ama çeşitli olan alegorisini öyle güzel yorumluyor ki tekrar gelmek istemeniz çok yüksek bir olasılık. Kendinizi yaşadığınız rutinin dışına çıkarmak üzere de çarpıcı bir deneyim sağlıyor. Keyifli bir akşam yemeği için hazırlanın ve Japon kültürüne doğru eşsiz bir yolculuğa çıkın. Dekorasyonun da ezber bozduğunu eklemek gerek. 

Zuma Restaurant Adres: Salhane Sokak No: 7, Beşiktaş.

Nicole – Ortaköy

İstanbul Avrupa yakasında romantik bir akşam yemeği için Nicole restoranı da ideal bir seçenektir. Boğaz manzarası eşliğinde, Fransız ve Akdeniz mutfağının özgün lezzetlerini sunan restoran, şık bir atmosfere sahiptir. Ünlü şeflerin çalıştığı mutfaktan eşsiz lezzet alternatifleri çıktığını  altını çizelim. Özellikle Fransız soslarına, Fransız ekmeklerine, Akdeniz yeşilliklerine ve zeytinyağlı tatlarına meraklı iseniz tabağınıza konan her lokma sizi çok etkileyebilir. Avrupa yakasında evlilik yıl dönümü kutlamak için Fransız lezzetlerini Akdeniz havasında deneyimlemek üzere mutlaka değerlendirin. 

Nicole Restaurant Adres: Muallim Naci Caddesi No: 68, Ortaköy – İstanbul.

Evlilik Yıl Dönümü İçin İstanbul Anadolu Yakasında Mekan Önerileri

Şazeli Kasap & Şarküteri, Burhaniye

Şazeli Kısıklı, İstanbul Anadolu Yakası’nın en ünlü, en lezzetli steakhouselarından biri… Gerek şahane menüsüyle, gerek geniş bahçesiyle görülmeye değer bir mekân. Ayrıca alkol de bulundurmuyor. İşletme, nefis yemeklerle birlikte kafe kısmında da şahane sunum eşliğinde tatlı ve dünya kahvelerini sunuyor.

Şazeli Kısıklı Adres: Burhaniye, Nurbaba Sokağı No:27, 34676 Üsküdar/İstanbul

Şazeli Kısıklı Telefon: 0(216) 4012727

Cemile Sultan Korusu, evlilik yıl dönümü için gidilecek restoranlar

Cemile Sultan Korusu

İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasına sahip olan Cemile Sultan Korusu, İstanbul’da alkolsüz hizmet veren mekânlardan… Koru, bireysel ve kurumsal organizasyonlara ev sahipliği yapmasının yanı sıra restoran bölümüyle de misafirlerini ağırlıyor. Evlilik yıl dönümü için romantik mekanlar listesinde Cemile Sultan Korusu da kendine yer buluyor.

Zengin ve dünya mutfağından enfes lezzetler sunan Cemile Sultan Korusu özellikle akşam yemeklerinde yoğun ilgi görüyor. Bu tarihi mekânı özel günlerinizde tercih edebilirsiniz.

Cemile Sultan Korusu Adres: Küçüksu, Ömürtepe Yokuşu Sk. No:6, 34684 Üsküdar/İstanbul

Cemile Sultan Korusu Telefon: (0216) 308 49 43

evlilik yıl dönümü mekanları, 360 çamlıca kule cafe restoran

360 Kule Restaurant & Cafe

İstanbul’un en yüksek yapısı olan Çamlıca Kulesinde, eşsiz manzara eşliğinde akşam yemeğine ne dersiniz? 369 metre uzunluğa sahip olan kule, ayrıca etkileyici manzarasıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor. İstanbul’da romantik akşam yemeği yiyebileceğiniz alkolsüz mekan arıyorsanız, burası tam size göre.

Ayrıca restoran bölümünde birçok enfes menü seçeneği var. Akşam saat 22.00’ye kadar hizmet sunan işletme, alkolsüz mekân arayanların tercihleri arasında. Mekân iç mimarî olarak, modern ve minimal tasarıma sahip. Eşsiz konumun keyfini yaşamak isteyen çiftlerimiz 360 Kule Restaurant & Cafe’yi deneyebilir.

360 Kule Restaurant & Cafe Adres: Küçük Çamlıca, Küçük Çamlıca Mahallesi, Oyma Sokak, Televizyon Kulesi No:1, 34696 Üsküdar/İstanbul

360 Kule Restaurant & Cafe Telefon: (0216) 440 40 40

Kuleli Yakamoz

İstanbul’da evlilik yıl dönümü için gidebileceğiniz alkolsüz mekanlardan biri de Kuleli Yakamoz…

Mekânın bir yanı Boğaz Köprüsüne bakarken, diğer yanı Kuleli Askeri Lisesini görüyor. Kendinizi özel hissedebileceğiniz Kuleli Yakamoz’da, mükemmel bir evlilik yıl dönümü yemeği sizi bekliyor.

Gerek mutfak ve sunumu gerek konumuyla büyük beğeni toplayan işletme, ayrıca 2009 yılından beri hizmet veriyor. Bunun yanı sıra boğaz manzarasında damat çatlatan balık keyfi tatmak isteyenler burayı kesinlikle denemeli.

Kuleli Yakamoz Adres: Çengelköy Mah, Kuleli Cd. No:69, 34684 Üsküdar/İstanbul

Kuleli Yakamoz Telefon: (0216) 318 95 05

evlilik yıl dönümü mekanları, inci bosphorus boğaz restoran

İnci Bosphorus

Dünya mutfağından seçme lezzetlerle mekân, evlilik yıl dönümünüz için romantik bir tercih olacaktır.

İnci Bosphorus’un menüsünde bulunan alkolsüz kokteylleri ve ayrıca tatlıları da dikkat çekiyor. Hem geleneksel hem de dünya mutfağını bir arada tercih edenlerdenseniz bu işletme tam size göre.

İnci Bosphorus Adres: Çengelköy Mah., İskele Gazinosu No:3/1, 34680 Üsküdar/İstanbul

İnci Bosphorus Telefon: 444 7 431

yıldız hisar restoran

Yıldız Hisar

İstanbul Boğazı’nın yanı başında bulunan mekân misafirlerine büyüleyici bir akşam yaşatıyor. Ayrıca Yıldız Hisar fiyatları da Boğaz manzarası ve geniş menüsü göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygun.

Bu nadide mekânda evlilik yıl dönümünüzü kutlamak isterseniz rezervasyon yaptırmanız yeterli olacaktır.

Yıldız Hisar Adres: Rumeli Hisarı Mah. Hisarlı Salih Bey Sok. No: 21 34470 Sarıyer/ İstanbul

Yıldız Hisar Telefon: (0212) 287 70 45

Vogue Restaurant & Bar – Kalamış

Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan Vogue restoranlar, İstanbul’da şık mekan denilince ilk akla gelen mekanlar arasında. Bu bağlamda Vogue Restaurant & Bar, İstanbul Anadolu Yakası’nda şık bir akşam yemeği için harika bir seçim. Deniz manzarası eşliğinde, enfes bir menü zenginliği bulabilirsiniz. Hem uluslararası mutfaklardan ürünler hem de Türk mutfağının özgün tatlarını bir arada sunar. Özellikle deniz ürünleri ve mezeleriyle ünlüdür. Deniz kokusu, hoş bir atmosfer ve lezzetli yiyecek ve içeceklerle keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Beklediğinizden fazlasını bulacağınız özel bir mekan deneyimi sunacaktır. 

Çiya Sofrası – Kadıköy 

Ciya Sofrası, İstanbul’un en ünlü restoranlarından biridir ve Anadolu Yakası’nda şık bir akşam yemeği için harika bir seçenektir. Çiya Sofrası, Anadolu Yakası’nda özgün bir deneyim sunan bir restorandır. Türk ve Güneydoğu Anadolu mutfağının özgün lezzetlerini sunar. Menüsünde çeşitli kebaplar, et ve sebze yemekleri, tatlılar ve yöresel şerbetler bulunur.

Çiya Sofrası Adres: Güneşli Bahçe Sk. No: 43/A Kadıköy – İstanbul. 

Adana Ocakbaşı – Üsküdar

Kebap lezzeti gibisi yok ama şık bir mekanda bunu tatsak diyenler için Üsküdar’daki Adana Ocakbaşı güzel bir seçim. Adana Ocakbaşı, Anadolu Yakası’nda et severler için mükemmel bir seçenektir. Şık bir atmosferde, özel ocakbaşı lezzetlerini sunar. Menüsünde Adana kebabı, şiş kebap, ciğer ve etli pide gibi lezzetler bulunur.

Adana Ocakbaşı Adres: Çamlıca Mah. Bağdat Cad. No: 29 Üsküdar – İstanbul.

Changa – Suadiye

Changa, Anadolu Yakası’nda şık bir restorandır ve modern Türk mutfağının özgün lezzetlerini sunar. Yaratıcı yemekler, sezgisel sunumlar ve özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan menüsüyle dikkat çeker. Özellikle deniz ürünleri ve et yemekleri önerilir. 

Changa Adres: Bağdat Cd. No: 432 Suadiye – İstanbul. 

Asitane – Kandilli

Asitane, İstanbulun tarihi lezzetlerini sunan bir restorandır. Osmanlı İmparatorluğu’nun saray mutfağından esinlenen özel yemeklerin bulunduğu menüsüyle ünlüdür. Şık bir atmosferde, tarihi bir konakta hizmet verir. Anadolu yakasında evlilik yıl dönümü kutlanacak mekan arayanlar için keyifli bir seçenektir.

Asitane Adres: Kandilli Cad. No: 23 Kandilli – İstanbul. 

Midpoint – Caddebostan

Midpoint, İstanbul’un farklı yerlerinde kendini gösteren bir cafe restoran zinciri. Caddebostan’daki Midpoint ise daha özgün bir karaktere sahiptir. Anadolu Yakası’nda popüler bir restoran olmasının yanında evlilik yıl dönümü kutlaması için de tercih edilebilir.  Ayrıca şık bir akşam yemeği için ideal bir seçenektir. Geniş bir menüye sahip olan restoran, dünya mutfağından lezzetler sunar. Özellikle burgerler, steakler ve salatalar önerilir. Yanında içecek de alarak keyifli bir akşam planlayabilirsiniz. 

Midpoint Caddebostan Adres: Bağdat Cd. No: 469 – Kadıköy – İstanbul. 

Kanlıca Köşk  

Kanlıca Köşk, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde şık bir akşam yemeği deneyimi sunar. Türk mutfağının seçkin lezzetlerini sunan restoran, özellikle mezeleri, balık ve et yemekleriyle ünlüdür. Boğaza karşı evlilik yıl dönümü kutlaması için kesinlikle tercih edebilirsiniz. 

Kanlıca Köşk Adres: Kanlıca Mah. Çeşme Sok. No: 4

İstanbul Araç Kiralamalarınızda Yolcu360 Yanınızda!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle