Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Adana’nın En İyi 5 Sinema Salonu

Adana’nın En İyi 5 Sinema Salonu

Turizm kentleri arasında önemli bir yere sahip olan Adana, yiyecekleri ve kültürel özelliklerinin yanı sıra çeşitli aktivite imkanları da sağlıyor. Bu imkanlardan biri de sinema salonları. Teknolojinin gelişmesine rağmen sinema salonları büyük ilgi görüyor. Adana ili de sinema seven kişilere çeşitli salonları ile destek veriyor. Büyük ve geniş salonlar sunan Adana, vizyondaki filmleri izlemenize imkan sağlıyor. Adana sinema salonları neler gelin beraber bakalım. Adana’da sinema nerede var inceleyelim. 

adana-sinema-salonu

  • Adana Kozan Belediye Sinema Salonu

Sinemaya gitmenin en güzel yanı bir topluluk ile beraber bir film izlemektir. Çünkü film herkese farklı duygular farklı hisler yükler. Onlarca kişi ile aynı salona girip farklı duygular hissetmenize imkan veren salonlarından biri de Adana Kozan belediyesi sinema salonu. Onlarca farklı kültürden sinema severi bir araya getiren Adana Kozan belediyesi sinema salonu, farklı seanslar ile hizmet veriyor. Hem çocuk filmleri hem de yetişkin filmler olmak üzere birçok farklı filmi seyirciler ile buluşturuyor. AVM’lerden kaçmak isteyen seyircilerin tercih ettiği bir mekan olan Adana Kozan belediyesi sinema salonu, bir pasaj içerisinde yer alıyor. Bu sayede kalabalık AVM kültüründen uzaklaşırken daha sade ve otantik bir salon ile buluşmanızı sağlıyor. Adana Kozan belediyesi sinema salonu Hacıuşağı mahallesi, Irmak caddesinde bulunan belediye pasajının içerisinde yer alıyor. Konumu sayesinde de Adana Kozan belediyesi sinema salonuna ulaşmak ve filmlerin keyfini çıkarmak daha kolay bir hal alıyor. 

Adana Kozan Belediye Sinema Salonu Adres: Tufanpaşa, Irmak Cad. Belediye İş Hanı, Adnan Menderes Parkı Karşısı, 01510 Kozan/Adana

  • Adana Cinemaximum M1 Merkez Sinema Salonu

Adana’nın en iyi ve en ferah sinema salonları içerisinde yer alan Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu, seyircilerin film izleme keyfini yükseltiyor. Film izlerken geniş salonlarda izlemek önemli. Bu konuda Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu çeşitli imkanlar sunuyor. Dev ekranı sayesinde kalabalık gruplara bile hitap edebiliyor. Buna ek olarak Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonunun ses seviyesi de oldukça iyi. Ses ve görüntü açısından büyük salonları ile dikkat çeken Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu, film izlerken mısır yeme imkanı da sunuyor. Salonun hemen dışında bulunan büfe tarzı stantlardan mısır ve içeceğinizi alarak film keyfinizi artırabilirsiniz. Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu vizyondaki filmleri anında izlemenize de olanak sağlıyor. Böylece gündemde olan filmleri vizyona girdiği andan itibaren Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonunda keyifli bir şekilde seyredebilirsiniz. Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu adres olarak kolay ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. M1 merkez AVM içerisinde yer alan Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu, Seyhan ilçesinde bulunuyor. Hem alışveriş yapıp hem de film izleme keyfi sunan Adana Cinemaximum M1 Merkez sinema salonu, bir Cinemaximum sineması olarak biliniyor. 

Adana Cinemaximum M1 Merkez Sinema Salonu Adres: M1 Merkez Avm No: 5, 87071. Sk., 01200 Seyhan/Adana

  • Adana Metropol Sinema Salonu

Adana Metropol sinema salonu Turgut Özal bulvarı Edip Özaltun sitesi No: 112 Çukurova/Adana adresinde bulunuyor. Çeşitli salonlar ve seanslar ile seyircileri filmler ile buluşturan Adana Metropol sinema salonu, kolay ulaşılabilir imkanı ile de avantaj sağlıyor. Adana Metropol sinema salonu farklı seans saatleri sayesinde günün her saat aralıklarına uygun olarak film izleme şansı sunuyor. Bu seanslardan bazıları 11.30, 12.15, 13.00, 14.30, 16.30, 18.30 ya da 21.00 gibi saatler. Bu sayede Adana Metropol sinema salonu iş çıkışı ya da işe gitmeden önce bile filmlere ulaşma imkanını sinema severlere ulaştırıyor. Adana Metropol sinema salonu her film seansı sonrası salonlarını temizleyerek Sağlık Bakanlığının koyduğu hijyen kurallarına da uyuyor. Adana’nın yaz aylarında sinemaya gitmek sıcaklık açısından sorun olabiliyor. Adana Metropol sinema salonu klimalı salonları sayesinde yüzde yüz olarak kaliteli temiz hava vererek bu sorunu ortadan kaldırıyor. Adana Metropol sinema salonundaki büfeler, tuvaletler ve gişeler de sık aralıklarla temizleniyor. Adana Metropol sinema salonu mısır ve içecek imkanını da sinema severlere sunuyor. Uygun fiyat seçeneği ile ön plana çıkan Adana Metropol sinema salonu, pazartesi ve çarşamba günleri haricinde diğer günlere rezervasyon imkanı da sunuyor. 

Adana Metropol Sinema Salonu Adres: Güzelyalı, 01170 Çukurova/Adana

adana-sinema-salonu

  • Paribu Cinerverse M1 Adana AVM Sinema Salonu

Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan Paribu Cineverse M1 sinema salonu film seyretmek isteyen kişilerin sıkça tercih ettiği bir salon. Paribu Cineverse sinema salonunun en büyük avantajı M1 AVM içerisinde yer alıyor olması. Bu nedenle sinema seven kişiler hem alışverişlerini yaparken hem de sinemada film izleme imkanı bulabiliyor. M1 AVM içerisinde bulunması sayesinde normal bir salona göre saatler daha çok esnetilebliyor. Paribu Cinerverse M1 Adana AVM sinema salonu, Yeni mahallesi Öğretmenler Bulvarı Seyhan/Adana adresinde bulunuyor. Kolay ulaşılabilir bir mekan olan Paribu Cinerverse M1 Adana AVM sinema salonu, mısır ve içecek imkanını da sinema severlere sunuyor. 200’ü aşkın bir mağaza sayısına sahip olan Adana M1 AVM, zemin katta sinema salonunu içeriyor. 

Paribu Cinerverse M1 Adana AVM Sinema Salonu Adres: Yeni, Yeni Mahallesi Öğretmenler Bulvarı, 87071. Sk. No:5, 01200 Seyhan/Adana

ankara-sinema-salonlari

  • Adana 01 Burda Cinema Pink

01 Burda AVM içerisinde onlarca mağazanın yanı sıra bir de sinema salonu içeriyor. Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonu, ev rahatlığında sinema izleme keyfi sunuyor. Geniş koltukları bulunan Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonu, rahat ve kaliteli film izleme şansına ulaşmanızı sağlıyor. Vizyona giren en yeni filmleri Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonu sayesinde seyredebilirsiniz. Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonu adres olarak kolay ulaşılabilir bir konumda. Seyhan ilçesinde yer alan Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonu, Turhan Cemal Beriker Bulvarında bulunuyor. Mısır ve içeceklerinizi alarak Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonunun geniş ve rahat koltuklarında konforlu bir şekilde vizyondaki dilediğiniz filmi seçtiğiniz saatte izleyebilirsiniz. Dev ekranı ve gelişmiş ses sistemi sayesinde Adana 01 Burda Cinema Pink sinema salonu aracılığı ile film izlemenin doruklarına ulaşabilirsiniz. 

Adana 01 Burda Cinema Pink Adres: Ahmet Remzi Yüreğir, Turhan Cemal Beriker Blv. No:1 D:333, 01130 Seyhan/Adana

Adana’da Sinema Keyfi

Adana turistik ve gastronomi açısından Türkiye’nn önde gelen şehirlerden biri. Tarih olarak da birçok müze ve eserlere ev sahipliği yapan Adana, yıl içerisinde özellikle yaz aylarında birçok turisti şehre çekiyor. Adana tarihi yerleri ile şehrin tarihine ortak olabilirsiniz. Bunu yaparken de Yolcu360.com’un Adana kiralık araç seçenekleri ile şehri daha kolay bir şekilde gezebilirsiniz. Böylece Adana sinemalar listesinde bulunan salonlara da araç kiralayarak daha kolay ulaşabilirsiniz. 

 

Yorum ekle