Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Dalaman Havalimanı Rent a Car Firmaları

Dalaman Havalimanı Rent a Car Firmaları

Dalaman Havalimanı rent a car firmaları hangileri? Dalaman Havalimanı araç kiralama seçenekleri nasıl? Dalaman Havalimanı araç kiralama şirketleri neler? Dalaman Havalimanı araba kiralama imkanları nasıl? Dalaman Havalimanı araç kiralama firmaları listesi için yazının devamını okuyunuz… Dalaman Havalimanı otomobil kiralama seçeneklerine ulaşmak için tek yapmanız gereken Yolcu360.com‘a girmek. İşte araç kiralamak bu kadar kolay! 

Dalaman Havalimani ( Dalaman Airport )

Dalaman Havalimanı Rent a Car Firmaları

Yapımına 1976 yılında başlanmış ama çeşitli sorunlar nedeniyle ancak 1981 yılında bitirilerek hizmete açılmış olan Dalaman Havalimanı, bugün bulunduğu bölgenin en işlek havalimanlarından biri konumunda. Özellikle, tatil beldelerinin ortasında yer almak gibi bir avantaja sahip olmasından kaynaklı olarak, yıllık ortalama 3.700.000’in üzerinde yolcuya hizmet veriyor. İhtiyaçlar dahilinde her yıl yeni düzenlemeler ve eklemelerle büyüyen Dalaman Havalimanı, turizm sektöründeki hareketliliğe bağlı olarak gelişiyor.

Dalaman Havalimanı Araç Kiralama Şirketleri

1958 yılından bu yana dünya çapında araç kiralama hizmeti veren Budget, kiralama işine farklı kampanyalarla canlılık getiren firmalardan. Budget’ın dönemsel olarak düzenlediği kampanyalar yakıt indiriminden sinema biletine, online ödeme indirimlerinden uçuş mili kazanmaya kadar uzayan bir liste oluşturuyor.

Dalaman Havalimanı araç kiralama markalarından biri de kampanyaları ve avantajları ile öne çıkan Avis. Kurumsal ofis ağı ile ülkemizde de en güvenilir araba kiralama markaları arasında.

Aracın sınıfına, yakıt tüketimine ve modeline göre avantajlı fiyat seçenekleri sunan Sixt Rent A Car’ın da Dalaman Havalimanı’nda ofisi bulunuyor. Uçağınızdan inip, terminal dışındaki otopark alanında bulunan bankolarda, elinde isim kartınızı tutan Sixt elemanlarının yardımıyla kolay ve pratik bir şekilde aracınızı alabilmenizi sağlayan sistemi ile öne çıkan firma, 7/24 hizmet veriyor.

Europcar Dalaman Havalimanı ofisi ile konforlu bir tatil planı yapabilirsiniz. Dalaman Havalimanındaki europcar ofisinden lüks araç ve minibüs kategorisi araçları kiralayabilirsiniz. Kalabalık aile ya da gruplar için büyük kolaylık sağlayan bu tip araçlar için fiyatları da yolcu360.com üzerinden karşılaştırabilirsiniz.

Zengin araç filosuna ve kampanyalara sahip Garenta da havalimanında yerini almış durumda.

Ekonomik fiyatlar, geniş araç filosu, son model arabalar sloganıyla sektör içerisinde yukarı doğru bir ivme sağlayan Fecar Rent A Car, Dalaman ve çevresinde hizmet veren bir firma. Fethiye, Bodrum, Marmaris, Göcek, Datça, Kaş, Kalkan, Bodrum İçmeler, Hisarönü ve Ölüdeniz’de hizmet ağını kuran firmanın 7/24 hizmet anlayışı sunuyor.

Dalaman havalimanı araç kiralama seçenekleri için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde oto kiralama yapabilirsiniz. Dalaman havaalanındaki rent a car ofislerinin fiyatlarını tek seferde karşılaştırabilir, en uygun fiyatlı seçeneği hızlıca bulabilirsiniz.

Araç Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

Yorum ekle