Yolcu360 Blog
izmir-kahvaltı-mekanlari
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İzmir Kahvaltı Mekanları: En İyi 15 Kahvaltıcı

İzmir Kahvaltı Mekanları: En İyi 15 Kahvaltıcı

İzmir kahvaltı mekanları arasından en güzellerini sizler için araştırdık! Çeşit çeşit reçellerden, sıcacık pişilere kahvaltının vazgeçilmez lezzetleri ile keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Ee ne demiş Cemal Süreya: “Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.”

İzmir’in en güzel kahvaltı mekanlarını kendi aracınız konforunda keşfetmek isterseniz Yolcu360 İzmir araç kiralama seçenekleriyle her zaman yanınızda!

  • Cafe Swiss Brunch

En güzel 15 İzmir kahvaltı mekanları listemizin ilk sırasında Cafe Swiss Brunch yer alıyor. Burası İzmir’in görüp görebileceğiniz en kapsamlı kahvaltı menüsüne sahip desek abartmış olmayız. Her gün saat 12.00’de başlayan brunch açık büfe servisi saat 15.00’e kadar devam ediyor. Beş yıldızlı otel konforunda, aradığınız kahvaltıya dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Çeşit çeşit omletler, sıcacık pişen taze hamur işi ürünleriyle açık büfenin tadını çıkarabilirsiniz. Taze sıkma portakal suyu, kaliteli süt ürünleri ile kusursuz bir mutfak sizleri bekliyor. Bunun yanı sıra Cafe Swiss Brunch’ın manzarası da dillere destan. Kendine özel terasında, şehrin tam kalbinde keyifli bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca siz kahvaltınıza devam ederken, açık büfenin de devamlı yenilendiğini belirtmeden geçmeyelim. Böylece tazecik pideler, mezeler ve enfes tandırlar hep sıcacık sunuluyor. Kahvaltınızın ardından yine açık büfede bulunan taze meyvelerin, fondünün ve dondurma çeşitlerinin de tadını deneyebilirsiniz. Çocuklu aileleri de düşünen bir mekan. Cafe Swiss Brunch’ın içinde yer alan çocuk kulübü ve otelin bahçesindeki çocuk parkı minik arkadaşlarımız için düşünülmüş. 

Cafe Swiss Brunch Adres: Gazi Osman Paşa Bulvarı, No: 1, Konak/ İZMİR.

izmir-kahvalti-mekanlari-3.jpg

  • Zeynel Ergin Gevrek Fırını

İzmir’de kahvaltı denince akla ilk gelen şeylerden biri elbette gevrek. Peki İzmirliler’in kahvaltılarında eksik etmediği gevrek en güzel nerede yenir? Elbette Zeynel Ergin Gevrek Fırını’nda. Mis gibi gevrek, boyoz kokusunun davetkarlığından bahsetmiyoruz bile. Bunun yanı sıra İzmir’in çok sevilen diğer lezzetlerini de deneyimleyebilirsiniz. Kumru sandviç ve çeşitli kahvaltılıklarla güne merhaba diyebiliriz. Zeynel Ergin Gevrek Fırını’nın çıtır çıtır gevreğinin tadı damağınızda kalacak. 

Zeynel Ergin Gevrek Fırını Adres: 1466. Sokak, No: 2, Alsancak, Konak/ İZMİR.

  • Morisi Kahvaltı

Ege konseptli bir kahvaltıya ne dersiniz? Cevabınız “Evet”se sizleri Morisi Kahvaltı’ya bekliyoruz. Sizlere doymadan kalkmayacağınız, lezzetli bir sofra sunuyor. Pişiden, böreğe; baldan, kaymağa aklınıza gelen tüm tatlar hafta sonunuzu renklendiriyor. Ayrıca tabağınızda pişi bittikçe, güler yüzlü garsonları tarafından tabağınız tazelenir. Karşıyaka Bostanlı’da bulunan mekan en güzel 15 İzmir kahvaltı mekanları listemizde yerini alıyor. Aileniz ile huzur dolu bir Pazar geçirmek isteyenler için gönül rahatlığıyla önerebiliriz.

Morisi Kahvaltı Adres: Nebil Susup Sokak, No: 159/A, Bostanlı, Karşıyaka/ İZMİR.

izmir-kahvalti-mekanlari-3.jpg

  • Sade Kahvaltı & Çikolata

Daha önce böylesine tatlı ve lezzetli bir mekan görmediğinize eminiz. Burası İzmir’in gözbebeği Karşıyaka’da bulunan Sade Kahvaltı & Çikolata. Nitekim isminden anlayabileceğimiz gibi sade bir menü ve lezzetli içerikler sizleri karşılıyor. İlgili personelleri ve hızlı servisi ile Sade Kahvaltı pek çok kişinin tercih ettiği mekan haline geliyor. Küçük ve bir o kadar sevimli bir kahvaltı noktası.

Sade Kahvaltı & Çikolata Adres: Yalı Mahallesi, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı, 6500. Sokak, No: 14-C, Mavişehir, Karşıyaka/ İZMİR.

  • Luka

Her ne kadar kış aylarında olsak da havaların daha ılık geçtiğini söyleyebiliriz. Sizlere böyle güzel günlerde, ağaçlar altında kahvaltı yapabileceğiniz keyifli bir mekan önerisi ile geldik. Burası İzmir Bornova’da yer alan Luka. Hem sıcak lezzetlerin hem de kahvaltılıkların olduğu zengin bir kahvaltı menüsüne sahip. Çeşit çeşit serpme kahvaltılıklar eşliğinde Luka’nın tadını çıkarmanızı tavsiye ediyoruz. 

Luka Adres: Pınar Sokak, No: 14, Çiçekli, Bornova/ İZMİR.

  • Konya Mandırası

Mütevazi bir mekan arayışında olanlar için Konya Mandırası’nı öneriyoruz. İzban Kemer İstasyonu’nun çıkışında yer alan mekanda seçtiğiniz kahvaltılıklar hızlı bir şekilde servis ediliyor. Hemen hemen tüm kahvaltılıkları el yapımı ve doğal içeriklerden oluşuyor. Özellikle Konya Mandırası’na geldiğiniz zaman buranın meşhur bal kaymak ve sıcak sütünün tadına bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Konya Mandırası Adres: 1138 Sokak, No: 10/B, Yenidoğan Mahallesi, Yenişehir, Konak/ İZMİR.

izmir-kahvalti-mekanlari-3.jpg

Fafuly

İzmir’de farklı lezzetler denemek isteyenler için Fafuly’i önerebiliriz. Burası Karadeniz tatlarıyla bilinen, enfes bir kahvaltı mekanı. Özlediğiniz Karadeniz lezzetlerine doyacağınıza eminiz. Kuymaktan, pişiye;  kavurmalı yumurtadan, mısır ekmeğine sıcacık kahvaltılıklar hafta sonunuzu tatlandırıyor. En güzel 15 İzmir kahvaltı mekanları listenize mutlaka eklemeniz gereken bir nokta.

Fafuly Adres: Cevdet Bilsay Caddesi, 13/B, Bahçelievler, Karşıyaka/ İZMİR.

Neuf Patisserie

Lezzetli kahvaltı tabakları, kruvasan sandviçleri, ekmek üstü çırpılmış yumurtaları ile Neuf Patisserie tam size göre. Güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için mutlaka değerlendirmeniz gereken bir mekan. Aynı zamanda günün ilerleyen saatleri için de Neuf Patisserie’yi tercih edebilirsiniz. Çeşit çeşit kahveleri, birbirinden lezzetli tatlıları deneyimleyebilirsiniz. 

Neuf Patisserie Adres: 1820/1 Sokak, No:7, Bostanlı, Karşıyaka/ İZMİR.

  • Filozof Kahvaltı

İzmir Bostanlı’da nezih bir kahvaltı mekanı önerimiz var. Burası en güzel 15 İzmir kahvaltısı listemizde yer alan Filozof Kahvaltı. İsminden de anladığımız gibi oldukça nezih bir seçenek. Kütüphane tarzında tasarlanmış iç tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kahvaltı yaparken böylesine huzurlu hissetmediğinizi fark edeceksiniz.  İster iç mekanda ister bahçede lezzetli kahvaltılıkların tadını çıkarabilirsiniz. 

Filozof Adres: 1735 Sokak, No: 179, Bostanlı, Karşıyaka/ İZMİR.

Tereci

Alışılagelmiş standart seçim kahvaltı yerine, sizin isteğinize göre uyarlanmış özel serpme kahvaltı seçeneğine ne dersiniz? Üstelik tercih ettiğiniz kahvaltılıkların ücretlerini ve miktarlarını da görebilirsiniz. Örneğin Ezine peynirinin kaç parça olacağına, kaç gram hangi zeytinden yiyeceğinize görerek karar verebiliyorsunuz. Hem israfın önüne geçmek hem de uygun fiyata bir kahvaltı yapabilirsiniz.  Çayınız ise özel semaverde masanıza geliyor. Bu sayede hep sıcacık. Ekmek çeşitleri bakımından da Tereci oldukça zengin. Kısacası kuş sütünün eksik olmadığı bir kahvaltı için bu hafta sonu mutlaka değerlendirmelisiniz.

Tereci Adres: Caher Dudayev Bulvarı, No: 9/A-B, Ataşehir, Çiğli/ İZMİR.

Tuzu Biberi

İzmir’de farklı şubeleri bulunan Tuzu Biberi, serpme kahvaltı hizmeti veriyor. Bunun yanı sıra diğer şubelerinde mangal ve kahvaltı konseptini bir araya getirerek, yenilikçi bir yaklaşımla müşterilerini ağırlıyor. Kahvaltı sofrasında sucuktan, salama; sahanda yumurtadan, peynir tabağına kadar aradığınız tüm lezzetler mevcut.

Tuzu Biberi Adres: Aksoy Mahallesi, Yalı Caddesi, Selimgil Apartmanı, No: 424, 35480 Karşıyaka/ İZMİR.

  • 80’ler Kahvaltı Evi

100 yıllık bir Rum evinde otantik kahvaltıya ne dersiniz? Burası 80’ler Kahvaltı Evi olarak butik kahvaltı hizmeti ile biliniyor. Kahvaltısı ile zaten damaklarda iz bırakan bu mekan aynı zamanda dekorasyonuyla da oldukça etkileyici. Baştan aşağı 80’ler konseptiyle dekore edilen bu mekanda, çeşit çeşit reçeller başta olmak üzere tüm kahvaltılıkların tadına mutlaka bakmalısınız. 

80’ler Kahvaltı Evi Adres: Alsancak, Yüzbaşı Şerafettin Bey Sokak, No: 52, 35220, Konak/ İZMİR.

Lavantalı Taş Konak

Hem restoran, hem de otel hizmeti veren Lavantalı Taş Konak, en güzel 15 İzmir kahvaltı mekanları ndan biri. Deniz manzarası eşliğinde eşsiz bir kahvaltı yapabileceğiniz ender mekanlar arasında yer alıyor. Önceden sizleri uyarmakta fayda var. Lavantalı Taş Konak aynı zamanda konaklama hizmeti de sunduğu için doluluk oranını da göz önünde bulundurmalısınız. Bu sebeple mutlaka gitmeden önce arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Lavantalı Taş Konak Adres: Hıdırlık, 2124/ 1. Sokak, No: 3/1, 35460, Seferihisar/ İZMİR.

izmir-kahvaltı-mekanlari-4

  • Yelbahçe Kahvaltı ve Lunch

Özellikle kalabalık grupların sıklıkla tercih ettiği bir mekan önerisiyle geldik. Burası İzmir Balçova’da bulunan Yelbahçe Kahvaltı ve Lunch. Geniş bahçe kısmı sayesinde açık havanın keyfini çıkarmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Aynı zamanda Yelbahçe Kahvaltı ve Lunch çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Bu sebeple gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın.  

Yelbahçe Kahvaltı ve Lunch Adres: Bahçelerarası, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, No: 46, 35330, Balçova/ İZMİR.

  • La’dude Art Cafe

İzmir Seferihisar’da bulunan La’dude Art Cafe, adeta sanatın ve lezzetin buluşma noktası. Denize olan yakınlığı ile bilinen mekanın ister içinde ister bahçesinde kahvaltı yapabilirsiniz. Elbette mekanın şık dekorasyonuna diyecek lafımız yok tabi. Burası en güzel 15 İzmir kahvaltısı listemizin son sırasında yerini alıyor.  

La’dude Art Cafe Adres: Sığacık, 134. Sokak, No: 3, 35460, Seferihisar/ İZMİR.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle