Yolcu360 Blog
polonezkoy-kendin-pisir-kendin-ye-0 (1)
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > En Güzel 10 Polonezköy Kendin Pişir Kendin Ye Restoranı

En Güzel 10 Polonezköy Kendin Pişir Kendin Ye Restoranı

Polonezköy kendin pişir kendin ye restoranlarını inceliyoruz. Konumlar, beğenilme oranları ve imkanları ile tüm detayları ele alıyoruz.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

Polonezköy Nerede?

İstanbullular’ın sıklıkla tercih ettiği kaçamak rotalarından biri olan Polonezköy’ü bilmeyenimiz yoktur. Yeşillikler içerisinde rüya gibi bir köy. Peki Polonezköy nerede? İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı bir tatil köyü. Bu köyün tarihi de bir o kadar eskiye dayanıyor. Hatta eski adı “Adampol” olarak anılan bir Polonyalı köyüdür. 1830 yılında Polonya ayaklanması sırasında Polonya hükümeti tarafından kurulduğu biliniyor. 

Polonezköy Nasıl Gidilir?

Polonezköy nasıl gidilir? Eğer özel aracınız ile seyahat etmek isterseniz Beykoz- Riva ve Alemdağ istikametlerinden ilerleyebilirsiniz. Yol kenarındaki işaret tabelaları takip ederek hedefinize ulaşabilirsiniz.

Polonezköy’deki En Güzel 10 Kendin Pişir Kendin Ye Restoranı

Her bütçeye herkese uygun seçenekleri ile Polonezköy’deki en güzel 10 kendin pişir kendin ye restoranını listeliyoruz.

  • Halim Et Kahvaltı (Google Puanı: 4.5)

Sizleri yeşillikler içerisinde doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir mekana davet ediyoruz. Burası Polonezköy’deki en güzel 10 kendin pişir kendin yer restoranından biri. Sakin ortamı, lezzetli tatları ile keyifli bir hafta sonu için tavsiye edebileceğimiz bir adres. Mangalın yanı sıra serpme kahvaltı menüleri ile de yüzünüzü güldürüyor. 

Adres: Polonez, 75. Yıl Caddesi, No:24, 34829, Beykoz/ İSTANBUL.

  • Akar Şelale Park (Google Puanı: 4.3)

Aileniz ile huzurlu bir hafta sonu geçirmek isterseniz size Akar Şelale Park’ı öneriyoruz. İster kahvaltıdan, akşam yemeğine kadar tüm gün burada konaklayın isterseniz akşam serinliğine karşı püfür püfür bir mangal için uğrayın. Her zevke her bütçeye uygun bir mekan. Çocuklarınız parkta eğlenirken, siz de kitabınızı alıp hamağa yerleşebilirsiniz. Kamelyaların altında yaz güneşine karşı sıcacık bir mangal keyfi için mutlaka Akar Şelale Park’ı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. 

Adres: Cumhuriyet, Beykoz Caddesi, No:40, 34829, Beykoz/ İSTANBUL.

  • Mari’s House (Google Puanı: 4.3)

Arkadaş grubunuz ile kahkahalar eşliğinde bir brunch’a ne dersiniz? Cevabınız “Evet” ise sizleri Polonezköy’deki Mari’s House’a davet ediyoruz. Burası göz alabildiğine yeşil dağlara karşı konumlanmış rüya gibi bir yer. Özellikle cumartesi günlerinin en sık tercih edilen adreslerinden biri. Polonezköy’deki en güzel 10 kendin pişir kendin ye restoranı listemizde yerini alıyor.

Adres: Polonez, Cumhuriyet Caddesi, No:8, 34829, Beykoz/ İSTANBUL.

  • Polonez Garden Piknik Alanı (Google Puanı: 4.1)

Enfes kızartmaları, benzersiz kahvaltılık sosları ile Polonez Garden Piknik Alanı tam size göre. İstanbulluların pazar kahvaltıları için tercih ettiği adreslerden biri. Çeşit çeşit reçellerle, dumanı üstünde gözlemelerle, tazecik domateslerle dolu zengin bir kahvaltıya kim hayır diyebilir ki? Bunun yanı sıra kendin pişir kendin ye mekanı olarak da oldukça ilgi görüyor. Mangalını kiralayan müşteriler akşam 23.00’a kadar Polonez Garden Piknik Alanı’nın tadını çıkarıyor.

Adres: Cumhuriyet, A, Beykoz Caddesi, No:6, 34829, Beykoz/ İSTANBUL.

polonezkoy-kendin-pisir-kendin-ye

  • Dereli Vadi Piknik Alanı ve Restaurant (Google Puanı: 4.1)

Sizi arkadaşlarınızla ve ailenizle eğlenebileceğiniz, huzur dolu bir adrese çağırıyoruz. Burası Polonezköy’ün kalbinde sakin bir mekan. Dereli Vadi Piknik Alanı ve Restaurant, ziyaretçiler tarafından da tam puan alıyor. Bunun yanı sıra her türlü doğum günü, kına, kır düğünü gibi organizasyonlarınız için de kullanabileceğiniz sade ve tertemiz bir alan.

Adres: Cumhuriyet, Beykoz Caddesi, No:10, 34829, Beykoz/ İSTANBUL. 

  • Karçma Kriha Restaurant (Google Puanı: 4.1)

Açık alanın yanı sıra kapalı restaurant bölümüyle de dikkat çeken bir mekan. Burası Polonezköy’deki en güzel 10 kendin pişir kendin ye restoranı listemizdeki Karçma Kriha Restaurant. Romantik akşam yemeklerinin ve ekip buluşmalarının ideal adresi. 

Adres: Polonez, Beykoz Caddesi, 34829, Beykoz/ İSTANBUL.

  • Obora Et Mangal (Google Puanı: 4.0)

Eğer daha önce Polonezköy’ü ziyaret etmediyseniz Obora Et Mangal’a mutlaka gitmelisiniz. Burası adeta Polonezköy’ün doğallığı ile birleşmiş, sağlık kokan bir mekan. Kiraz ağaçlarının gölgesinde serin bir akşam üzeri geçirebilirsiniz. Dilerseniz aile boyu masaları birleştirip keyifli bir mangal ziyafeti yapabilirsiniz. Közlenmiş biberden, pişmiş soğana bir mangalın olmazsa olmazı tüm tatlarının doyasıya tadını çıkarırsınız.

Adres: Polonez, 34820, Beykoz/ İSTANBUL.

polonezkoy-kendin-pisir-kendin-ye-1

  • Yeji Dohoda (Google Puanı: 4.0)

Yeji Dohoda o kadar doğal bir mekan ki piknik masalarının arasında atlar özgürce dolaşıyor. Burası Polonezköy’deki en güzel 10 kendin pişir kendin ye restoranı listemizde kendine yer bulmayı başarıyor. Midenizi bayram ettiren bir mangalın ardından çekin oradan bir renkli sandalye, mis gibi çam ağacı kokusuna karşı çayınızı yudumlayın.  

Adres: Polonez, Beykoz Caddesi, No:31, 34829, Beykoz/ İSTANBUL.

  • Leonardo Polonezköy (Google Puanı: 3.9)

Polonezköy’de yol boyunca uzanan kendin pişir kendin ye restoranlar arasında hemen dikkatinizi çekeceğine eminiz. Erguvan çiçekleri ile kaplı bahçesi sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyor. Fransız, Slav ve Avusturya mutfağı başta olmak üzere dünya yemeklerinden en güzel lezzetleri tadabileceğiniz bir adres. Bunun yanı sıra kocaman havuzunda serinleyebilir ya da organizasyonlarınız için gecelik kiralama yapabilirsiniz. 

Adres: Polonez, Cumhuriyet Cd. No:1, 34829 Beykoz/ İSTANBUL. 

  • Beykoz Köy Kahvaltısı & Kasap Et Mangal

Geldik Polonezköy’deki en güzel 10 kendin pişir kendin ye restoran listemizin sonuncusuna. Beykoz Köy Kahvaltısı & Kasap Et Mangal, ister kışın ister bahar ayında gelin sizleri eşsiz doğası ile karşılıyor. Kış ayında semaverde çay içmenin tadına, bahar ayında ise çiçeklerin kokusuna doyum olmuyor. Mangal severlerin müdavimi olacağı bu alternatifi mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. 

Adres: Yeni, Riva Caddesi, No:20, 34829, Beykoz/ İSTANBUL

Yorum ekle