Yolcu360 Blog
bursa-kahvalti-mekanlari.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > Bursa Kahvaltı Mekanları: En İyi 15 Kahvaltıcı

Bursa Kahvaltı Mekanları: En İyi 15 Kahvaltıcı

Bursa kahvaltı mekanları listesiyle karşınızdayız. Kaliteli menüsü, enfes manzarası ve daha fazlası ile güne “Merhaba” demenin en keyifli hali kahvaltı. Bursa’da iyi kahvaltıcı arayışındaysanız mutlaka bu mekanları rotanıza eklemelisiniz. Bursa’nın tarih kokan sokakları için enerji toplamak istiyorsanız, mis gibi bir kahvaltı için en güzel 15 Bursa kahvaltı mekanı listemize göz atmalısınız.

Bursa’nın en güzel kahvaltı mekanlarını kendi aracınız konforunda keşfetmek isterseniz Yolcu360 Bursa araç kiralama seçenekleriyle her zaman yanınızda!

Pasto

En güzel  Bursa kahvaltı mekanları listemizin ilk sırasında Pasto var. Burası kahvaltı denince akla gelen ilk adreslerden biri. Hemen hemen tüm gurmelerin yolu Pasto’dan geçmiştir. Dumanı üstünde ekmekleri, tadı damağınızda kalacak hamur işleri ve kaliteli malzemeleri ile hazırladıkları kusursuz kahvaltı sizleri bekliyor. Ekşi mayalı ekmeklerinin tadına bakmadan ayrılmamanızı öneriyoruz.

Pasto Adres: Akpınar, Hancı Caddesi, No: 6, Osmangazi/ BURSA.

bursa-kahvalti-mekanlari.jpg

Uzay Pastanesi

Bursa’nın pek çok yerinde şubesi bulunan Uzay Pastanesi, Bursalıların uğrak noktalarından biri. Burası hem hamur işleri hem de tatlılarıyla damaklarda iz bırakmaya devam ediyor. Günün her saatinde tercih edebileceğiniz nefis bir adres diyebiliriz. Bunun yanı sıra kahvaltıları da epey tercih edilenler arasında. Özellikle serpme kahvaltısında yer alan hamur işlerini mutlaka denemelisiniz. Kahvaltı sofrasında görmek isteyebileceğiniz hemen hemen tüm lezzetler bir arada desek abartmış olmayız.

Uzay Pastanesi Adres: Nilüfer Hatun Caddesi, No: 11/2, Nilüferköy, Osmangazi/ BURSA.

Kilim Cafe & Restaurant

Bursa’nın yemyeşil doğasının tadını çıkarmaya ne dersiniz? Elbette bu teklife kimse hayır diyemez. Kilim Cafe & Restaurant tam da doğa severlere göre. Bursa’da sakin sakin, keyif dolu bir kahvaltı yapabileceğiniz bir adres. Zengin menüsü, yumurta çeşitleri ve dumanı üstünde gözlemeleri ile güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. Güler yüzlü personelleri ve sıcak servis edilen lezzetleri ile Kilim Cafe & Restaurant’ı mutlaka keşfetmelisiniz.

Kilim Cafe & Restaurant Adres: Hüdavendigar, Bent Caddesi, No: 88, Osmangazi/ BURSA.

Rezene Restaurant & Cafe

Bir kahvaltı düşünün ki sizi akşama kadar tok tutuyor. Kulağa imkansız gibi gelse de Rezene Restaurant & Cafe bunu başarıyor. En güzel Bursa kahvaltı mekanları listemizde yerini alan ideal bir mekan. Serpme kahvaltısında sahanda kangal sucuktan,  menemene; sigara böreğinden, el yapımı reçellere tadı damağınızda kalacak pek çok çeşit sizleri bekliyor. Sadece bunlar da değil. Ezmeler, söğüş tabağı, bal-kaymak ikilisi ve tombik köy ekmeği de en çok tercih edilenlerden oluyor. Çayın sınırsız olduğunu da söylemeden geçmeyelim tabi ki.

Rezene Restaurant & Cafe Adres: Konak, Beşevler Caddesi, No: 97, Nilüfer/ BURSA.

bursa-kahvalti-mekanlari.jpg

Petrov Coffee

Geleneksel kahvaltı sofralarından sıkılanlar için Petrov Coffee kahvaltısı tam size göre. Gurme lezzetler arayışında olanları, sıradışı menüsü ile karşılayan bir adres. Özellikle egg benedict, madame croque ve flat bread gibi farklı lezzetleri denemenizi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda hafif bir kahvaltı yapmak isteyenler için de sağlık dolu bowl seçenekleri de oldukça sık tercih ediliyor. en bazıları. Kısacası birbirinden şık ve lezzetli bir menü için mutlaka Petrov Coffee’yi tavsiye ediyoruz.

Petrov Coffee Adres: Cumhuriyet, Zafer Sokak, No: 19, Nilüfer/ BURSA.

Cumalıkızık Sadıklar Konağı

Güzel bir kahvaltı için sizleri Bursa’nın Yıldırım ilçesine götürüyoruz. Cumalıkızık Sadıklar Konağı’nda tarih kokan bir hafta sonu sizleri bekliyor. Abartmıyoruz buraya girdiğiniz an kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Nitekim personellerin ve mekan sahiplerinin misafirperverliği ile içiniz sıcacık olacak. Vakit geçirmekten keyif alacağınız bir mekan. Peki köy kahvaltısında neler var? Patates kızartmasından, peynir çeşitlerine; sahanda yumurtadan, ekmek sepetine zengin bir kahvaltı menüsü ile hizmet veriyor. Haftanın her günü açık olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Aynı zamanda Cumalıkızık Sadıklar Konağı’nı sadece kahvaltı için değil öğle ya da akşam yemekleri için de değerlendirebilirsiniz.

Cumalıkızık Sadıklar Konağı Adres: Cumalıkızık, No: 2, Cin Aralığı Sokak, 16370, Yıldırım/ BURSA.

bursa-kahvalti-mekanlari.jpg

Nevi Çeşni Cafe

Nev-i Çeşni Cafe, geleneksel Türk mutfağından eşsiz lezzetler sunuyor. Misafirlerine özel servisi, zengin menü seçeneği ve ferah ortamı ile huzurlu vakit geçirmek isteyenlerin adresi. Elbette yemeklerinin tadı da damağınızda kalacak. Bunun yanı sıra çocuklu ailelerin de rahatını düşünen bir işletme. Küçük misafirleri için oyun parkı da bulunuyor. 

Nevi Çeşni Cafe Adres: Odunluk, Erdoğan Binyücel Caddesi, No: 5/1, 16200, Nilüfer/ BURSA.

bursa-kahvalti-mekanlari.jpg

Gölyazı Faik Bey Konağı

Hepimiz Gölyazı’yı duymuşuzdur. Manzarasıyla dillere destan bir güzelliğe sahip olan Gölyazı’da tarihi bir konakta kahvaltıya davetlisiniz. Gölyazı Faik Bey Konağı’nda Uluabat gölüne karşı sevdiklerinizle lezzetli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Göle sıfır konumda bulunan konakta aynı zamanda serpme köy kahvaltıları da mevcut. Üstelik tüm kahvaltı ürünlerini de el yapımı. Bizzat kendilerinin hazırladığı, damaklarda iz bırakan pek çok seçenek sizleri bekliyor. Aynı zamanda konaklama hizmeti de verdiğini de belirtelim. Dilerseniz Gölyazı Faik Bey Konağı’nda küçük bir hafta sonu tatili için şimdiden plan yapabilirsiniz. 

Gölyazı Faik Bey Konağı Adres: Gölyazı Mahallesi, 6. Sokak, No: 18, Nilüfer/ BURSA.

Assos Köy Evi

Nilüfer’de bulunan Assos Köy Evi, Bursa kahvaltı mekanları listemizde yerini alıyor. Pazartesi günleri hariç hafta içi her gün 09.00 ile 21.00 arası hizmet veriyor. Serpme kahvaltılarında pişi, enfes peynir çeşitleri ikramları ile misafirler tarafından tam not almayı başarıyor. Aynı zamanda Assos Köy Evi’nin geniş ve ferah bahçesi de ayrı bir keyifli. Sevdiklerinizle uzun sohbetler eşliğinde rahat bir kahvaltı keyfi yapabilirsiniz. Sadece kahvaltı değil elbette öğlen ve akşam yemekleri için sac tava, pizza gibi lezzetleri de keşfedebilirsiniz.

Assos Köy Evi Adres: Nilüfer, Nilüfer Hatun Caddesi, No: 7, 16265, Osmangazi/ BURSA.

bursa-kahvalti-mekanlari.jpg

Dereağzı Cafe & Restaurant

Bursa’nın yemyeşil doğasını bilmeyenimiz yoktur. Yüzyıllar boyu doğallığı ile pek çok medeniyetin ilgi odağı haline gelmiştir. İşte böylesine eşsiz manzaralara ev sahipliği yapan Bursa’da kahvaltı yapabileceğiniz keyifli bir alternatif önerimiz var. Burası Dereağzı Cafe & Restaurant. Doğanın orta yerinde, huzur dolu, nefis bir kahvaltı sizleri bekliyor. Sevilen kahvaltılıklarla dolu bir kahvaltı sofrası, doğa manzarası ve bolca oksijen. Mutlu olmak için her şey tamam diyebiliriz.

Dereağzı Cafe & Restaurant Adres: Doburca, 3. Nilüfer Caddesi, No: 32, Osmangazi/ BURSA.

Pervane Cafe

Pervane Cafe Bursa Muradiye’de. İster serpme kahvaltı ister tost gibi klasik kahvaltı seçenekleri mevcut. Aynı zamanda vegan ve vejetaryenler müşterilerini de düşünüyorlar. Çeşit çeşit salatalar, vegan içerikli muffinler ve daha pek çok lezzet sizleri bekliyor. Pervane Cafe, Salı günleri hariç hafta içi her gün saat 09.00 ile 21.30 arasında hizmet veriyor. 

Pervane Cafe Adres: Muradiye Mahallesi, 2. Murat Caddesi, No: 28, 16050, Osmangazi/ BURSA.

Tabiat Binicilik Merkezi

Tabiat Binicilik Merkezi, en güzel 15 Bursa kahvaltıcısı listemizde yer alan bir diğer adres. Göl ve orman manzarası eşliğinde huzurlu bir ortam. Kahvaltısı ve lezzetli yemeklerinin yanı sıra binicilik merkezi olarak da sıklıkla rağbet görüyor. Bize sorarsanız Bursa’ya yolu düşen herkesin mutlaka uğraması gereken bir mekan.

Tabiat Binicilik Merkezi Adres: Kazancı Mahallesi, 16450, Kestel/ BURSA.

Bahçemis Et Mangal Kahvaltı

Aileniz ile kahvaltı yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiğin bir mekan önerisi ile geldik. Burası Bahçemis Et Mangal Kahvaltı, aileniz ile gelebileceğiniz doğanın tam kalbinde, adı gibi mis koku bir adres. Huzur ve eğlencenin bir arada olduğu lezzetli bir kahvaltı yapabilirsiniz. İster kahvaltı ister akşam yemeği için tercih edebilirsiniz. Zengin menüsü, el yapımı ekmekleri ile Bahçemis Et Mangal Kahvaltı’nın tadına doyamayacaksınız. Ördekler, tavuklar, kuş sesleri de kahvaltınıza eşlik edecek.

Bahçemis Et Mangal Kahvaltı Adres: Gökçeören, Bursa Keles Yolu 6. km, 16190, Osmangazi/ BURSA.

bursa-kahvalti-mekanlari.jpg

Abdal Simit Fırını

Abdal Simit Fırını, Bursa’nın en meşhur fırınlarından biri. Kapısında uzunca kuyrukların olduğu bu tarihi fırın da mutlaka kahvaltı yapmanızı öneriyoruz. Özellikle en meşhur ürünlerinden olan Bursa’nın tahinlisi ve simiti yemeden dönmeyin deriz. Üstelik Bursa’nın merkezinde yer alan fırına ulaşım da oldukça kolay. Haftanın her günü hizmet verdiğini de hatırlatmadan geçmeyelim.

Abdal Simit Fırını Adres: 5. Fırın Sokak, Tuzpazarı Abdal Caddesi, No: 12, 12. Fırın Sokak, No: 2, 16020, Osmangazi/ BURSA.

Dobruca Derebahçe Sosyal Tesisleri

En güzel 15 Bursa kahvaltıcısı listemizin son sırasında Dobruca Derebahçe Sosyal Tesisleri bulunuyor. Bursa’nın merkezine yakın bir konumda yer alan bu adres, yeşillikler içerisinde bir mekan. Dere kenarında ve yemyeşil bir tesis. Doğayla iç içe olmak isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceğini söyleyebiliriz. Serpme kahvaltılıkları, kebap seçenekleri ile damaklarda iz bırakmaya niyetli. Aynı zamanda oyun alanı ve otopark hizmeti ile de bizlerden artı puan alıyor.

Dobruca Derebahçe Sosyal Tesisleri Adres: Doburca, 3. Zümrüt Sokak, 11-10, 16090, Osmangazi/ BURSA.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle