Yolcu360 Blog
izmirin-en-iyi-hamburgercileri

İzmir’in En İyi Hamburgercileri

Yemek yemeyi kim sevmez! Hele şöyle ekmeği puf puf, köftesi ağız sulandırıcı lezzette, marulu, domatesi, çeşitli baharatları ve sosuyla bir hamburger olsa… Yeme de yanında yat dediğinizi duyar gibiyiz.  Önceden haber verelim, bu yazı biraz iştahları kabartacak cinsten. Çünkü çoğu kişinin hamburger tutkunu olduğunu tahmin edebiliyoruz.  İzmirliler, İzmir’de tatil planı yapanlar ya da herhangi bir nedenden dolayı İzmir’e yolu düşenler, bu yazımız tam size göre. Bu yazımızda, İzmir’deki lezzet duraklarını gözden geçiriyoruz.  İzmir’in en iyi hamburgercileri hangileri, İzmirli hamburgercilere nasıl gidilir, İzmir hamburger lezzet durakları nerede gibi sorular çok merak ediliyor. Biz de elimizden geldiği kadar bu sorulara cevap vermek istiyoruz. 

Karşı konulması güç, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir lezzet olan hamburger, İzmir’de nerede yeniyor? Gelin hep birlikte İzmir’in en iyi hamburgercileri hangileri, bir bakalım. 

izmirin-en-iyi-hamburgercileri-1

İzmir’in En İyi 5 Hamburgercisi

Ege’nin incisi İzmir, yemekleriyle oldukça göz önünde olan bir şehir. Ama kendine özgü yemekleri kadar İzmirli hamburgerciler de çok popüler. Biz de sizler için İzmir’in en sevilen hamburgercilerini araştırdık ve listeledik. 

Güzel bir burgerin ardından harika bir konserle gününüze devam etmek isterseniz İzmir’in en iyi konser mekanları yazımızı okuyabilirsiniz.

  • Mengoli Burgers Steak Fries

İzmir hamburger denildiği zaman akla ilk gelen mekan burası. Neredeyse tüm şehrin favorisi. Hamburger dediğinizde parmakla gösterilen bir yer. 

Mengoli Burgers Steak Fries, çok iyi hamburgerler yapıyor. Ama sadece yaptığı hamburgerlerle değil, yarattıkları sıcak ve samimi ambiyansla da anılıyorlar. Burası İzmir’in en meşhur hamburgercilerinden biri. 

Mekanın kendine özgü hassasiyetlerinin olması da ayrıca güzel. Özellikle hamburgerlerde kullanılan köftelerin, dondurulmuş gıda olmadığını söylemeliyiz. Mengoli Burgers Steak Fries’te etler dondurulmadan saklanıyor. 

İzmir’in en iyi hamburgercilerinden biri olan mekanın menüsü de hayli geniş. Ayrıca menü ince ince düşünülmüş detaylara sahip. Neredeyse her zevke uygun bir hamburger bulmak mümkün. 

Lezzetli hamburgerler yapan bu mekanın bir özelliği daha bulunuyor. O da menüsünde glütensiz beslenen kişilere özel hazırlanan hamburgerlerin de bulunması. 

Lezzetli hamburger arayanlar, İzmir’e yolunuz düşerse Mengoli Burgers Steak Fries’e uğrayabilirsiniz. Ayrıca bu mekanın hamburger dışında çok popüler olan bir ürünü daha var. 

Mengoli Burgers Steak Fries, aynı zamanda domates çorbasıyla da nam salmış bir işletme. Bundan dolayı dilerseniz hamburgerlerin tadına bakmadan evvel çorba içebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. 

Adres: Veli Kazım Dirik Caddesi, No: 34 – 44A, Konak, İzmir.

  • B’ready Snacks & Bites

Sırada İzmir’in en iyi hamburgercilerinden biri olan B’ready Snacks & Bites var. Burası da oldukça ilgi gören ve sevilen bir işletme. İzmir’in en iyi butik hamburger dükkanlarından biri. 

İzmir’in güzel ilçelerinden biri olan Konak’ta bulunan butik hamburger dükkanı, 11:30 ile 21:30 saatleri arasında açık. Lezzetli hamburgerler yapan butik hamburgerci, oldukça özgün bir hizmet veriyor. 

Mekanın kendine has lezzetleri mevcut. Menüsü oldukça geniş olan hamburgercinin, en beğenilen ürünü siyah hamburger. İzmir’de olup da siyah hamburgerin methini duymayan yok. 

B’ready Snacks & Bites isimli butik dükkan, hamburger ekmeklerini kendisi pişiriyor. Hazır hamburger ekmeği kullanmıyor. Bu durum, müşterileri oldukça memnun ediyor doğrusu. 

Mekanın kendi reçeteleri ve tarifleriyle hazırladığı hamburgerler ilgi görüyor. Eğer İzmir’e yolunuz düşerse, burası hamburger yemek için tercih edilesi bir yer. 

Adres: Kültür Mahallesi, Zuhal Yorgancıoğlu Sokak, No: 9B, Konak, İzmir. 

  • İzmir’in En İyi Hamburgercileri: Burger No7

İzmir’in en iyi hamburgercilerinden biri de Burger No7 isimli mekan. Bu mekan, İzmir’de Karşıyaka mevkiinde bulunuyor. Fakat Türkiye’nin birçok yerinde şubeler açtı ve açmaya devam ediyor. 

Lezzetli hamburgerleriyle meşhur olan mekan, artık bir marka haline gelmiş durumda. Dolayısıyla İzmir’de herkes tarafından biliniyor ve hamburgerleri çok seviliyor. 

Mekanın menüsü oldukça geniş, birçok seçeneğe sahipsiniz. Ayrıca menüler oldukça doyurucu ve lezzetli. 

İzmir’in en iyi hamburgercilerinden biri olan mekanda, akşam saatleri yer bulmanız biraz sorun olabilir. Yine de eğer İzmir’e yolunuz düşerse, bu lezzet durağını tercih edebilirsiniz. 

Adres: Yalı, 6323. Sokak, No:13 D:C, 35550, Karşıyaka, İzmir. 

  • Cafe del Mundo Varuna Gezgin

Adından da anlaşılacağı gibi oldukça gezgin ruhlu bir yer burası. İzmir’de oldukça sevilen ve ilgi gören işletmenin, başka şehirlerde de şubeleri var. 

Cafe del Mundo Varuna Gezgin isimli yer, belli bir konsepte sahip. Mekanın sahibi olan kişiler, dünyayı dolaşırken birtakım anısı olan eşyalar biriktiriyor. Bu eşyaları da mekanın konseptinin içinde görmek mümkün. 

Varuna Gezgin ödül sahibi olan bir işletme. Hal böyle olunca popüler olmasına şaşırmamak gerek. Ayrıca çok zengin bir menüsü bulunuyor. 

Menüsünde yer alan lezzetli yemeklerden biri de hamburger tabakları. Lezzetli hamburger menüleri mevcut. Eğer İzmir’e uğrarsanız bu mekanda güzel bir hamburger yiyebilirsiniz. Ayrıca çalan şarkılar da genelde çok güzel oluyor. 

Adres: Alsancak Mahallesi, 1469. Sokak, No: 17, Konak, İzmir. 

  • İzmir’in En İyi Hamburgercileri: Kaburger

İzmir’in en iyi hamburgercilerinden biri de Kaburger isimli mekan. Burası İzmirliler tarafından seviliyor ve rağbet görüyor. 

Lezzetli hamburgerleriyle ün salan mekanın kendine has özellikleri mevcut. Kaburger isimli mekan, ev yapımı ürünler kullanıyor. Dolayısıyla bu yönüyle de gönülleri fethediyor. 

Ev yapımı malzemelerle bezeli, lezzetli hamburgerlerle dolu menüsü oldukça geniş. Özellikle enginar soslu hamburger çok beğeniliyor. Ayrıca avokadolu hamburger bu mekanın favorisi. 

Lezzetli hamburgerleriyle tanınan bu mekan, ayrıca dekoruyla da ilgi çekiyor. İzmir’e gelirseniz Kaburger’i ziyaret edebilir ve nefis bir hamburger yiyebilirsiniz. 

Adres: 1775/3 Sokak, No: 25A, Karşıyaka, İzmir. 

İzmir’de Kiralık Araç Mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

 

Yorum ekle