Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı

Yeni Mercedes-Benz GLC özellikleri ve fiyatı hakkında araştırma yapanlar için yazdık. 2020 Mercedes – Benz GLC özelliklerine ve fiyatına dair önemli notlar paylaşıyoruz. Yeni  GLC hakkında bilgi arıyorsanız ya da kiralık Mercedes GLC arayışınız varsa okumaya devam edin… Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı

Etkileyici olduğu kadar dikkat çekici olmayı da başaran Mercedes GLC, yeni motor seçenekleriyle Türkiye’de. Bağlanabilirlik konusunda ve sürüş destek teknolojileri konusunda adeta boyut atlatan yeni  GLC, AMG’ye özgü fonksiyon ve göstergelerle dikkat çekici hale gelmiş. 

Mercedes GLC Tasarım Özellikleri

Yeni GLC, Mercedes-Benz’in en yeni teknolojilerini tek otomobilde sunan bir örnek gibi. Dış tasarımda geniş gövde yapısı ile güçlü hatta heybetli görünüyor. Önden arkaya doğru uzanan krom eklentiler, sert bir ifade veren yeni tasarım farlar, sert bir hava katan iri yapılı ön ızgara ile 2020 model Mercedes GLC diyor ki; “ben arazide hayatta kalacak kaslı güçlü bir adamım”..

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yeni Mercedes GLC’nin İçi Nasıl Olmuş?

Aslında, marka adı/logosu yeter tabi bu soruyu yanıtlamaya. Otomobil dünyasında bazı markalar, iç mekan sorusunun tek başına yanıtıdır. Mercedes markası da bunlardan biri. Çünkü 1900’lerin başından beri üretilen her Mercedes’in iç mekan kalitesi yüksekti. Marka, bu konuda asla tavizkar olmadı. Yeni GLC iç mekanında dikkatimizi çeken detaylar şöyle:

  • Lüks bir atmosfer sunuyor.
  • Kullanıcı dostu olmak önemsenmiş. 
  • Dokunmatik ekranlar çok daha geniş ve dokunma hassasiyetleri oldukça yüksek.
  • Konsolda giriş seviyesinde siyah renk varken bir üst seviyede piyano siyahı hatta ahşap renkler de sunuluyor. 
Yeni Çıkan Mercedes GLC’nin Donanım Özellikleri Nasıl?

Akıllı komut sistemi, bir önceki nesline göre çok daha başarılı olmuş. Ayrıca sürüş destek sistemleri, çok daha fazla gelişmiş halde çıkıyor karşımıza. Bunlardan bazıları şöyle:

  • Aktif takip yardımcısı
  • Aktif direksiyon yardımcısı
  • Aktif fren yardımcısı
Yeni GLC’nin Sürüş Konforu ve Teknolojisi

Sürüş modu seçilebilen bir süspansiyon sunuyor. Dynamic Body Control adı verilen teknoloji sayesinde sürüş moduna göre seçilebilen bir süspansiyon sunuyor. Hız ve yol durumuna göre motor-şanzıman-direksiyon özellikleriyle birlikte her bir tekerleğin amortisör sertliği bağımsız olarak ayarlanabiliyor. Yürüyen aksam ise daha sportif karaktere sahip bir direksiyon sistemine sahip. Özetle konforlu bir sürüş için comfort modunu, sert sürüş için sport modunu ve araba sürmekten keyif almak için de sport+ modunu seçmeniz yeterli. 

Mercedes Benz GLB 200 Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yeni GLC Motor Seçenekleri

Yeni GLC, dizel ve benzinli motor seçeneği ile geliyor. Dizel motorun emisyon değerleri üzerine epeyce kafa yorulmuş ve minimize edilmiş. 4 silindirli motorun gücü de oldukça iyi. 

Lüks SUV Pazarının Lideri: Mercedes-Benz

Mercedes- Benz, ürettiği her otomobilde hatta her araçta başarıyı zaten yakalayan bir marka. Ancak son beş yılın trend karoseri SUV alanında o bile rekabette zorlanıyor. Ancak marka, bu işi nasıl çözdü; biliyor musunuz: ürün gamını geniş tutarak! Evet, Mercedes, SUV pazarında neredeyse hemen her kullanıcıya bir seçenek sunarak satış hedefine ulaştı. GLA; GLC, GLC Coupé, GLE; GLE COupé, GLS; G-Serisi şeklinde yedi farklı SUV seçeneği ile pazara hükmediyor. Peki, kiralık Mercedes SUV arayışında ne yapmalı?

Kiralık Mercedes SUV Fiyatları?

Kiralık SUV ya da kiralık arazi aracı arıyorsanız yolcu360.com üzerinden hızlıca ve çok kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. Bir kaç saniye içinde aradığınız kiralık 4×4 aracı ya da halk arasındaki kullanımı ile kiralık jeep seçeneğini bulabilirsiniz. Sistemin size sunacağı avantajlar şöyle:

  • Bir bölgedeki hemen her rent a car firmasının kiralık SUV araçlarını tek seferde / tek web sayfası üzerinden görebilirsiniz. 
  • Örneğin Kiralık Mercedes SUV araçların fiyatlarını yine tek seferde karşılaştırabilirsiniz. 
  • En uygun kiralık 4X4 seçeneğini bir iki saniye içinde görebilirsiniz. 
  • Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz.
  • Planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle