Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Film / Dizi > Netflix En İyi Filmler | Netflix Filmler

Netflix En İyi Filmler | Netflix Filmler

Netflix izlenmesi gereken filmler hangileri? Netflix’de izlenmesi gereken filmler arasında neler var? Netflix güzel filmler listesi neleri içeriyor? Netflix izlenecek filmler ve Netflix en çok izlenen filmler neler? Netflix popüler filmler listesi nasıl? Netflix filmler / Netflix en iyi filmler yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Netflix En İyi Filmler

  • The Call

Yirmi sekiz yaşındaki Seo-yeon, çocukluk evinde dolaba gömülü bir telefon bulur. Telefon çalar ve görünen o ki arayan 20 yıl öncede bu evde yaşıyormuş. Geçmişi ve bugünü değiştiren vahşi bir kedi-fare kovalamacasını sizlere gösterecek olan bu filmi mutlaka izleyin deriz.

En İyi Bilim Kurgu Filmleri için tıklayınız.

  • Şikago Yedilisi’nin Yargılanması / The Trial of the Chicago 7

Chicago 7 Davası, isyanları kışkırtmak için komplo kurmakla suçlanan bir grup Vietnam Savaşı karşıtı protestocunun gerçek hayattaki duruşmasını ve sonrasında yaşananları ele alıyor. Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen ve Yahya Abdul-Mateen II gibi yıldız bir topluluk kadrosuyla Şikago Yedilisi’nin Yargılanması, hem güncel hem de etkileyici bir teatral enerjiyle dolu.

Ferzan Özpetek Filmleri için tıklayınız.

  • Okja

2017’nin Okja’sı, Parasite yönetmeni Bong Joon-ho’dan geliyor. Kısmen arsız kara komedi, kısmen gerçeküstü çevre gerilim filmi olan Okja, evcil arkadaşı genetik olarak gelişmiş bir süper domuz olan Güney Koreli genç bir çiftçi kızını konu alıyor ve et endüstrisinin üzücü bir yakın planını size gösteriyor.

En İyi Gençlik Filmleri için tıklayınız.

  • Beasts of No Nation

İç savaşın içine batmış bir Batı Afrika ülkesinde çocuk askerin hayatını konu alan film, sizi savaşın acı yüzünü gösteriyor.

Tıp Biliminin Önemini Gözler Önüne Seren Filmler yazısı için tıklayınız.

Netflix Filmler

  • Savaştan Sonra / Mudbound

Savaştan sonra filmi, 2.Dünya Savaşı’nda savaşan siyah bir gazi ve beyaz bir gazinin gözünden sınıf mücadelesine tarihsel bir bakış sunuyor.

İngiliz Sinemasında Öne Çıkan 5 İyi Film için tıklayınız.

  • Knock Down the House

Knock Down the House, 2018’de Kongre için aday olan Alexandria Ocasio-Cortez ve diğer üç kadın adayın yaşadıklarını sizlerle buluşturuyor. Alexandria Ocasio-Cortez’in kampanyasının önündeki engelleri ve onlarla nasıl başa çıktığını anlatan film, Netflix film listenizde mutlaka yer almalı. 🙂

En İyi HBO Filmleri için tıklayınız.

  • 13th

ABD adalet sistemi hakkındaki belgeseli, köleliğin kaldırılmasından mevcut hapishane yapısına kadar Amerika’nın ırksal tarihini titizlikle gözler önüne seriyor.

Yabancı Seyahat Film Önerileri için Tıklayınız.

  • İkarus / Icarus 

Bryan Fogel’in etkileyici belgeseli spor dopinginin karanlık tarafını araştırıyor. Fogel, spor uyuşturucu testlerindeki yetersizlikleri vurgulamak için, yasaklanmış maddeleri tespit edilmekten kaçınacak şekilde aldıktan sonra bir bisiklet yarışına girmeyi planlıyor. Ancak Rus bilim adamı Grigory Rodchenkov, denetlediği devlet destekli bir Olimpik doping programını ifşa ettiğinde işler değişiyor.

Netflix Dizi Önerileri yazısı için tıklayınız.

Yorum ekle