Yolcu360 Blog
netflix, google'da en çok aranan diziler
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Film / Dizi > Netflix Dizi Önerileri | Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Dizileri

Netflix Dizi Önerileri | Mutlaka İzlemeniz Gereken Netflix Dizileri

Merhaba arkadaşlar! 🙂 Evde şöyle bir oturup ayakları uzatıp keyif çatmaya ne dersiniz? Netflix‘i açarız, bir de dizi patlatırız. 🙂 Eğer sizde Netlix’de değişik diziler seyretmek istiyorsanız bu yazı tam da size göre. Hem popüler hem de popüler olmayan hem mini hem de sezonluk dizi önerilerini sizler için listeledik. Birbirinden farklı türdeki bu dizileri açıkçası biz keyifle seyrettik ve umarız sizde beğenirsiniz. 🙂 Netflix dizi önerileri / Mutlaka izlemeniz gereken Netflix dizileri yazısı Yolcu360 ekibi tarafından sizler için hazırlandı. 🙂

Netflix Dizi Tavsiyeleri

  • Unorthodox

Distopik bir kurgu olarak başlayan dizi aslında gerçek dünyanın tam kendisi. Deborah Feldman’ın Aynı adlı kitabından uyarlanan dizi, radikal bir dini cemaatten ayrılarak kendisi için yeni bir hayat kurmak isteyen ve Hasidik Yahudi olan bir kadının hayatına odaklanıyor. 4 bölümden oluşan bu diziyi seyrederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

  • Stranger

Netflix dizi önerileri listemize Güney Kore’den bir dizi ile devam ediyoruz. Dizi, çocukken geçirdiği bir beyin ameliyatı sonucunda duygu eksikliği yaşayan savcının, savcılık ofisinde rüşvet alanları ortaya çıkararak yozlaşmayı önlemek istemesi ve bir seri cinayet zincirini çözmeye çalışmasına odaklanıyor.

  • The Ranch

Futbol kariyeri için 15 yıl önce evini terk eden Colt isimli karakterin doğduğu ve büyüdüğü çiftliğe dönmesi ile başlayan dizi, komedi türünde.

  • Grace and Frankie

Bu dizi bittiğinde sanki arkadaşlarınızla ayrılmış gibi hissediyorsunuz. İki kadının kocalarının yaptığı sürpriz ile tüm hayatının değişmesini konu eden dizi, sizi çok güldürecek. 🙂

  • Self Made

Gerçek hayattan bir öykü ile karşımıza çıkan Netflix, Self Made ile Madam C.J. Walker’ın hayatını anlatıyor. 4 bölümlük mini dizi, bir kadının düşlerinin peşinden gitmesini anlatıyor.

  • Shtisel

İsrail’deki Hasidik Yahudi yaşamını anlatan Shtisel, size Hasidik kültürünü ve aile yapısını çok sade bir şekilde sizlerle buluşturuyor.

  • Criminal

Almanya, Fransa gibi çeşitli ülkelere ayrılmış kategorilerden oluşan Criminal, farklı suç öykülerini anlatıyor.

  • Derry Girls

Lisa McGee tarafından yazılan ve bir İngiliz sitcom dizisi olan Derry Girls, ergenlik çağındaki dört kızın yaşamından kesitlere yer veriyor.

  • Alias Grace

1800’lü senelerde Kanada’da gerçekten işlenmiş olan bir cinayeti anlatan dizi, 30 yıl boyunca hapiste yatan Grace’in hayatına, sınıf sorunlarına ve feminizme atıflarda bulunuyor.

  • Mindhunter

Amerikan suç drama dizi olan Mindunter, Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit romanından uyarlanmış. İzlerken kendinizi bir suçlunun zihnindeymişsiniz gibi hissedeceğiniz dizi, mutlaka Netflix dizi listenizde yer almalı.

Yabancı Seyahat Film Önerileri için Tıklayınız.

Yorum ekle