Yolcu360 Blog
en-iyi-online-ingilizce-kursları
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > En İyi 10 Online İngilizce Kursu

En İyi 10 Online İngilizce Kursu

En iyi online İngilizce kursu hangisi ? İngilizceyi en kolay nereden öğrenebilirim? En iyi 10 online İngilizce kursu listemiz çok işinize yarayacak! 

En İyi Online 10 İngilizce Kursu

  İngilizce öğrenmek isteyen ama kurs için vakit bulamayanlardan mısınız? O halde size başka bir alternatif sunalım. Online İngilizce kursuna ne dersiniz?   Size en uygun olan online kursu seçin ve hemen İngilizce öğrenmeye başlayın. 

Open Englishen-iyi-online-ingilizce-kursları-open-english

En iyi online İngilizce kursları arasında Open English bir numaradır. Ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından eğitim verilir. Bu sayede konuşurken telaffuz problemi yaşamazsınız.

 İster bilgisayarınızdan ister telefon aplikasyonlarından derslere katılım sağlayabilirsiniz. 7 /24 kesintisiz canlı yayın dersleriyle Open English hep sizinledir. 

Ayrıca Open English,kurs sonunda size sertifika da verir. Avrupa Ortak Dil Kriterleri’ne (CEFR) göre belirlenmiş seviyelerinin her birini tamamladıkça ayrı ayrı sertifika alma hakkı kazanırsınız. 

Öğrencilik ve iş hayatınız boyunca sizlere sunduğu İngilizce eğitim kalitesiyle rahat edeceğinize eminiz. 

Cambly

en-iyi-online-ingilizce-kursları-cambly

Cambly, ana dili İngilizce olan eğitimciler tarafından dil öğretir. Görüntülü konuşarak birebir ders imkanı sunar. En iyi online İngilizce kursları arasında size özel program tasarlayandır. 

Çocuklar da dahil olmak üzere hizmet verdiği yaş aralığı epey geniştir. İngilizce konuşma pratiği yapabilir ya da iş İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. 

Sınavlara hazırlık aşamasında da Cambly sizin yanınızdadır. TOEFL ve IELTS gibi zorlayıcı dil sınavlarına alıştırmalar yapabilirsiniz. 

Duolingo

en-iyi-online-ingilizce-kursları-duolingo

Duolingo, İngilizce öğrenmenin en hızlı ve kolay yoludur. Hem ücretsiz hem de erişiminin kolay olması sebebiyle en çok tercih edilen İngilizce öğrenme metodudur. Akıllı telefonlarınızdan indireceğiniz aplikasyonu sayesinde her an her yerde İngilizce öğrenebilirsiniz. 

Başlamadan önce seviyenizi belirlemeniz için küçük bir test yapılıyor. Bu sayede sizin seviyenize uygun alıştırmalar ve etkinlikler sunar. 

Duolingo, İngilizce öğrenmenin eğlenceli adıdır. Sizi sıkmadan oyundaymış hissi yaratarak dil öğrenmenizi sağlar. Günlük hayattan seçilen gerçekçi alıştırmaları ile kolay adapte olmanıza fayda sağlar. 

Adım adım ilerledikçe açılan kilitler sizi motive eder. Özellikle öğrencilere İngilizceyi sevdiren bir uygulamadır. Aynı zamanda süreye karşı yarışarak kendini test edebilme imkanına da sahipsiniz. 

Konuşma, dinleme başta olmak üzere öğrenme alanlarının hepsine hitap eder. İngilizce öğrenmek için özel vakit ayırmanıza gerek yok. Kantinde ders arasında ya da otobüste iş çıkışında Duolingo her an sizinle! 

English Class 101

en-iyi-online-ingilizce-kursları-english-class-101

İngilizceyi sadece ders olarak görmek sizi başarılı kılmaz. Öğrendiğiniz dil bilgisi kurallarını ve teknik bilgileri belirli bir yere kadar kullanabilirsiniz. Zamanla duraksadığınızı fark edip telaşa kapılırsınız.  

İngilizcenin gramerini öğrenmekle yetinmemelisiniz. Önemli olan öğrendikleriniz ve gerçek hayatla bağlantı kurabilmeniz. Aslında amaçlanan rahatça düşünebilmeniz ve İngilizce’yi hayatınızın bir parçası haline getirmeniz. 

English Class 101 sizlere kapsamlı öğrenme fırsatı sunan en iyi online İngilizce kursları arasında. Hem başlangıç seviyesi hem de üst düzey İngilizce’ye sahip katılımcılar için ders seçenekleri mevcuttur. Her geçen gün artan ders sayısı sayesinde sizin de seçim yapma imkanınız artıyor. 

Çoğu derse erişim ücretsiz sağlanmaktadır. Fakat bazı kursların özelliklerine göre fiyatlandırmalar yapılabilmektedir. Bu yüzden opsiyonel kurs imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Bir aydan 24 aya kadar üyelik seçimi yapabilirsiniz. Dolar üzerinden hesaplama yapılır. Kendinize en uygun fiyatlı ödeme seçeneğiyle kolaylıkla İngilizce öğrenebilirsiniz. 

Aynı zamanda English Class 101’i sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz. Günlük paylaşılan içerikleri sayesinde sınırsız bilgi edinme imkanı yakalarsınız. 

USA Learns

Sacramento County Eğitim Ofisi tarafından kurulmuştur. Uzun yıllar boyunca da ABD Eğitim Bakanlığı tarafından finanse edilmiştir. Bu bakımdan en iyi online İngilizce kursları arasında en güvenilir olanıdır diyebiliriz. 

USA Learns, ingilizce’yi ücretsiz öğrenme imkanı sunar. Böylece bütçenize dost bir kurstur. 

Öğrenme alanlarının pek çoğuna hitap eden etkinlikleri mevcuttur. Dil bilgisi, kelime bilgisi bu öğrenme alanlarının en önemlileridir. Bunun yanı sıra telaffuz ve dinlemeye de geniş yer verir. 

Okullarda işlenen ders mantığında hazırlanmış bir uygulamaları vardır. Uzman öğretmenler eşliğinde ne kadar öğrendiğinizi görebilirsiniz. 

BBC Learning English

en-iyi-online-ingilizce-kursları-bbc

BBC’nin yayın sistemine az çok aşinayızdır. Learning English de,  BBC tarafından hazırlanmıştır. Ücretsiz hizmet vermektedir. 

En dikkat çekici özelliği ise her bölümün 6 dakikadan oluşmasıdır. Her hafta farklı konuların işlendiği yeni bir ders yayınlanıyor. Fakat okulda işlenen klasik ders formatı dışındadır. 

Radyo programı mantığıyla düşünebilirsiniz. 6 dakikalık konuşma etkinliği olarak nitelendirebiliriz. Anahtar kelime vurgulamaları da yapılır. 

Bilimden kültüre pek çok farklı konu hakkında konuşma içerikleri mevcuttur. Hatta konularla alakalı karşılıklı kısa tartışmalar da yapılır. 

BBC Learning English, dinleme ve konuşma pratiği yapabilmeniz için güzel bir fırsattır. Sizleri zihinsel açıdan yormayıp rahatça İngilizce öğrenmenizi sağlar. 

Bubble Bee TV

Hepimizin öğrenme stili farklıdır. Kimimiz görerek, kimimiz dinleyerek öğreniriz. Eğer görsel zekanıza güveniyorsanız Bubble Bee TV tam size göre. 

Görselliğin ön planda olduğu renkli ve oldukça dikkat çekicidir. Video serilerinden oluşan günlük hayatla bağlantılı en iyi online İngilizce kursudur. Aynı zamanda İngilizce pratiği yapabilmenizi sağlayan yaratıcı materyalleri de mevcuttur. 

Temel ders videolarının yanı sıra kişiselleştirilmiş ders planları da vardır. Çoğu özelliği ücretsizdir. Ancak kişiselleştirilmiş İngilizce sohbet cafe uygulamaları ve dersleri için sizden ücret talep ediliyor. 

Örneğin: İş görüşmesinde akıcı İngilizceye 12 Dolar(fiyat değişebilir) karşılığında sahip olabiliyorsunuz. Maliyet gibi ayrıntılı bilgileri mail yoluyla öğrenebilirsiniz.

Bubble Bee TV’nin kurs içeriği oturumlar halindedir. Fiil zamanları-yapıları, telefon görüşmeleri gibi çeşitli konuları kapsayan oturumlara bölünmüştür. Öğretici videolar, çalışma kitapları ve alıştırma sayfaları eşliğinde İngilizceye hakim olabilirsiniz. 

Let’s Talk

Let’s Talk, ücretsiz eğitim imkanıyla herkesi İngilizce öğrenmeye  davet ediyor. YouTube tabanlı geliştirilen programın pek çok abonesi var. Eğlenceli ve öğretici video dersleriyle keyifli bir öğrenme ortamı sunuyor. 

Temel amaçları İngilizceyi yeni öğrenmiş bireylere dil bilgisi ve sözcük öğretimi konusunda destek olmak. Aynı zamanda kusursuz bir telaffuz için yol göstermek. Video içerikleri 10-15 dakika ile sınırlı olup tamamen günlük hayatla bağlantılıdır. 

Görsel ve işitsel olarak öğrenmeye yatkınsanız Let’s Talk tam size göre. Günde birkaç dakikanızı ayırarak İngilizcede epey yol kat edebilirsiniz. 

Open Learning

 İngilizcenize güveniyorsunuz fakat kendinizi geliştirmek mi istiyorsanız Open Learning tam size göre. Beginner seviyesini geçen ve akademik İngilizceye sahip olmak isteyenlere imkan sağlıyor. 

Öğrenme alanlarından yazma ağırlıklı alıştırmalar yapar. Gramer öğretimi, kelime bilgisi ve bunlara dair etkinler üst düzeydedir. 

Konuşma becerisini geliştirmek isteyenler için ayrıntı odaklı etkinlikler de mevcuttur. Dilin detayına inmek, profesyonelleşmek isteyenler için ideal bir İngilizce kursudur.

EdX

en-iyi-online-ingilizce-kursları-edx

EdX, İngilizcede üst düzey olanlara profesyonel sertifika imkanı sunar. Temel seviye dil bilgisinden farklı olarak iş dili, profesyonel iletişim diline odaklanır. 

Her sınıf toplamda dört hafta süren 3 ile 5 saat şeklinde tasarlanan öğrenme alanlarına yoğunlaşır. Kelime dağarcığı, konuşma ve yazma becerileri üzerine çalışmalar yapılıyor. 

En iyi online İngilizce kursları arasında üst düzey İngilizcede profesyonelleşmek isteyenler için güzel bir fırsattır.

Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

Yorum ekle