Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Araç kirala ve incele > Yılın En Avantajlı Araç Kiralama Fırsatı: %35 Net İndirimli Efsane Yolcu360 Günleri!

Yılın En Avantajlı Araç Kiralama Fırsatı: %35 Net İndirimli Efsane Yolcu360 Günleri!

Yılın beklenen kampanyası Yolcu360 Günleri başladı! 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında yapacağınız yurt içi ve yurt dışı kiralamalarda net %35 indirim sizleri bekliyor. Seyahat planlarınızı yapıp kiralama işleminizi 5 Kasım’a kadar tamamlayın, 2024 sonuna kadar yola NET %35 indirimle çıkma şansını kaçırmayın!

efsane23_fb-tw_cover.jpg

Kampanya ve katılım detayları için görsele tıklayın!

180 Ülkede Geçerli Efsane İndirimler

Efsane Yolcu360 Günleri, 2-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek bu kampanya ile araç kiralama kampanyası ihtiyacı olan herkese hitap ediyor. 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli bu indirimli araç kiralama fırsatı, sınırlar ötesinde, tam 180 ülkede geçerli.

TL üzerinden yurt dışında araç kiralama, yurt dışı araç kiralamada Türkçe Misafir Merkezi desteği, sayısız model ve marka araçta en iyi fiyat garantisi gibi öne çıkan özelliklere ek %35 indirimin tadını tüm dünyada çıkarmaya ne dersiniz?

Yolcu360 ile Erken Planlama Avantajını Yakalayın

Seyahat planları erken yapıldığında, indirimli araç kiralayarak bütçe dostu seçeneklerden yararlanmak mümkün. Efsane Yolcu360 Günleri sırasında yapılan rezervasyonlar, yıl sonuna kadar geçerliliğini koruyor ve esnek kullanım imkanı sağlıyor.

2024 seyahat planlarınızı daha kolay yapabilmenize yardımcı olması adına işte 2024 resmi tatiller takvimi:

2024 Resmi Tatiller Takvimi

Koşulsuz İptal ve %100 İade Özgürlüğü

Yolcu360, misafirlerine yönelik ‘Koşulsuz Misafir Mutluluğu’ ilkesini benimseyerek, sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Rezervasyonlar, herhangi bir sürprize yer bırakmadan, değişen planlara rağmen güvenle yapılabiliyor. Planlarınız değişse bile, Yolcu360’ın sunduğu koşulsuz ve kesintisiz iptal seçeneği ile %100 iade almak mümkün. Bu özellik, seyahat esnekliği ve finansal güvence arayanlar için büyük önem taşıyor.

Küresel Markalarla Özel İş Birlikleri

Yolcu360, yerel ve global arenada hızlı büyümesini sürdürürken, Garanti BBVA, Türkiye İş Bankası, QNB, Allianz, TAV gibi dünya markalarıyla gerçekleştirdiği iş birlikleri ile efsane indirimler sunuyor. Bu sayede, kiralık araç arayanlar için en iyi fiyat garantisi veriliyor.

Efsane Yolcu360 Günleri ve diğer araç kiralama seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak için Yolcu360’ın web sitesini ziyaret edebilir, mobil uygulamasını indirebilir ya da Yolcu360 Misafir Merkezi ile iletişime geçilebilir.

Her türlü yolculuk planında en iyi fiyat, güven ve koşulsuz memnuniyet arayanlar için Yolcu360’ın Efsane Günleri, bu sene de yılın en beklenen zamanlarından biri!

 

Yorum ekle