Yolcu360 Blog
bmw-x2-2023
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Araç kirala ve incele > BMW X2 2023 İncelemesi ve Fiyatları

BMW X2 2023 İncelemesi ve Fiyatları

BMW X2 2023 incelemesi ve fiyatları ile karşınızdayız. Yeni nesil ekonomik yakıt tüketiminden, bagaj hacmine tüm detayları ile ele alıyoruz. Modern dış görünümü ile BMW X2 2023 ile heyecanlı yolculuklar sizleri bekliyor.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

BMW X2 2023 Dış Tasarım Özellikleri

BMW X2 2023 dış tasarım özellikleri görenleri büyülüyor. İşte dış tasarım özelliklerini sizler için listeliyoruz.

  • Akıllı led teknolojisi ile artık yolculuklarınız daha keyifli. Ön farlar, stop lambaları, gündüz sürüş farları ve sinyal lambalarında göz kamaştırıcı parlaklıkları ile dikkat çekiyor. Nitekim tüm bu aydınlatma sistemleri son teknoloji led’ler sayesinde gerçekleşiyor. Hem araç hareketsiz haldeyken hem de sürüş sırasında sıradışı bir parlaklığa sahip.
  • Panoramik cam tavan sayesinde yıldızların altında olma hissine aşık olacaksınız. Bunun yanı sıra cam tavan ile aracınızın içini olduğundan daha geniş göründüğünü de belirtelim. Gün ışığına daha fazla yer açın. Her koltuğu gören gün ışığıyla üstü açık araç atmosferinin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • 19 inç, v kollu, bicolor, parlak işlenmiş hafif alaşım jantlara sahip BMW X2 2023 lastiklerinize bambaşka bir hava katıyor. 
  • Bir otomobili diğerlerinden ayıran en önemli dış görünüm özelliği elbette ızgara duruşu. Kafes görünümüne sahip böbrek ızgara tasarımı BMW X2’ye keskin ama bir o kadar da atik hatlar kazandırıyor. Böylece otomobil daha sportif bir görünüm elde ediyor diyebiliriz. 
  • Yeni BMW X2’nin uzunluğu 4.5 metre olup, yüksekliği ise yaklaşık 1.6 metredir. İhtiyaçlarınıza cevap verecek büyüklükte bir SUV diyebiliriz.

BMW X2 2023 İç Tasarım Özellikleri

BMW X2 2023 iç tasarım özellikleri sayesinde yolculuklarınız hem daha konforlu hem daha keyifli bir hale geliyor. Ergonomik koltuklardan, merkezi konsola kadar pek çok yenilik sizleri bekliyor.

  • Geniş kavisli ekranı ve yeni işletim sistemi 9 ile beğeninize sunulan BMW X2 2023’te live cockpit professional’ı kullanarak müzik, navigasyon ve araç ayarlarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz. 
  • BMW araçlarda alışılagelmiş sportif koltuklar ergonomik destek sayesinde yolculuklarınızdaki rahatlığınızı sizin kadar düşünüyor. 
  • BMW X2 2023, vites koluna kolay erişim sağlayabileceğiniz bir donanım ile geliyor. Yükseltilmiş merkez konsol ile kolay ulaşım imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra merkez konsolun şık tasarımı, iç mekan ile kusursuz bir uyum sağlıyor.  
  • BMW X2 2023, önceki modeline oranla daha geniş ve konforlu olmasıyla dikkatleri çekiyor. Nitekim bu değişimi iç tasarımda daha geniş diz ve baş mesafesinde gözlemliyoruz. Bagaj kısmı geniş olup, 515-560 litre arası kapasite sunmaktadır.

 BMW X2 2023 Ek Özellikleri

  • Profesyonel sürüş asistanı ile her zaman doğru şeritte ve doğru mesafede devam edebilirsiniz. 210 km/sa’e kadar olan hızlarda aracınızı güvenli bir şekilde şeridinde ve öndeki araçla uygun mesafede tutmanıza yardımcı oluyor. Bu özellik trafik sıkışıklığı anlarında sizlere ek bir avantaj sağlıyor. Peki profesyonel sürüş asistanı tam olarak nasıl çalışıyor? Acil bir durumda BMW X2 2023, fren yaparak duruyor. Ardından otomatik olarak tekrar hareket ediyor.
  • Park asistanı plus’tan sizlere bahsedelim. Park ederken sizlere kapsamlı genel bir bakış sağlayan bu uygulama sayesinde artık park etmek çok kolay. Ek kameralar, aracın çevresine ait 3 boyutlu görüntüyü doğrudan kontrol ekranına iletiyor. Bu sayede ne kadar manevra alanınız olduğunu görebiliyorsunuz.
  • BMW X2 2023’ün, parlama yapmayan otomatik uzun far fonksiyonu ile tanışın. Karanlık yollarda en iyi seviyede aydınlatma sunan bu fonksiyon ile gece yolculuklarınız daha güvenli hale geliyor. Bunun yanı sıra yolunuzdaki diğer kullanıcıları da oluşabilecek ışık konisinden koruyun. 

BMW X2 2023 Motor Özellikleri

BMW X2 2023, mild hybrid-benzin yakıt tipine sahip yeni BMW X2 sDrive20i konforlu SUV avantajlarını tamamen elektrikli sürüş imkanıyla birleştiriyor. Yeni BMW X2’de lüksü, performansı ve çok yönlülüğü bulabilirsiniz. Güçlü çizgileri ve atletik duruşuyla ön plana çıkıyor. Mild hybrid teknolojisi ile 170 beygir çıkış gücü de mevcut. Üretilen  bu beygir gücü sayesinde 213 km/sa maksimum hız seviyesine ulaşıyor. 4 egzoz çıkışı ve M ailesine özel aerodinamik bileşenleri de bünyesinde içeriyor. 300 beygir çıkış gücüne sahip.

BMW X2 2023 Yakıt Tüketimi

Yeni nesil araçlarda dikkat edilen en önemli özelliklerden biri yakıt tüketimi ve CO2 emisyonu. Küresel ısınma ve iklim değişikliğine karşı alınabilecek önlemler listesinde yer alan CO2 emisyonu konusu ciddi önem arz ediyor. Bu sayede BMW X2 2023 kullanıcılarının içini rahat ettirecek bir özellik de diyebiliriz. Ortalama WLTP yakıt tüketimi (litre/100 km) 6.5-6.0, Ortalama WLTP CO2 emisyonu (gr/km) ise  148-136. Benzinli motorların performans değerleri RON 98 yakıt kullanan araçlar için geçerlidir. Aracın yakıt tüketimi verileri, 715/2007 sayılı AB Mevzuatına uygun referans yakıtları kullanan araçlar için geçerlidir. Yüksek performanslı araçlar için BMW, RON 98 yakıtını öneriyor. 

BMW X2 2023 Modelleri

BMW X2 2023 modellerini yakından inceleyelim. 

  • BMW X2 mild hybrid-benzin yakıt tipine sahip yeni BMW X2 sDrive20i.
  • SUV konforunu dünya standartlarına uygun hale getiren, tamamen elektrikli sürüş avantajlarıyla birleştiren BMW iX2 xDrive30 2023.
  • 4 egzoz çıkışına sahip ve M ailesine özel aerodinamik bileşenleri bünyesinde bulunduran 300 beygir çıkış gücüne sahip yeni BMW X2 M35i xDrive model seçenekleri ile bulunmaktadır. 

BMW X2 2023 Fiyatları

Ülkemizde kur bazlı otomobil fiyatları sıklıkla değişse de ortalama fiyatları sizinle paylaşalım. BMW X2 2023 fiyatları modelleri ile birlikte listeleyelim. 

  • BMW X2 sDrive18i M Sport X: 2.439.800 TL
  • BMW X2 sDrive18i Special Edition M Sport X: 2.650.100 TL

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle