Yolcu360 Blog
ai-icerik-uretim
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > En İyi 10 AI İçerik Üretim Sitesi

En İyi 10 AI İçerik Üretim Sitesi

Günümüzde teknolojinin geldiği noktaya bakılırsa bir işletmenin başarısı da bu teknolojiye ayak uydurarak daha çok artmaktadır. Bir web sitesi ile adını duyurmak, online mağaza ile hedef kitlesine daha hızlı ulaşmak artık şehrin en işlek caddesinde mağaza sahibi olmak gibi. Tüketicilerle bağı sağlayan en önemli unsurlardan biri de içerik ve içerik pazarlamasıdır. Online sitelerde karşımıza çıkan içerikler, aslında işletmelerin üzerine düşünülmüş pazarlama stratejisinin bir parçasıdır. İçerik oluştururken blog, fotoğraf, e-kitap gibi ürünler içerik üreticisinin kullandığı araçlardır. Tüm işletmeler, şahıslar ya da kurumlar web sitelerinin varlığı için içeriklere ihtiyaç duyuyor. İşletmelerin dikkatini çeken AI içerik üretim siteleri ile içerik oluşturmak da kolaylaşıyor. Al içerik üretim araçları sayesinde zaman ve emek tasarrufu sağlamak mümkün. Peki, içerik üretim siteleri tam olarak ne yapıyor?

ai-icerik-uretim-.jpg

İçerik üretim siteleri, yapay zeka desteğiyle verilen briefe uygun içerik üretiyor. Bazen de mevcut içerikleri SEO uyumluluk bakımından ya da yazım ve anlatım bozukları açısından değerlendiriyor. En çok tercih edilen kullanışlı uygulamalarıdan bazıları aşağıdaki gibi. 

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!
ai-icerik-uretim-1.jpg
  • CopyAI

Çok çeşitli metin yazarlığı ve düzenleme özellikleri sunan bir program olan CopyAl ile ilgi çekici içerikler oluşturmak kolay. CopyAl uygulaması, içerik oluştururken birden çok kolaylık sunuyor. Instagram altyazıları, kapak mektubu, kısa biyografi ve kısa doğum günü mesajları gibi projelerde de kullanılabilir. 20’den fazla kopya şablonu ve ton seçenekleri ile insan benzeri içerik üretiminde oldukça iddialıdır. 

  • Jasper

Jasper basit gibi görünür, bununla birlikte oldukça güçlü özelliklere sahiptir. Patron Modu özelliği ile dikkat çeker. Bu özellik ne işe yarar merak edenler için açıklayalım. Makalenizi on kat daha hızlı oluşturabilirsiniz. Metni istediğiniz şekilde genişletebilir ya da uzatabilirsiniz. Birden fazla dil seçeneği, gramer entegrasyonu öne çıkan özellikleridir. Ayrıca anahtar kelime önerisi de yapar. Bu da büyük konfor tabi.

  • Rytr

Rytr, kullanımının kolaylığı sebebiyle tercih edilen programlardan biridir. İstenilen içeriği değerlendirmek için dört temel değişkeni mevcut ve metni de buna göre oluşturabilir. Teknik işlere zaman harcamadan içerik yayınlamayı daha kolay hale getirmektedir. Bilgisayarınızda bir blog yazısı, makale ya da bir sosyal medya güncellemesi gibi bir içerik oluşturabilirsiniz. Son teknoloji ile desteklenen bir yapay zeka olduğu vurgulanmaktadır.

  • Writesonic

Writesonic, kısa ve uzun biçimli metin oluşturma, dil bilgisi ve içerik biçimlendirme, kopyaları dönüştürme ve esnek düzenleyici özellikleri ile öne çıkar. Yapay zeka destekli bu içerik uygulamasında da yaklaşık 30 şablon var. 24 dil desteğine sahiptir. İşletmeler için bloglar, yüksek performanslı açılışlar, fikirler gerektiğinde, Writesonic çok hızlı bir şekilde pazarlama içeriği oluşturabilecek bir araç özelliği taşır. 

  • Smart Copy

Smart Copy nasıl AI yazar merak edenler için birden çok kampanya için otomatik satış kopyası oluşturabileceğini belirtebiliriz. Fikirleri dönüştürmede oldukça işlevsel bir yapay zeka programıdır. Smart Copy, marka için belirlenen parametreleri kullanarak yeni bir satış kopyası üretir. Özelliklerine bakıldığında Google reklam oluşturucu, içerik yenileme, uzun biçimli makale, dikkat çeken otomatik sloganlar sitenin öne çıkan özellikleri arasındadır.

  • Copysmith

Genel olarak içerik sitelerinin sunduğu birçok özellik Copysmith ile de mümkündür. Anahtar kelimeleri listeleyerek Copysmith’in donanımlı bir içerik oluşturması sağlanabilir. Metin oluşturmak için cümleler yazmaya ihtiyaç yoktur. 30’dan fazla şablon içerisinde satış konuşmaları, sloganlar ve SSS özellikleri bulunur. Program, ürün açıklaması yazmayı hızlı ve kolay hale getirmektedir. SEO odaklı içerik oluşturmada oldukça başarılıdır. Temel görevleri otomatikleştirerek işletmeler için zaman tasarrufu sağlar. 

  • INK Düzenleyici

INK Editor olarak bilinen program gelişmiş özelliklere sahiptir. Anahtar kelimeleri analiz eder. İstenilen konuyla ilgili eşleşen metinleri üretir ve içeriğinizin ne kadar uygun olduğu ile ilgili geri bildirimler sunar. Yazı asistanı, dil bilgisi ve düzeltme, disleksi ve renk körü modu dahil üretkenlik gibi özellikleri mevcut. 

  • ShortyAl

Son teknoloji yapay zeka programı ShortyAI ile düşünceleri paragraflara dönüştürmek üzere geliştirilmiş. Bu yönüyle adeta yazar yeteneklerine gerek olmadığını kanıtlamaya çalışan bir uygulama. Basit arayüzü ile çok kullanışlıdır. Ayrıca makale oluşturma, içerik istatistikleri ve özelleştirme gibi özelliklere sahiptir. 

  • ProWritingAid

ProWritingAid, dil bilgisi hatalarına karşı kullanılan bir program. Gelişmiş bir yazımla kullanıcıya dil bilgisi denetimi sağlar. Önceden kay1tlı 000’den fazla yazım stili ile çalışır. En önemli avantajlarından biri gereksiz öğe ve uzun cümleleri ortaya çıkarabilmesidir. Bilindiği üzere bu, hem SEO için hem de okuyucunun kaliteli bir içerik okuması yapması için çok önemlidir. Profesyonel makaleler ve akademik araştırmalar için kullanımı yaygındır. Word ve Google Dokümanlar ile entegrasyona izin veriyor oluşu kullanımının oldukça kolay olmasını sağlar. Ücretli bir uygulamadır.

  • Wordtune

Wordtune, içeriği daha ilgi çekici hale getirmeye yarayan programlardan biridir. Dil bilgisi denetimi için tasarlanmadığını belirtmek gerekir. Metnin okunabilirliğini sağlamak için içeriği farklı sözcüklerle tekrar düzenler. Tamamen bulut tabanlı bir araçtır. Birden çok dilde kelime bulucu özelliği taşır. Cümle uzunluğu ve stili üzerinde tam kontrol sağlayabileceğiniz bir program olması önemli. Sosyal medya araçları ile entegrasyonu oldukça kolaydır.

Yazım hatalarını bulan, gereksiz cümleleri tespit eden hatta düşünceleri düzgün bir anlatımla sunmayı beceren yazılımlar harika. Ama bunlar varken yazara gerek yok diye düşünmek de hata 🙂 Çünkü insanın duygu ve düşüncelerle kurduğu komplike bağlantı ağını yapay zekanın sağlayabilmesi imkansız. Hele de konu, duyguları yazarak anlatmak için doğmuş yetenekli yazarlarsa…

 

1 yorum

  • Ikinci el kiyafet satiyorum 2 adet özel güvenlik montu 8 adet gömlek özel guvenlikle ilgili bunlar yeni ams elfrn çikaracam nir kac da kitap var kurani kerim