Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Skoda Kodiaq Özellikleri ve Fiyatı

2020 Skoda Kodiaq Özellikleri ve Fiyatı

2020 Skoda Kodiaq özellikleri ve fiyatı ile en çok merak edilen otomobillerden biri. Yeni Skoda Kodiaq hakkında bilgi arıyorsanız veya sıfır Skoda Kodiaq almayı planlıyorsanız Skoda Kodiaq 2020 inceleme içeriğimizi okumadan geçmeyin…  Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Skoda marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz? 🙂

2020 Skoda Kodiaq Özellikleri Ve Fiyatı

Skoda Kodiaq 2020 incelemesi yaptık. Yeni Kodiaq’ın fiyatı, özellikleri ve kiralık Skoda Kodiaq fiyat listesine baktık. Bakalım Skoda Kodiaq alınır mı alınmaz mı?


Kodiaq 2020 Modelinin Tasarım Özellikleri

Kodiaq 2020 tasarım özellikleri ile aracı tanımaya başlayalım. Tasarımda Skoda markasının genel çizgileri hakim. Kodiaq, markanın yeni simgesi olan geniş radyatör ızgarası da çok çekici bir detay olarak karşımıza çıkıyor. iki yanına konumlandırılan yassı farlar da etkileyici. Bu farlar, tıpkı yeni nesil Superb’de olduğu gibi, Çek Cumhuriyeti’nin dünyaca ünlü geleneksel kristal cam sanatına dair de net bir gönderme niteliğinde. LED stop lambaları, C formunda kullanılmış.  

Skoda Kodiaq İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Skoda Kodiaq’ın içinde Volkswagen modellerinin genel hatlarını hemen fark ediyoruz. Malzeme kalitesi de oldukça iyi. 8 inçlik dokunmatik ekranın çözünürlük hassasiyeti oldukça iyi. Bolca eşya koyma gözü, çok iyi hesaplanmış ergonomik yaşam alanı ile sınıfın en iyilerinden biri. 


Skoda Kodiaq Bagaj Hacmi Nasıl?

İç mekan genişliği ya a iç mekan konforu deyince ilk akla gelenlerden biri bagaj oluyor. Kodiaq’ın bagajı 270 litre. Beş koltuk kullanıldığında ise bu hacim 560 litreye çıkıyor, tüm koltuklar yatırıldığındaysa 2005 litrelik devasa bir alana sahip oluyorsunuz.

Skoda Kodiaq Güvenlik Donanımı Nasıl?

Euro NCAP testlerine Kodiaq, geçtiğimiz ay katıldı.  Skoda Kodiaq EuroNCAP testlerinden beş yıldız aldı. 

Standart güvenlik donanımlarıyla teste katılan Skoda Kodiaq’ın Euro NCAP sonuçları şöyle:

  •  Yetişkin yolcu korumasından 92 
  • Çocuk yolcu kategorisinde 77 
  • Yaya güvenliği kategorisinde 71
  • Güvenlik yardımcısı kategorisini ise 54 aldı. Kodiaq’ın şerit takip desteğinin olmaması bu kategoriden düşük puan almasına neden oldu.

İkinci El Skoda Kodiaq Fiyatları Nasıl?

Skoda Kodiaq, yeni jenerasyon bir otomobil. Bu nedenle ikinci el Skoda Kodiaq fiyat listelerine baktığımızda çok eski bir versiyonla karşılaşamıyoruz. Dolayısıyla 2. el Skoda Kodiaq fiyatları yüksek bir baremden başlıyor. 200 bin Tl ile 450 bin Tl arasında değişen bir fiyat skalası söz konusu. 

Sıfır Skoda Kodiaq Fiyat Listesi Nasıl?

Skoda markası, son üç yılda pazardaki elini çok güçlendirdi. Volkswagen’i de arkasına alan marka, yeni modelleri ile pazarda ihtiyaçlara net ve güçlü yorumlar sunmayı başarıyor. SUV kategorisinde ise 2020 Kodiaq ile marka, kendine çok güçlü bir rekabet alanı yaratıyor olacak. Peki, sıfır km Skoda Kodiaq fiyatları nasıl? Skoda Kodiaq fiyat listesine bakalım…

  • 1,5 TSş ACT 150 PS DSG Elite Donanımlı Kodiaq  fiyatı 266,900TL’den başlıyor. 
  • 1,5 TSi ACT 150 PS DSG Premium Donanımlı Kodiaq fiyatı 294,900TL’den başlıyor. 
  • 1,5 TSİ ACT 150 PS DSG Prestige Donanımlı Kodiaq fiyatı 332,900TL’den başlıyor. 
  • 2.0 TDI SCR 190 PS DSG 4×4 L&K Crystal Donanımlı Kodiaq fiyatı 584.400TL’den başlıyor. 

Yedi kişilik versiyon için 4.500 TL ek ödeme istendiğinin de altını çizelim. 

Kiralık Skoda Kodiaq Fiyatları Nasıl?

Kiralık Skoda Kodiaq fiyatları nasıl, sorusunun yanıtı için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Sistem üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde kiralık Kodiaq fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Skoda Kodiaq kiralamak için yolcu360.com ana sayfasındaki araç kiralama modülüne lokasyon ve tarih bilgisi girmeniz yeterli. Ardından marka ve model seçimi yapın. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle