Yolcu360 Blog
Yamaha Niken 2019

Yamaha Niken 2019 İncelemesi

Motosiklet testi mi arıyorsunuz? Peki, Yamaha Niken 2019 nasıl bir motosiklet? Kiralık motosiklet nereden bulunur? Motosiklet kiralama nasıl yapılıyor?

Motosiklet testleri çok keyifli. Peki, Yamaha Niken testi var mı? 2019 Yamaha Niken incelemesi arayanlar için detaylı bir dosya.

Motosiklet Testleri: Yamaha Niken İncelemesi

Motosiklet testleri için araştırma yapanlara keyifli bir haberimiz var: Yamaha Niken incelemesi yaptık. 2019 Yamaha Niken hakkında bilgi arayanlar için Car Dergisi Mart sayısındaki Tamer Atsan’ın testine baktık ve Yamaha Niken 2019’u araştırdık…

Yamaha Niken Hakkında

Yamaha Niken 2019Bugün, motosiklet dünyasında en çok konuşulan bir kaç modelden biri Yamaha’nın Niken’i. Fütüristik bir tasarım ve güçlü bir performansı bir arada sunan Niken, Sport Touring segmentinde iddialı. Daha çok deneyimli motosiklet sürücüsünü hedefleyen Yamaha Niken 2019, çoklu tekerlek ile önemli bir hamle yapıyor. Kaslı görünüm, sürücüye güven veriyor.

Hedef: Motosikletle Sürekli Ulaşım

Yamaha markası, çok deneyimli bir üretici. Niken 2019 modeli ile de deneyimli motosiklet tutkunlarına sesleniyor. Ama bu motosikleti, bir keyif aracı ya da hobiden çok tam anlamıyla her ihtiyacı karşılayan bir ulaşım aracı olarak görmelerini istiyor. Zira, uzun mesafede müthiş bir konfor sunuyor. İki ön tekerleğin varlığı, iki ön lastik ve bununla birlikte iki ön fren demek. Böylece motosikletin hem çekiş kuvveti hem de frenleme gücü ikiyle çarpılmış. Ayrıca söz konusu iki ön tekerleğin yüksek yol tutuşu ve denge anlamına geldiğinin de altını çizmek gerek.

Yamaha Niken Teknik Özellikler

Yamaha Niken 2019Buzlu zeminde bile sürücüye yardımcı olacak bir yol tutuşu sunan Niken, çok tercih edilen bir motosiklet olacak. Yamaha Niken 2019 modelinin teknik özellikleri şöyle özetlenebilir:

  • 15 inç iki ön tekerlek
  • 847cc ve 3 silindirli motor
  • LED ön ve arka far sistemi
  • hız sabitleyici sistem
  • LCD ekranlı gösterge paneli
  • maksimum 45 derece derin yana yatma kabiliyeti

 

Motosiklet Kiralama

Günümüzde global ve yerel rent a car firmalarının motosiklet kiralama hizmeti yaygın değil. Çok az sayıda niş firmanın motosiklet kiralama hizmeti sunduğunu görüyoruz. Kiralık motosiklet arayışında belirli prosedürler de söz konusu. Ehliyet, bir kiralama sözleşmesi esas alınarak ilerleniyor. Motosiklet ful depo teslim edilip aynı şekilde iade ediliyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle