Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Bajaj Qute Özellikleri | Bajaj Qute Fiyatı

Bajaj Qute Özellikleri | Bajaj Qute Fiyatı

En küçük araba hangisi? En kolay park edilecek araba hangisi? Bajaj Qute fiyatı ne? Türkiye’de Bajaj Qute nerede satılıyor? Bajaj Qute kullanan var mı? Bu sefer, sizin için Dünyanın en küçük otomobillerinden biri olan Bajaj Qute incelemesi yaptık. Bajaj Qute özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi için okumaya devam edin…

Bajaj Qute Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: www.bajaj.com.tr

Şehir içinde park yeri sorunundan bıktık. Sırf dönünce park yeri bulamam diye arabasını bırakıp taksiye binenler, park yeri yüzünden her gün komşularıyla gerilim yaşayanlar ve daha neler neler…Söz konusu park yeri stresi nedeniyle arabasını satan da çok, motosiklet kullanmayı öğrenip – motosiklet ehliyeti almaya karar veren de. Seçeneklerden biri Smart modelleri gibi küçük çok küçük otomobillere sahip olmak. Böylece dar park alanlarını bile değerlendirmek mümkün olacak. Hint yapımı Bajaj Qute de böyle bir seçenek. Peki, Bajaj Qute nasıl bir otomobil? Bajaj Qute alınır mı? Sıfır Bajaj Qute fiyatı ne? 

Bajaj Qute Hakkında

Kaynak: www.bajaj.com.tr

Dünyanın en küçük otomobillerinden biri olan Bajaj Qute, aslında bir motosiklet. Motosiklet motoruna sahip, motosiklet özelliklerinde olan ama dört kişinin seyahat edebileceği, kapalı bir araç. Kolay park edilecek, kolay manevra yapabilen, fazla hızlı olmayan, az yakan bir araba arıyorsanız ihtiyacınız olan şey: Bajaj Qute!

Bajaj Qute Tasarımı

Kaynak: www.bajaj.com.tr

Aracın alt kısmında darbe emici plastik tampon alanı oldukça geniş. Çift bölmeli farların tasarımı “badem göz” şeklinde.farların etrafını saran plastik kısım da göz sürmesini andırıyor.  Arabanın ön kısmında motor kaputunun olması gereken yerde 60 litrelik bir bagajı var. Anahtarla açılıyor. Bajaj Qute yan tasarımında çıkık çamurluklar ve 12 inçlik jantlar görülüyor. Arkadan bakıldığında Bajaj Qute 4 bölmeli stop tasarımı var. Arka cam alanı çok büyük. Bu da bu minicik aracın içinde ferah bir yaşam alanı sağlıyor. Bu arada arkada bagaj yok. Bagajın olması gereken yerde motor var. Motor kaputu da anahtarla açılıyor. Arka kısımda köşelerde yine darbe emici plastik kaplama kullanımı söz konusu. 

Bajaj Qute Boyutları

Kaynak: www.bajaj.com.tr

Üstüne kızak alabilen aracın bagaj taşıma kapasitesi de boyutlarına göre oldukça iyi. 

Ön kısımda 60 litrelik bagaj var. Ayrıca koltukların arka kısımlarını yatırıp yükleme alanı olarak kullanmak mümkün. 

3999 kg ağırlığına bir otomobil. 

Bajaj Qute İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Arka koltuk alanında iki kişinin sığacağı standart bir yaşam alanı var. Aracın içinde torpido gözü dahil hemen her şeyi anahtarla açmak gerekiyor. İşin ilginci ise direksiyonun hemen arkasındaki alanda bir gösterge alanı vs yok. Bu alana da yine anahtarla açılan bir torpido gözü eklemişler. 

Bajaj Qute Motoru Hakkında

200cc hacimli tek silindirli motora sahip. 1346 beygir gücüne sahip ve 1906 Nm tork üretiyor. Pek çok otomobile göre %40 daha az emisyon değeri var. 100 km’de ortalama 3 litre yakıt tüketimi yapıyor. Maksimum hızı 70km/s. 

Benzinli olan bu motor, aslında bir motosiklet motoru. Manuel şanzımanlı olan araçta 5 ileri 1 geri vites var. El frenini bulmak zor çünkü o, sol tarafta 🙂

Bajaj Qute Kaç Para / Bajaj Qute Türkiye’de Nerede Satılıyor

Ülkemizde Kuralkan Otomotiv tarafından temsil edilen Bajaj Qute, Hint yapımı bir otomobil. Bajaj Otomotiv, 1945 yılında kurulmuş. Temelde çekçek – scooter ve bisiklet üretimi yapıyor. Rahul Bajaj tarafından kurulan şirketin, büyük ve kurumsal bir aile şirketi olduğunu söylemek mümkün. 

Bajaj Qute Fiyat Listesi

50 bin TL’ye sıfır araba var mı? Tabi ki yok 🙁 İlk çıktığı zamanlarda Bajaj Qute fiyatı 49.000 TL’den başlıyordu. Ancak şu an hem aracı sıfır bulmak zor hem de bu fiyatların yanından bile geçilmiyor. İkinci el piyasasında Bajaj Qute fiyatı modeline göre 150.000 ile 300.000 TL arasında değişiyor.

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayın.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

6 yorum