Yolcu360 Blog

BMW 2 Gran Coupe 2020 Hakkında

BMW 2 serisi 2020 hakkında bilgi var mı? 2020 BMW Gran Coupe haberleri nasıl? Haberimiz, BMW’nin 2020 yılında piyasaya süreceği Gran Coupe ile ilgili. 

BMW 2 Gran Coupe 2020 Hakkında

BMW markası yaklaşık 100 yıldır dünya otomotiv pazarının liderleri arasında. Öyle ki, BMW, trendleri belirliyor. 4 serisi Gran Coupe ile orta sınıf için çok keskin bir model sunan BMW markası, benzer bir reçeteyi compakt sınıftaki aktörü olan 2 serisinde de deniyor. 

BMW 2 serisindeki 4 kapılı coupe modeline rakip ise Mercedes’in CLA modeli. Mercedes CLA ile rekabet etmek üzere 2020 başında yola çıkacak olan BMW 2 Gran Coupe modeli, idealı bir seçenek olacak. Bu arada onun tek odak noktası, coupe tasarımı ile çekici olmak değil. BMW 2 Gran Coupe ile marka, BMW 3 serisi çok pahalı diyenlere bir seçenek sunuyor. BMW 2 Gran Coupe ile BMW 3 serisine gücü yetmeyenlere göz kırpıyor. 

BMW 2 Gran Coupe Motor Seçenekleri Nasıl Olacak?

BMW 2 Gran Coupe motor seçenekleri BMW 1 serisi 2020 ile aynı olacak. Yani, 1,5 – 2,0 benzinli ve dizel seçenek ile hybrid motorlu bir seçenek olacak. Donanımda ise BMW 2 Gran Coupe çok daha fazla seçenek sunacak. Hatta biraz alıcının kafasını karıştıracak gibi. 

Yeni BMW 2 Gran Coupe Ne Zaman Satışa Çıkacak?

2020 BMW 2 Gran Coupe ile gelecek yılın ilk yarısında tanışacağız. Bu arada bir önceki nesilden farklı olarak bu sefer bagaj kapağı arka camla birlikte açılmayacak. yani bu noktada bir tasarım değişikliği söz konusu olacak. 

Daha önce BMW kullanıcıları bu bagaj kapağının arka camla birlikte açılmasına dair şikayetlerini forumlarda bolca paylaşınca marka, bu konuda bir değişikliğe gitti. Burada aslında bagaj kapağı ile arka camın bütün olması, iç mekanı biraz darlıyor. Yani baş mesafesi kısalıyor. Ayrıca araç ağırlığı artıyor. Bu da değişmiş olacak. 

Araç kiralama ve kiralık araba seçenekleri için tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle