Yolcu360 Blog
Tracer 700GT 2019
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Yamaha 2019 Modelleri / Yamaha 2019 Motosiklet Modelleri

Yamaha 2019 Modelleri / Yamaha 2019 Motosiklet Modelleri

Motosiklet tutkunları için yeni bir haberimiz var. Yamaha yeni modelleri ile sizi oldukça şaşırtacak. Şık, konforlu ve dolu özelliklere sahip olan Yamaha 2019 modelleri, motor tutkunlarının aklını çelecek. Yamaha 2019 modelleri nasıl? 2019 Yamaha modelleri hangileri? Yeni çıkan Yamaha modelleri neler? Yamaha 2019 görselleri nerede? Motosiklet kullanmayı bilmeyenler veya araba tutkunları ise araç kiralama olanaklarını inceleyerek, uzun yol keyfi yaşayabilirler. Motosiklet tutkunları için Yamaha 2019 motosiklet modelleri yazısı Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

Yamaha 2019 Modelleri

Yamaha motosikletleri sektörde her zaman lider bir pozisyon üstleniyor. Kando felsefesinin somut sonuçları şahane. Etkileyici tasarımlarla dikkat çeken Yamaha, tüm gücünü işte bu felsefeden alıyor. Yamaha 2019 yılında sektöre heyecan verici modellerle yine damga vuruyor. Bakalım yeni Yamaha modelleri neler?

Yamaha MAX 2019

Yamaha MAX 2019

Yamaha MAX ailesi yenilendi ve bu haliyle hem Avrupa pazarında hem de Türkiye pazarında çok sağlam yer yaptı. XMAX modeli satışı rekoru kırdı bile. IRON MAX modeli ise henüz çok yeni ama o da epeyce ilgi görüyor.

Yamaha YZF-R25 ve Yamaha YZF-R125 2019

Yamaha YZF-R25

Yamaha YZF-R25 ve Yamaha YZF-R125 modelleri yenileniyor. Yep yeni teknolojilerle sunulacak olan bu iki motosiklet, daha çok pistte yarışacak şekilde tasarlandı ama yollarda heyecan arayanları de hedefliyor. Yeni nesil Yamaha YZF-R25 ve 125’te daha fazla hızlanma daha fazla güç ve daha iyi yol tutuş var.

Yamaha Niken 2019

Yamaha Niken 2019

Yamaha Niken modeli ise epeyce dikkat çekti. Özellikle o çoklu tekerlek yapısı ile gözler üzerine dikildi. Yamaha Niken, henüz yeni bir tasarım ve piyasaya da yeni çıktı ama satış rakamlarında belirlenen hedefi bulacak gibi.
Tracer 700GT 2019

Tracer 700GT 2019

Tracer 700GT ile Sport  Touring segmentine yeni bir model ekleyen Yamaha, yüksek ön cam, yeni tasarım sele ile epey yüksek hedeflere göz dikiyor.

Tracer 900 2019

Tracer 900 2019

Uzun yol motosikleti olarak tasarlanan Tracer 900 modeli de 2019’da yenilenmiş olacak sunuldu. Hem teknolojisinde hem de tasarımda yenilik yapıldı. Yeni renk yelpazesi de önemli.

Yamaha XSR 700 Xtribute 2019

Yamaha XSR 700 Xtribute 2019

Sport Heritage ailesine bu yıl katılan yeni Yamaha XSR 700 Xtribute modeli de unutulmamalı. Bu motosikletin retro tarzı öyle hoş keyifli ki! Ancak tasarımdaki bu “retro” kelimesi sizi yanıltmasın, son teknoloji kullanılmış.

Yamaha XSR900 ve XSR700 modellerinin renkleri de bu yıl yenilendi.

Araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak gidebileceğiniz rota önerileri
  • Şırnak

Güneydoğu Anadolu’nun en doğusunda yer almakta olan Şırnak gezilecek yerler açısından birçok tarihi yere ve doğal güzelliklere ev sahipliği yapmakta. Siirt, Batman, Mardin ve Hakkari ile komşu olan Şırnak, Güneydoğu’nun medeniyetler beşiği olarak bilinmekte. CizreİdilGüçlüKonak gibi her ilçesi ayrı bir geçmişi barındıran Şırnak ilçeleri, sizi tarihi bir yolculuğa çıkarır. Şırnak araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak, şehri keşfederken Mezopotamya uygarlıklarını ve Mezopotamya kültürünü yakından tanıma imkanı bulabilirsiniz.

  • Yörük Köyü

Yörük köyü tarihi, 650 yıl öncesine dayanmakta. Köy, Batı Karadeniz’e gelen Türkmen boyları tarafından kurulmuş. Böylece Türkmenler göçebe hayattan yerleşik yaşama geçmeye başlamış. Osmanlı mimarisi izlerini taşıyan evler, 2 katlı inşa edilmiş. Bu konaklar arasında ise en ünlü olanı ise Sipahioğlu konağıKastamonu Havalimanı araç kiralama seçenekleri inceleyerek, Yörük köyü için yola çıkabilirsiniz.

  • Karataş Gölü

Burdur gezi rehberi içerisinde yer alan ve Akdeniz’in kuş cenneti olan Karataş Gölü, oldukça ilginç bir yer. Çamurçulluğu, Boz Sakarca Kazı, Gri Balıkçıl ve Küçük Ak Balıkçıl gibi çeşitli kuş türlerine ev sahipliği yaptığı için kuş cenneti adlandırılmakta. Sandal kiralayarak göldeki kuşları gözlemleyebilir ve su yüzeyinde gezen balıkları yakından görebilirsiniz. . Burdur araç kiralama imkanlarına göz atarak kolay bir şekilde buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

  • Sivas 

Kral yolu ve İpek Yolu üzerinde yer alan Sivas; Divriği Ulu CamiŞifaiye Medresesi ve Sivas Taşhan gibi birçok tarihi yere ev sahipliği yapmakta. Sivas gezilecek yerler oldukça çok. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak, Tödürge GölüSivas Kongre Binası Atatürk ve Etnografya Müzesi ve Sivas Eğri Köprü‘yü gezmek için yola çıkmaya ne dersiniz?

Yorum ekle