Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Volkswagen Elektrikli İçin Hummalı Çalışmalarda!

Volkswagen Elektrikli İçin Hummalı Çalışmalarda!

Kiralık Volkswagen mi arıyorsunuz? Peki, kiralık Volkswagen fiyatları nasıl? Volkswagen kiralama hakkındaki benzer sorulara yanıt sunacağız ama önce marka ile ilgili önemli bir haberden bahsedelim: Tam 11 milyar Euro’luk bir yatırımdan ve Volkswagen’in yeni fabrikasından konuşalım. Haberin detayları şöyle…

Volkswagen Elektrikli İçin Hummalı Çalışmalarda!

Alman otomotiv devi Volkswagen, gerçekten özel bir firma. Bu tanımlamayı, on yıllık bir otomobil yazarı olarak her açıdan yapıyorum. Bir marka düşünün ki savaştan doğuyor barışta dünya devi oluyor. Bir marka düşünün ki bugün barışı temsil eden ikonik Bettle modelinin ilk prototipi, adı savaşla eş anılacak olan Hitler tarafından çiziliyor. Bir marak düşünün ki safkan Alman ama dünyanın her yerinde en çok tercih edilen otomobiller listesinde hep ilk onda. Bir marka düşünün ki 2011 yılında dizel emisyon skandallarının baş rolünü oynuyor ve 2018 yılında Avrupa’da en çok satan dizel araçlar onun kiler oluyor…Volkswagen, üretiminden, doğum hikayesine, kalitesinden, pazarlamasına kadar her şeyi ile araştırma konusu olabilecek özel bir markadır… Gelelim haberimize: Volkswagen de diğer pek çok üretici gibi gözünü elektrikli geleceğe dikti. Oradan sağlam pay istiyor ve bunun için kolları sıvadı. Detaylar şöyle…

Volkswagen Elektrikli İçin Hummalı Çalışmalarda!

Volkswagen, yeni nesil elektrikli modelleri için Amerika Chattanoga’da dev bir fabrika açtı. Volkswagen Chattanooga Fabrikası, yaklaşık 700 milyon dolarlık yatırımın sonucu. Bu tesisle yaklaşık 2 bin kişiye istihdam açılacak. Bu fabrikanın ilk ürünleri de 2022 yılında piyasaya girecek.

Volkswagen’in Çin’de, Avrupa’da, Doğu Avrupa’da da fabrikaları var. Ayrıca Türkiye’de bir Volkswagen fabrikası kurulacağına dair söylentiler de kulaklarda dolaşıyor.

Volkswagen Chattanooga Fabrikası tamamen elektrikli araç üretecek. Yani Markanın elektrikli otomobilleri buradan çıkacak. Bu haberin akabinde VW’in önümüzdeki bir iki yıl içinde yirmiye yakın elektrikli modelin lansmanını yapacağını da ekleyelim.

Volkswagen genel merkezinin verdiği bilgilere göre marka, 2023 yılına kadar toplam 11 milyar Euro’yu elektrikli araç işine yatırmış olacak. Hayırlısı diyelim…

Kiralık Volkswagen Fiyatları

Volkswagen kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Ülkemizde en çok kiralanan araç markası listesinin ilk beşinde yer alan Volkswagen kiralık araçlar için uygun fiyat ve geniş seçenek bulabilirsiniz. yolcu360.com sistemi, fiyatları karşılaştırmanıza olanak verir. Kolay ve pratik bir biçimde fiyat karşılaştırması yaparak belirli bir bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık Volkswagen modelini bulabilirsiniz. Kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilir, planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.

Yorum ekle