Yolcu360 Blog
Mercedes A48V

Mercedes A48V Yakında Yollarda!

Mercedes markası, sadece geleceğin tasarım ve konfor trendlerini belirlemekte kalmıyor; geleceğe yön verecek motor teknolojileri de geliştiriyor. Almanya merkezli otomobil tedarikçisi SEG otomotiv iş birliği araç geliştiricisi FEV ve RWTH Üniversitesi içten yanmalı motor alanında Mercedes için yeni bir konsept geliştirdi. Bu aracın geleceğin motor teknolojilerine yön vereceği konuşuluyor. Mercedes A48V yakında yollarda yazısında bu konuyla ilgili bütün detaylara verildi. O yüzden okumaya devam edin deriz. 🙂 Sizde araç kiralama seçeneklerini değerlendirerek Mercedes marka bir aracı deneyimlemeye ne dersiniz?

Mercedes A48V Yakında Yollarda!

Bugün hibrit araç teknolojileri eskiye oranla gerçekten çok fazla gelişti. Ancak hala hibrit otomobil almak isteyen biri ya da elektrikli araç almayı düşünen biri para formas/ ekonomik sürüş ikilisinden birini seçmek zorunda. Ancak otomotiv dünyası bu durumu değiştirecek hamleler yapıyor. Zira, dünya genelindeki bütün otomotiv şirketlerinin elektrikli motorlar için en az bir tane arge üssü var. Bunlardan biri de Mercedes’in çalışmalarını kapsayan proje üssü. Buradan geçtiğimiz ay bir proje duyurusu yapıldı.

SEG Otomotivin İ BRM cihazı tarafından tahrik edilen 48V mild hibrit ile sürüş daha verimli hale geliyor. Proje kapsamında çok güçlü bir 48V motor çalışıyor.

12v şarj dinamosu ile çalışan sistem, az maliyetli olmasıyla dikkat çekiyor. Kullanılan BRM cihazı da CO2 emisyonunu düşürüyor.

Markanın RWTH Aachen Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği motor, çok gelişmiş bir motor cevap süresine sahip.

Kullanılan BRM Cihazı aynı zamanda oldukça konforlu bir start/ Stop sistemine sahip. BRM yüksek tork kapasitesi klasik 12V start stop sistemlerinde yaşanabilecek rahatsız edici titreşimleri önlüyor.

Yeni Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Yolcu360 Araç Kiralama İçin Neden Avantajlı?

  • Yolcu360 size istediğiniz model, yakıt ve vites tipinde çok geniş bir araç yelpazesi sunar.
  • Araç kiralama ile ilgili her türlü sorularınız için 7/24 misafir merkezi desteği (0850 360 5 360) yine Yolcu360 tarafından size sunuluyor.
  • Aracı kiralarken isterseniz kredi kartına taksit de yapabilirsiniz.
  • Eğer tatiliniz herhangi bir sebepten dolayı iptal olur veya ertelenirse Yolcu360 size koşulsuz şartsız ücretsiz iptal hakkı da verir.

Mercedes C 300 de Özellikleri ve Fiyatı için tıklayınız.

Araba Kiralama İşlemini Yolcu360.com Üzerinden Nasıl Yaparsınız?

  • Öncelikli olarak yolcu360.com’a girin.
  • Ana Sayfa açıldığında nereden alacaksınız butonunu görüyorsunuz hemen altında ise farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğu bulunuyor. Öncelikle aracı nereden kiralamak istediğinizi girin. Eğer aynı yere aracı teslim edecekseniz bu adımda başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Eğer tek yön araç kiralama yapıp aracı farklı bir yere bırakmak istiyorsanız, hemen butonun aşağısındaki farklı yerde bırakmak istiyorum kutucuğuna tıklayın. Kutucuğa tıkladıktan sonra karşınıza nerede bırakacaksınız butonu çıkacaksınız. Bu kutuya aracınızı bırakmak istediğiniz lokasyonu girin.
  • En son olarak alış ve bırakış tarihlerini de yine aynı ana sayfa üzerinde belirledikten sonra en iyi fiyata bul butonuna tıklayın.
  • Sizin için en ideal araç ve rent a car firmaları işte karşınızda! 🙂

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

Yorum ekle