Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > Adana Kebap Yenecek Yerler / Adana Tarihi Yerler

Adana Kebap Yenecek Yerler / Adana Tarihi Yerler

Adana Kebap şüphesiz ülkemizin sahip olduğu en iyi lezzetlerden biri… Hele bir de Adana’da yapılan kebaba doyum olmaz. Adana kebap malzemeleri ile nasıl bir lezzetin ortaya çıktığıyla ilgili ipuçlarını da veriyor. Adana kebap yapımı zahmetli olsa da işin ustaları için o kadar da zor değil.  Adana kebap nerede yenir? Adana’daki en iyi kebapçılar hangileri? Bu yazımızda en iyi Adana kebapçılarını sizler için derledik. Adana kebap günübirlik araç kiralama yaparak Adana’ya gitmek için başlı başına bir sebep…


Kaburgacı Yaşar Usta

Adana’da kebap yenecek en iyi yerlerden biri meşhur Kaburgacı Yaşar Usta. Lezzetli kebapların yanı sıra Dünya mutfağından enfes yemeklerin de sunulduğu restoranda özel kahve çeşitleri de yer alıyor. Haftanın yedi günü sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar gidebilirsiniz.
Adres: Kozan Çarşısı, Hiltonsa Otel karşısı. Şube: Sheraton otel karşısı Yüreğir Belediyesi arkası Yavuzlar Adana

İştah Kebap Salonu

1989 yılında Adana Mısır Çarşısında küçük bir dükkanda hizmet vermeye başlayan restoran, kebaplarını özel olarak Toroslarda yetişen erkek kuzu etinden yapıyor. Adana Kebabının yanı sıra meşhur tatlarından diğerleri ise Fırın Güveci ve İskender.
Adres:Ali Dede Mahallesi 29001 Sokak No:12 Seyhan/Adana

Birbiçer Ciğer

1952’li yılında hizmet vermeye başlayan Birbiçer Ciğer Adana’da kebap yenecek en iyi yerler listesinde. Kaliteli malzemelerle hazırlanan Adana kebap dışında Ciğer şiş, Tavuk kanat gibi lezzetleri sunuyor. Adana’ya gitmişken uğramanız gereken kebapçılardan biri.

Kling Usta

Salaş mekanlardan biri olan fakat kabap lezzetiyle aklınızda kalacak bir yer Kling Usta. Duvarlarında birçok ünlünün fotoğraflarının asıldığı lezzetli kebapların piştiği bir mekan. Ciğeri de meşhur lezzetlerinin arasında.
Adres: Toros caddesi Cemalpaşa mahallesi Deniz Apt. C blok altı zemin kat. Seyhan

Kebapçı Şeyhmus

1993’te hizmet vermeye başlayan restoran sağlıklı erkek koyun etininin sinirleri temizlenerek ve el kıyması olarak, etin doğallığını bozmadan hazırlanan kıymalarla kebaplarını hazırlıyor. Kebabın yanı sıra günlük piliçlerin özel olarak terbiye edilmesiyle yapılan şiş piliç ile de ünlü.

Birbirinden güzel Adana kebapçılarına yolcu360’tan araç kiralama yaparak konforlu bir şekilde gidebilirsiniz. Adana uçak bileti alarak Adana’ya geldiğinizde telefonunuzdan kısa sürede Adana havalimanı araç kiralama yapabilirsiniz. Şehir merkezinden geziye çıkacaksanız ise Adana araç kiralama seçeneklerine bakabilirsiniz. İstanbul’dan sırf kebap yemek için Adana’ya giden kişi çok. Siz de İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama seçeneklerine veya İstanbul araç kiralama seçeneklerine bakarak bu kebapların tadına konforlu bir yolculuk sonunda ulaşabilirsiniz.

Bu içeriklerimiz de dikkatinizi çekebilir:

Yorum ekle