Yolcu360 Blog
trendyol-kuryesi-nasil-olunur-1
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur? Maaşlar & Haklar

Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur? Maaşlar & Haklar

Trendyol araçlı kurye nasıl olunur? Kazancı ne kadar? Sahip olunan haklar nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Özellikle global pandemi sonrası günümüzün en popüler ve yaygın mesleklerinden biri kuryelik. Birçok farklı kurye ve kargo firması var. Her firmanın farklı işe alım ve çalışma sistemleri mevcut. Biz bu yazımızda Trendyol firmasında kuryelik nasıl yapılır ve şartları nelerdik gibi konuları inceledik.

trendyol-kurye

Teknoloji ve Hız Devri

Hizmetin ve ulaşımın hız kazandığı çağda yaşıyoruz. Pek çok ihtiyacımızı internet siteleri üzerinden karşılıyoruz. Gıdadan temizliğe, giyimden elektroniğe aklına gelebilecek her şeyi. 

Bireylerin ürünlere erişimi her geçen gün kolaylaşıyor. Ne zaman ve nerede olduğunuz önemsiz hale geliyor. İster otobüste, ister sporda dilediğimiz her an sipariş verebilecek duruma geldik. 

Teknolojinin böylesine geliştiği bir devirde hız da aynı oranda önem kazanıyor. Verdiğimiz siparişleri en çabuk getiren bizden tam puan alıyor. Bu yüzden de e-ticaret markaları sürekli olarak yenileniyor.

Çağımız hız çağı. Bundan dolayı geride kalan kaybediyor. 

Trendyol Araçlı Kurye 

Trendyol, e-ticaretin Türkiye’de en çok bilinen markasıdır. İstanbul merkezli kurulan şirket kısa zamanda büyük başarılara imza atmıştır. 

Alışveriş sitesi olarak imkan sağlayan Trendyol zamanla büyümüştür. Yemek ve market alanlarında da hizmet vermektedir. 

E-ticaret bir ekip işidir. Üretimden dağıtıma pek çok çalışanla birlikte yol alınır. 

Trendyol araçlı kurye son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Kendi işini yapmak isteyenlere imkan tanıyor. Bu sayede kazancınızdan bizzat haberdar olabilirsiniz. 

Trendyol Araçlı Kurye Nasıl Olunur?

Normal kurye sisteminden biraz farklı işliyor. Trendyol araçlı kurye kargo teslimatı yapıyor. Yaptığınız teslimatlar üzerinden sizlere kazanç sağlıyor.

Trendyol araçlı kurye başvuru şartları şöyledir: 

  • 6 yaşından küçük hafif ticari araç sahibi olmak
  • 22 – 48 yaş aralığında bulunmak
  • SRC Belgesi sahibi olmak
  • B Sınıfı ehliyete sahip olmak
  • Nakliye, lojistik vb. alanlarda şirketinizin olması zorunludur. ( Eğer 29 yaşından küçük iseniz; şirketiniz için devletten ‘genç girişimci’ uygulamasıyla 5000 TL kazanç elde edebilirsiniz. Ayrıca vergi muafiyetiniz de mevcuttur.) 
  • Sabıka kaydı olmamak
  • Full Time çalışmaya uyum sağlamak
  • Psikoteknik belgesi almak
  • Askerlik yapmak.

Eğer tüm bu şartları sağlıyorsanız Trendyol Express Başvuru formunu doldurabilirsiniz. Formu doldurduktan 1 hafta ile 10 gün içerisinde Trendyol tarafından sizlere dönüş yapılacaktır. 

Başvurunuz Trendyol Express tarafından onaylandıktan sonra sizlere bir adres gönderiliyor. Böylece teslimat bölgesine giderek kargo dağıtımına başlayabilirsiniz.

Trendyol Araçlı Kurye Maaşları

Trendyol Go, 2023 Temmuz ara zammından sonra kurye ücretlerine de %36 oranında zam yaptı. Kuryelerinin kazancını etkileyen birçok faktör var. Bu faktörleri tek tek inceleyelim. 

Öncelikle kuryelerin dağıttıkları paket başına aldıkları bir ücret bulunuyor. Trendyol Go kuryelerinin ilk sipariş için aldıkları paket başı ücreti 19.75 ₺. Çoklu paketler için ise ilk sipariş sonrasında bu ücret 11.00 ₺ olarak belirleniyor. Bunun dışında kuryeler kilometre başına da ücret alıyor. Bu ücretler ise şu şekilde belirlenmiş:

Mesafe Ücret (km başına)
0 – 2,99 km 3.00 ₺
3 – 4,99 km 3.25 ₺
5 – 5,99 km 3.75 ₺ 
6 km ve üzeri 4.50 ₺

Trendyol Go kuryeleri için mecburi çalışma günleri ve saatleri bulunmuyor. Bu anlamda da kuryeler ne kadar çok çalışırlarsa o kadar çok kazanç elde ediyor. Haftada 6 gün çalışan bir kurye ile 3 gün çalışan bir kuryenin kazancı elbette eşit değil. Yapılan zamlarla birlikte günlük çalışma saatlerine göre bir Trendyol Go kuryesinin haftalık ve aylık kazançları da ortalama şu şekilde güncellenmiş oldu:

Günlük Çalışma Saati Haftalık Kazanç (ortalama) Aylık Kazanç (ortalama)
8 saat 5.800 ₺ 23.200 ₺
10 saat 7.880 ₺ 31.525 ₺
12 saat 9.990 ₺ 39.950 ₺

Bu rakamlar kuryenin aldığı sipariş sayısı, sipariş alma saatleri ve kampanya saatleri gibi kriterlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Aynı zamanda bu rakamlar bir kuryenin brüt kazancını ifade ediyor. 

Bu rakamların dışında Trendyol’un belirlediği kampanyalarla da kuryelerin ek kazanç elde etmesi mümkün. Bu kampanyaya göre Trendyol, belirli sayıda günlük paket teslimatı yapan kuryeler ek kazanç elde ediyor. Günlük Trendyol Go bonus ücretleri ise şöyle:

20 paket 175,00 ₺
24 paket 215,00 ₺
28 paket 275,00 ₺
33 paket 345,00 ₺
38 paket 445,00 ₺
42 paket 550,00 ₺
48 paket 715,00 ₺
54 paket 925,00 ₺
59 paket 1.125,00 ₺
64 paket 1.315,00 ₺
70 paket 1.500,00 ₺

Trendyol Araçlı Kurye Olmanın Maliyeti Nedir?

Trendyol araçlı kurye olmak pek çok yönden avantajlıdır. Size sağladığı aylık gelir sayesinde epey kazançlı çıkabilirsiniz. Dağıtım miktarınıza oranla kazanacağınız için kontrol sizdedir. 

Trendyol araçlı kurye olmadan önce gelir-gider hesabı yapmanızda fayda var, ayrıca yemek, yakıt gibi masraflar sizin tarafınızdan sağlanacağı için gelirinizle giderlerinizin orantılı olması gerekmektedir. 

Eğer elinizde hafif ticari aracınız varsa şanslısınız. Ancak yoksa da araç kiralama gibi çözümler düşünebilir, zaman kaybetmeden sipariş teslimat aşamasında çalışmaya başlayabilirsiniz. 

Fakat bir araca sahip değilseniz araç almak için epey masraf yapmanız gerekmektedir. 

SRC Belgesi ve Psikoteknik Belgesi

2023 yılında Türkiye’deki SRC Belgesi ve Psikoteknik Belgesi ücretleri şu şekildedir:

SRC Sınav Harç Ücreti: 2023 için SRC sınav harç ücreti 240 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücret, her sınava giriş için ödenmesi gereken bir bedeldir.
SRC Kart Ücreti: SRC Belgesi sınavından başarılı olduktan sonra ödenmesi gereken SRC kart ücreti 93 TL’dir.
Eğitim Ücretleri: SRC Belgesi türüne göre değişiklik gösteren eğitim ücretleri ise şöyle belirlenmiştir:
SRC-1 Uluslararası Yolcu Taşımacılığı Eğitim Ücreti: 5.000 TL
SRC-2 Yurt içi Yolcu Taşımacılığı Eğitim Ücreti: 4.000 TL
SRC-3 Uluslararası Yük Taşımacılığı Eğitim Ücreti: 5.000 TL
SRC-4 Yurt içi Yük Taşımacılığı Eğitim Ücreti: 4.000 TL
SRC Belgesi Onay Ücreti: 93 TL
SRC Belgesi için yapılan ödemeler, belirtilen bankaların ATM’leri, şubeleri veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Özellikle bankamatiklerden yapılan ödemeler için belirli adımlar takip edilmesi gerekmektedir, bu adımlar genellikle fatura ve kurum ödemeleri menüsü altında bulunmaktadır.

Bu ücretlerin ve ödeme yöntemlerinin değişebileceğini ve eğitim alınan kuruma veya ilçeye göre farklılık gösterebileceğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, en güncel ve detaylı bilgiler için ilgili eğitim kurumlarıyla veya bankalarla doğrudan iletişime geçmek faydalı olacaktır.

Trendyol Araçlı Kurye Hakkında Merak Edilenler

trendyol-kuryesi-nasil-olunur-2

Trendyol araçlı kurye olmak istiyorsunuz fakat takıldığınız noktalar mevcut. Merak ettiklerinize cevap olabileceğimizi düşünüyoruz. 

  • Araç ile yalnızca başvuru yapan kişi kuryelik yapabiliyor. Dönüşümlü şoför sistemine izin verilmemektedir. Sadece birinci dereceden yakınınız olan kişiler, aracınızı kullanabiliyor. 
  • 6 yaşından yüksek olan hafif ticari araçların kurye olarak kullanılmasına izin verilmiyor. 
  • Eğer 29 yaşından küçükseniz devletin sağladığı “genç girişimci” uygulamasından rahatlıkla faydalanabilirsiniz. 
  • Aynı zamanda 29 yaşından küçük olanlar 3 yıl boyunca vergi muafiyeti hakkından yararlanabiliyor. 
  • Part Time çalışma hakkınız yoktur. 
  • Trendyol araçlı kurye olmadan önce, Trendyol tarafından iş güvenliğiniz, insan ilişkileri ve sahip olduğunuz haklar vb. hakkında gerekli eğitimler veriliyor. 

Trendyol Go Gece Çalışıyor mu?

Trendyol Go kuryelerinin kazançları gün içerisinde kaç saat çalıştıkları ile doğru orantılıdır. Çalışma saatleri sabah 10.00 ile gece 24.00 aralığındadır. Bu çalışma saatleri arasında kuryeler kendi planlarını yapar ve bu saatlerde teslimat yapabilirler. Trendyol Go kuryelerinin belirli tatil günleri de bulunmaz. Hafta içi, hafta sonu ya da resmi tatil günlerinde de kuryeler çalışabilir. 

Trendyol Go Kaç cc motor istiyor?

Trendyol Go kuryelik şartlarında kullanılacak motorun kaç cc olması gerektiği ile ilgili açık bir bilgi bulunmuyor. Buna göre 50 cc ve altı bir motorla da Trendyol Go kuryesi olabilirsiniz. Ancak 50 cc altı motorlar genellikle kuryelik için uygun değildir. Çünkü 50 cc altı motorlar bu iş için yeterince hızlı değildir. 50 cc’ye kadar olan motorlar B sınıfı ehliyetle kullanılabilir. 125 cc’ye kadar olan motorlar için A1 sınıfı, 600 cc’ye kadar olan motorlar için ise A2 sınıfı ehliyet gerekir. Her ne kadar Trendyol Go kuryelik şartlarında belli bir cc’den bahsedilmese de genellikle kuryelik için en ideal motorlar 125 cc motorsikletlerdir. 

Trendyol Go Maaş Saat Kaçta Yatar?

Trendyol Go kurye maaşlarını haftalık olarak kuryelerin banka hesabına yatırır. Bu maaşlar kuryenin çalışma saatleri, taşıdığı paket sayısı, bonuslar ve özel çalışma günlerine göre hesaplanır. Bu hesaplama sonunda kuryenin kazancı haftanın belli gününde hesabına yatırılır. 

Trendyol Go Kurye Vergi Ne Kadar?

Trendyol Go kuryeleri esnaf kurye olarak çalışabilirler. Kuryeler şahıs şirketi kurarak kuryelik başvurusunda bulunurlar. Bu anlamda her ticari kazançta olduğu gibi esnaf kuryeler de Katma Değer Vergisi Kanunu kapsamında vergi ödeme yükümlülüğü taşır. Esnaf kuryeler %20 oranında KDV öderler. 

Trendyol Kurye Basit Usul Olur mu?

Vergi mükelleflerinin kazançlarının, gelir vergisi açısından tespit edilmesi şekillerinden biri olan Basit Usul; mükellefin hesap dönemi içerisinde kazancı ile giderleri arasındaki farka vergi uygulanmasıdır. Gelir Vergisi Kanunu mükelleflerinin basit usule sahip olabilmesi için şu şartları sağlaması gerekir:

  • Kişinin kendi işinin başında olması ve sürekli çalışması,
  • Gerçek usul vergisine tabi olmaması,
  • İşyerinin kendisine ait olması ya da kira bedelinin belirlenen miktar üzerinde olmaması.
  • Bu anlamda Trendyol Go kuryeleri basit usulden faydalanabilir ve bu şekilde vergi kaydı açtırabilir. 

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

175 yorum

  • Ağrı’da esnaf kurye olarak çalışmak istiyorum
    Dikkat ettim restorant kuryeleri paketleri geç getiriyorlar.
    İstanbul’da 2018 yılından beri kurye işi yapıyorum tecrübeliyim

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

      • Yıllardır başvuru yapıyorum bir türlü olumlu dönüş alamıyorum arac vs sıkıntısı da yasamiyorum

      • Slm bende araç alıp çalışmak istiyorum nereye başvurmam gerekir src2 4 psiteknik e ehliyet yaş 48

        • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

        • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

      • Merhabalar simdi aracimi koysam aylık ne getirisi olur detaylı bilgi verebilecek varmi acaba ortalama masraf vs kurye veriomj arac yanina

        • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Bu iş kolu doluluk odanı yüksey. Yani artık başvuranız dahi olumsuz geri dönüş oluyor arkadaşlar.

    • Kendi aracımla dağıtım bölümünden çalışmak istiyorum yaşım 40 aracım Doblo tam gün çalışma yarın Başakşehir Güvercintepe

      • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

      • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Yaş aralığı çok az .bütün şartlar tutup sadece yaşı tutmayan biriyim . Emekli öğretmenim iletişimim iyidir. Benim gibilerde fırsat verilmeli diye düşünüyorum.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

      • Kendi aracım var Doblo trend yol kurye olarak çalışmak istiyorum, 1 sene kargo firmasında kendi aracımla dağıtım yaptım Karabaglar semtinde parça başı olarak. 24 yaşındayım 18 yasindan beri full araç kullanmaktayim.

        • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Kesinlikle haklısıniz. Ben de yastan takildim. Bizler daha tecrubeliyiz ve dikkatli arac kullaniyoruz, yol bilgimizde daha iyi. Yaslilarada fırsat verilmeli

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Ya biz nasıl bir milletiz. Adamlar oturmuş, araştırmış seni beni bilgilendirmek için biz yazı yazmış. Adamlar yorumlardan iş başvurusu yapacaklar neredeyse. Daha başvuruyu nerden yapacağını bulamayan adam ayda 15. 000 kazanmasın bi zahmet

  • Yakit ve aracin masraflari bana ait 12 13 bin diyorsunuz gunluk araba 300 tl yaksa 100 tl yemek masrafini kat aylik aracin bakimi hadi onada 1000 de cik cikabilirsen isin icinden yine askeri ucerete calisiyorsun

    • Ben internetten araçlı transit ile kurye olarak başvurdum ne zaman geri dönersiniz yaklaşık 2 hafta geçti ankara için başvuru yaptım

      • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • aylik 12 bin kazandiginizi varsayalim. suan 0-5 yas arasi ticari arac 300 bin tl. gunluk 100 paket icin 100 km yol gitsen en ölüsü 200-250 lira yakar. aylik 6-7 bin lira eder sadece yakit. aylik hic gitmese bin tl arac bakimina gider. etti sana 7-8 bin. gunluk bir adet doner yesen 30 tl den bin lira da o yapar. etti sana 8-9 bin. toplam ne kazaniyorduk. 12 bin. 8-9 bin masrafi cikinca ne kaldi. 3-4 bin. bu nasil bir yontem boyle. asgari ucret 5500. isletmelerde kuryelik 7500 den basliyor. arac yakit yemek isletmeye ait.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

        • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Slm sıfır bi araç almayı düşünüyorum hangi marka olacağına siz karar verebilirsiniz araç ve dağıtmak benden ama ssk,yemek,yakıt,araç muayeneleri kime kalıyo..? Şimdiden teşekürler

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Slm ben 45 yaşındayım araçlı kurye iş yapmak istiyom nereye baş vurmam gerekiyor iş için detaylı bilgi almak istiyom yardımçı olursanız sevinirim ben körfez kocaelide oturuyom

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • bu hesapla maaşın asgari ücrete bile zor gelir…12 değil 15 bin tl de hadi, aylık yakıtı,yemeği,kendi sigortan,aracın yıllık sigortası,vergisi, muhasebecisi…ohhooo..git fabrikada çalış daha iyi bu şartlarda..zaten mazot aylık kafadan 6 bin tl çıkar en az oda

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Araclı kurye olarak sizinle çalışmak istiyorum kırklareli vizede ikamet ediyorum kırklareli Tekirdağ bölgesinde çalışabilirim

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Başvuru yaptım hızlı bi şekilde işe alırsanız sevinirim seneye dünüm var evlencem yandan sepetli motorum var hızlı bi şekilde taşıyabilirim

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • iyi akşamlar;
    Bitlis çevre il ve ilçelerde kuryeniz olmak istiyorum, bu ne kadar mümkündür.

    iyi çalışmalar dilerim;

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Selam aleyküm ben kuryede çalişmak istiyorum yer İstanbul Sultanbeyli yaş 15 numara 05462110097

  • Ben 18 yaşindayim askerlik yapmadım Trendyol da araçli kuryelik yapabilirmiyim yapabilirsem nelere ihtiyacımız var

  • Van için 2 adet aracım var araçlarımın modeli 2019 model Peugeot partner Trendyol ailesi ile çalışmayı çok isterim

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Benim aracım 10 yaşında yeni araç almak zorundamıyım şimdi para kazan Mak için yapıyoruz birde borca mı gitelim şimdi

  • Merhaba! Ben metin 32 yaşındayım b ehliyetim var batmanlıyım arabam var çalışmak istiyorum şöförüm her işi yaparım

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhabalar ben de Siirt’te yapmak istiyorum İstanbul’da 21 senedir kurye işi yapıyorum böyle bir şey olursa çok sevinirim lütfen dikkate alır mısınız teşekkür ederim

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Kendi aracımla kuryelik yapmak istiyorum.
    Önden araç alıp daha sonra iş başvurusu kabul edilmemesi ihtilaminde mağdur olmamak için. Bu konuda nasıl bii yol izlemem gerekir

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba Gaziantep ikamet ediyorum kem aracım var kamyon aktarma merkezinizde çalişmak istiyorum 10 teker 18 paletli Mersedes ategom var kapalı kasa ilgilenirseniz burda iletişim geçeceğim birisi varsa beni yönlendirebilir misiniz hayirli işler tlf mo 05327697***

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba ben araç alıp kurye olarak dağıtımcı olarak çalışmak istiyorum ama buna değermi aracı aldıktan sonra neler isteniliyor kazanç nedir yakıt giderleri kime ait bayan kuryede sorun olurmu araç modeli seçeneği varmı bunnları soracağım yetkili kim bu soruları öğrenmek istiyorum

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba iş başvurusuna gittiğimde benim tc me bloke konulduğunu öğrendim ikinci kez trendyolda kurye olarak girme ihtimalim var mıdır yada tc üstündeki blokemi nasıl kaldırabilirim

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

      • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Mhb
    Sıfir kapalı kasa Fiat kurye amaçlı aracım var adanadayim hemen baslayabilirim dilerseniz 91 doğumluyum

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba sizinle çalışmak isterim A2 ve D. Elyetim var src ve pskoteknik belgeside var iş arıyorum dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler 0546 971 16 67 Batman merkez.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • İzmir Torbalı da yaşıyorum kendi aracımla calışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler bütün evraklar var nitelikler uyumlu

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Adamlar bilgi vermiş altına iş başvurusu yapanlar var aman sakın yapmayın bu işi iş başvurusu yapacağı yeri bulamayan adresi nasıl bulur

    • Selamlar, başvuru yapmak istediğiniz kuruma ait websitesi aracılığıyla başvuru hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • merhabalar kendi aracım ile kurye işine sizlerle baslamak isterim nasıl görüşme sağlayabiliriz

    istanbul anadolu yakası

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba ben aylardır başvuruyor um
    Ama hâle haber gelmiyor ve geri dönüşte sağlanmiyor rica etsem yardımcı olur musunuz bu işe ihtiyacım var aracımda var

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba ismim murat 38 yaşındayım diyarbakır da yaşıyorum 2017 model fiat uzun şase arabam var iş arıyorum daha önce thy.ve aras kargoda çalıştım

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Ankara golbasinda ikametgah ediyorum.sifir arac alıp bünyenizde çalışmak isterim. Nasıl ulaşabilirim.
    0553 898 98 93

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Beni arabam var aracım ile birlikte sizler ile çalişmak istıyoruz bu için bilgi nasıl alabilirim ya bütün şartlar uyugun

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik, ancak Yolcu360 Blog’taki içerikler bilgilendirme amaçlıdır, herhangi bir tanı/yüzde belirleme ya da araç alım satım gibi işlemler yapılamamaktadır. Engelli raporu ile araç satın almak isteyen istiyorsanız, ilk olarak bu raporu Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tam teşekküllü hastanelerden temin edebilir, ardından raporunuzla birlikte yetkili satış ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

  • Atık su tesisatı ev ve işyerlerinde mutfak, tuvalet, banyo, yağmurluk pimaş hattı tesisatını kapsamaktadır

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, bisikletle kuryelik yapabileceğiniz firmalar mevcuttur, en güncel bilgileri ve bisikletli kuryelik hakkındaki detayları ilgili şirketin yetkililerinden alabilirsiniz.

  • Trentyol Expres kuryede şehirler arası olarak hafif ticari araç ile çalışması veya çalıştırması varmıdır..Ben kendi adıma söylemek istiyorum ki şehirler arası olması hem araç hemde kendim için ideal olduğunu düşünüyorum

  • merhaba bizim citroen berlingo kapalı kasa sıfır aracımız var ama herhangi bir şirketimiz yok biz bundan faydalanamıyormuyuz

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhaba yazın için teşekkür ederim fakat bir sorum olucak eğer bilginiz varsa bilgi verirseniz sevinirim kadın erkek fark ediyor mu kadınlar da kurye olabilir mi

    • Selamlar, Trendyol kuryeliği için herhangi bir cinsiyet kısıtlaması bulunmamaktadır, ilgili kurum ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

  • Merhaba
    Kapalı kasa doblo tarzı araç ile bu işi yaptığımda paket başına ne kadar ücret ödeniyor.onu pek anlayamadım. Nereye başvuru yapabiliyorum. Net detayları nasıl öğrenebilirim
    İstanbul Bahçelievler den yazıyorum

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Trendyol kuryeleri Çorum’da da aktif olarak görev almaktadır. Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik, ancak ehliyet gerektiren tüm araçları ilgili ehliyet ile kullanmanız gerekmektedir.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • İzmir üçyol izmirin her semtinde dağıtım yapabilirim kendi aracım
    2015 model citroen nemo
    053*********

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Arabam var kargo işinden anlıyorum.
    Yapmışım çünkü.hakkari.de Yüksekova da yapabilirim numaram 5********

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Merhabalar hafif ticari araç almak isitiyorum fakat babamın üstüne almak zorundayım yinede çalışabilir miyim teşekkürler

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

  • Ya kardeşim ben sube acmak istiyorum tasıcı veya toplayıcı olmak istemiyorum kimle iletişime gecmem lazım benım bir turlu bulamadım

    • Selamlar, yazımızın ilginizi çekmesine sevindik 🙂 Ancak bu içeriğimiz yalnızca Trendyol Kuryesi olmak hakkında bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Yolcu360 Blog üzerinden Trendyol ya da herhangi farklı bir kuruluş adına zam talebi, iş başvurusu, başvuru takibi ya da istek/şikayet alımı yapılamamaktadır. Bu tarz taleplerinizi ilgili kuruluş yetkililerine iletebilir ve daha hızlı sonuç alabilirsiniz.