Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Kiralık Araç Rehberi > Uygun Fiyata SW Araç Kiralama | Station Wagon Nedir?

Uygun Fiyata SW Araç Kiralama | Station Wagon Nedir?

Araç kiralama için en iyi arabayı mı arıyorsunuz? SW’ye bakmış mıydınız daha önce? Bakmadıysanız hadi gelin birlikte inceleyelim. Station Wagon araba kiralama hakkında arayışı olanlar için yazdık: Uygun fiyata SW araç kiralama için fiyat karşılaştırma rehberine ihtiyacınız var. Peki, bunu nasıl yapacaksınız? Yolcu360 ekibi olarak tüm detayları bu yazıda sizinle paylaşıyoruz.

Station Wagon Nedir?

Station wagon ifadesinin Türkçe’deki hali istasyon vagonu veya istasyon kasası anlamına gelmekte. Bu tarz araçlar ile ilgili size önemli bir bilgi verelim mi? Bunların adı sizce neden SW olabilir? Çünkü ilk üretildiği 1930 yılları öncesi tren istasyonları arasında yolcu ve yük taşımacılığında kullanılıyorlarmış. Şimdi ise hem yük taşımacılığında hem de aileler ve seyahat edenler tarafından kullanılmakta. Station Wagon araçlar oldukça geniş bagaj yükleme kapasitesine sahiptirler. Aynı zamanda station wagon araçlar piyasada D segmenti sınıfında yer almakta. SW araçların uzunluğu genelde 4-5 metre, genişliği ise 1.5-2 metre arasında bulunmakta.

Bazı Station Wagon araçlar:

  • Audi Avant: Audi’ye ait station wagon otomobil modelleridir. Audi avant araçlar arasında Audi A4 Avant, Audi S4 Avant ve A6 Avant yer almakta.
  • BMW Touring: BMW’nin station wagon modelleridir. BMW touring araçlar arasında BMW 3 Series Touring ve BMW 5 Series Touring bulunmakta.
  • Peugeot SW: Peugeot, station wagon modellerinde SW  kısaltmasnı kullanmayı tercih etmekte. Station Peugeot araçlar için 206 SW, 207 SW, 307 SW, 308 SW, 508 SW ve 2008 SW örnek verilebilir.
  • Volkswagen Variant: Volkswagen stationwagon modellerine variant ismi vermekte. Station wagon Volkswagen araçlar içinse Vw Golf Variant, Polo Variant ve Passat Variant listelenebilir.

Türkiye’deki Euro NCAP Yıldızı Station Wagonlar yazısı için tıklayınız.

Station Wagon Araba Kiralama

Fiat Egea SW

SW araç kiralama fikri, özellikle uzun yolculuklar için büyük bir konfor sunabilir. Station wagon araç kiralama ile bayramlarda ailece uzun yola çıkmak, uzun iş seyahatlerinde rahat etmek ve uzun tatillerde mesela arabayla Ege Turu yapmak çok daha konforlu olur. Peki, uygun fiyata kiralık SW araç nasıl bulunur?

Uygun Fiyata SW Araç Kiralama

Uygun fiyata SW araç kiralama için yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Sistem, ülke genelinde hizmet veren güvenilir Rent a car firmaları ile işbirliği yapar. Böylece tek web sitesi üzerinden aradığınız sonuca hızlıca ulaşabilirsiniz. yolcu360.com ile kiralık stationwagon araç fiyatlarını karşılaştırabilir, fiyatları en pahalıdan en ucuza ya da tam tersi şekilde listeleyebilirsiniz.

2019 Peugeot 508 SW
Peugeot’un Yeni SW Modeli 508 SW

SW konusunda aylık araç kiralama ve günlük araç kiralama gibi farklı arayışlarınız için en pratik sonuca en hızlı biçimde ulaşabilirsiniz. yolcu360.com üzerinden araç kiralama yaparken kredi kartına 9 taksit ile online ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca Yolcu360 sistemi güvencesiyle koşulsuz iptal hakkınızı kullanabilirsiniz.

Neden Kiralık SW?

SW karoser, hem aracın arka koltuk tarafında daha geniş yaşam alanı sunar hem de bagaj hacmi daha geniştir. Diğer yandan SW araçların bagajlarına eşya yüklemek ve boşaltmak, alçak eşik nedeniyle daha kolaydır. Eğer uzun bir iş seyahati için araca ihtiyacınız varsa ya da ailece uzun bir yolculuğa çıkacaksanız station araba kiralama iyi bir seçenek olarak düşünülebilir.

Neden yolcu360.com?
  • İstanbul araç kiralama için ödüllü misafir hizmetleri ile dilediğiniz her an ulaşabileceğiniz bir online sistem sunar.
  • İstanbul oto kiralama için planlarınız değişirse koşulsuz iptal hakkı verir.
  • İstanbul kiralık araba için kredi kartına 9 taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Böylece ödeme konusunda zorluk yaşamazsınız.
  • Online olarak sadece akıllı telefonunuzla bile araç kiralama işlemlerini tamamlayabilirsiniz ve oto kiralamak için çok fazla zaman kaybetmezsiniz. Zamandan tasarruf edersiniz.
  • Sistem üzerinden bir bölgedeki örneğin İstanbul’daki en uygun fiyatlı kiralık araç seçeneğini bir kaç saniye içinde görüntüleyebilirsiniz.
  • Rent a car İstanbul için fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bu sayede sizin için en uygun fiyattaki araçları rahatlıkla görebilirsiniz.
  • İstanbul kiralık araç için birden fazla rent a car firmasının müsait araç listesine tek web sayfası üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.
  • İstanbul otomobil kiralama kapsamında çok zengin bir seçenek havuzu içinden seçim yapabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle