Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Yaşam > Nallıbahçe At Çiftliği Nerede? | Nallıbahçe At Çiftliği Gezisi

Nallıbahçe At Çiftliği Nerede? | Nallıbahçe At Çiftliği Gezisi

Kırcami Antalya‘da doğaseverlerin mutlaka görmesi gereken bir dinlence noktası. Sizde araç kiralama seçeneklerinden faydalanarak bu güzel yere gelip biraz keyif yapmaya ne dersiniz? 🙂

Kırcami Nallıbahçe At Çiftliği

Antalya Kırcami bölgesinde şehrin göbeğinde bulunan harikalar diyarı. Binbir çeşit hayvan görebileceğiniz ama ismi at çiftliği olan aynı zamanda enfes yemekleri olan bir yer. Şimdi biraz atlardan bahsedelim. Atlar insan sesindeki farklı duyguları sezebilir korku, öfke, sevgi gibi duyguları hissedebilirler. Atların koku ve duyma yetileri insanlara göre daha gelişmiştir. Tarih boyunca atlara hep çok önem verilmiştir.

Hatta Büyük İskender Bukefalos isimli atına büyük bir mezar yaptırmış ve ismini verdiği bir şehir kurdurmuştur. Devlet arması olan tuğ at kuyruğundan yapılmış, İngiltere devlet armasında atlar resmedilmiş, Gazi Osman Paşa atını mumyalatmış (hala müzede sergilenmektedir) Lala Şahin Paşa Karacaahmet’te kendi mezarının yanına atlarının mezarını kazdırmıştır.Keşke yine öyle olsa değil mi 🤗

Antalya Akvaryum gezisi için tıklayınız.

Kırcami Nallıbahçe At Çiftliği ‘ne Nasıl Gidilir?

Antalya merkezden 8 km uzaklıktadır 16 dk sürmektedir  Antalya araç kiralama seçenekleri ile Yolcu360 sayesinde bu güzel gezi noktasına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Neden araç kiralama derseniz, yolda da durup uğramak isteyebileceğiniz pek çok güzellikler var…

Nallı Bahçe At Çiftliği‘nde yapılacaklar şunlar,
🔹Önce çiftlik gezilir, deve kuşu, tavus kuşu, ördekler, güvercinler, tavşanlar, Gine pigi, yavru köpekler, atlar, buzağılar sevilir.
🔹İsteğe bağlı ata binilir,
🔹Güvercin yakalayıp, havaya bırakılır 😂 (çok eğlenceli oluyor)
🔹Sessiz huzurlu bir kahvaltı yapılır (Gerçekten aşırı sessiz huzurlu bir yer, arazi büyük olduğu için kimsenin sesi kimseye gitmiyor) sadece kahvaltı olmamakla birlikte rezervasyon ile akşam yemeği de yiyebilirsiniz 🔹Hayvanlarla doya doya vakit geçirilir.

Hayvanların hepsi birbirinden sevimli. 🤗 Ayrıca özellikle çocukların çocuk ruhların ve aşırı hayvanseverlerin bayılacağı bir yer.

Bu güzel atın ismi Tutkum, gerçekten tutku ile bağlıyor kendine. Öyle uysal ki istediğin kadar sarıl, sev, öp, kucakla, saçlarını tara. 🤗 Çiftlikteki onlarca sevimli attan sadece biri.

Damlataş Mağarası gezisi için tıklayınız.

Antalya’ya Nasıl Gidilir?

İstanbul Antalya kaç km? İki şehir arası mesafe 694,8 kilometre olup, İstanbul araç kiralama seçeneklerine göz atarak, D650 üzerinden 8 saat 56 dakika’da Antalya’ya varılabilir. Özellikle Antalya turu yapmak isteyenler için araç kiralama ideal bir seçenek.

Ankara Antalya kaç km? Ankara ve Antalya arasındaki mesafe 482,4 kilometre. Ankara’dan Antalya için yola çıkanlar, Ankara araç kiralama fırsatlarına göz atabilir ve D695 üzerinden 6 saat 27 dakika içerisinde şehre ulaşabilirler.

Yorum ekle