Yolcu360 Blog
bursa-etkinlik-takvimi-haziran-2.jpg
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Bilgi > Kültür Sanat > Bursa Etkinlik Takvimi Haziran 2024

Bursa Etkinlik Takvimi Haziran 2024

Bursa etkinlik takvimi haziran ayında da dolu dolu! Bursa’da haziran ayı boyunca düzenlenecek konserleri, sergileri, kültür-sanat etkinliklerini, çocuk aktivitelerini ve tiyatro oyunlarını sizler için derledik.

Yolcu360 yola çıkacak herkesin yanında! Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu ve en ucuz uçak biletinin güvenilir adresi Yolcu360 ile dünyanın dünyanın dört bir yanına ucuz uçak bileti alabilir, 18o ülkede binlerce marka ve model arasından ideal aracınızı en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz! Bursa kiralık araç seçenekleri arasından dilediğiniz aracı en iyi fiyatla kiralayıp etkinlikler için yola çıkabilirsiniz!

Bursa Konserleri Haziran 2024

bursa-etkinlik-takvimi-haziran-1.jpg

Yeşil Bursa adıyla dünya çapında tanınan kent, haziran ayının enerjisini konser salonlarından açık hava etkinliklerine taşıyor. Bu ay Bursa, pop müzikten alternatif müziğine, rock müzikten Türk halk müziğine farklı türlerde konserlere ev sahipliği yapacak. Yerel ve ulusal birçok sanatçının konser vereceği şehirde, müzikseverler müziğin farklı dallarında zengin seçenekler sunan bir takvimle karşı karşıyalar. Bursa haziran ayı konserleri içinde birçok sanatçının canlı performansına tanık olabilirsiniz. Sevdiğiniz sanatçıların konserleri için şimdiden biletlerinizi ayırtabilir, takviminizi belirleyebilirsiniz.

  • Leman Sam Konseri

Rumeli kökenli Leman Sam, kadife sesi, geniş repertuarı ile Bursa’nın müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Tiyatro, şan, mim ve dans eğitimi alan sanatçı, pek çok dilde şarkı söylemesiyle tanınmıştır. Sıklıkla diplomatik konserler vermiş olan sanatçı, “Livaneli Şarkıları”, “Çağrı”, “Ayak Sesleri” albümleri ile geniş bir hayran kitlesi oluşturdu. Leman Sam’ın kendine özgü kadife sesiyle şarkılar dinlemek ve eşlik ermek isteyenler için biletleri satışa sunuldu. Bu eşsiz müzikal deneyim için acele etmenizi öneriyoruz.   

01 Haziran 2024, 22:00

Hayal Kahvesi Bursa

400.-TL’den başlayan fiyatlarla

  • Radiohead Unplugged Tribute Konseri

Beş müzisyenden oluşan Radiohead Unplugged Tribute grubu 2022 yılında Eskişehir’de kuruldu. Eskişehir’de sürekli konser veren grup, Bursa’nın müzikseverleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Grubun vokal ve gitarında Emre Akbay ve Tunç Aydoğmuş yer alıyor.  Bas Gitarda Berk Yılmaz’ın performansını dinleyebileceğiniz konserde, Azer Quilev keman ve viyolonsel ve davulda da Oktay Zengin’i dinleyeceksiniz.

05 Haziran 2024, 22:00

Hayal Kahvesi Bursa

250.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Gülden Karaböcek Konseri

Türk halk müziği, arabesk müzik, pop müziği tarzlarında şarkılarıyla tanınan Gülden Karaböcek, Türk müziğinin sevilen isimleri arasında bulunuyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, duygusal ve etkileyici şarkılarıyla dinleyenlerini her zaman derinden etkiliyor.  “Dilek Taşı”, “Şu Sazıma Bir Düzen Ver”, Tövbe Ettim Sevmeye” gibi hit şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Gülden Karaböcek, şarkılarını Bursa için söylemeye geliyor. Sanatçının canlı performansına tanıklık etmek ve şarkılarına eşlik etmek istiyorsanız şimdiden yerinizi biletlerinizi almalısınız. 

07 Haziran 2024, 22:00

Hayal Kahvesi Bursa

350.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Emre Aydın Konseri

1981 doğumlu olan Emre Aydın, alternatif rock tarzında şarkıları, duygusal sözleri ve etkileyici sesiyle tanınıyor. Birçok ödül sahibi olan sanatçı, söz yazarlığı ve yönetmenlik de yapıyor. “Afili Yalnızlık”, “Kağıt Evler”, “Beni Biraz Böyle Hatırla” isimli çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, Bursa konseri için hazırlanıyor. Sanatçının şarkılarına eşlik etmek ve müzik dolu muhteşem bir gece geçirmek için şimdiden biletlerinizi alabilirsiniz. 

28 Haziran 20245, 21:00

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

400.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Seksendört Konseri

Türk alternatif rock müziğinin önde gelen gruplarından Seksendört, 2004 yılında kuruldu. Grup, “Kendime Yalan Söyledim”, “Aklımı Geri Ver”, “Yorma”, “Faili Mechul” gibi birçok başarılı çalışmaya imza attı. Grup, efsanevi şarkılarını Bursa’da seslendirmek için sahne almaya hazırlanıyor. Seksendört’ün enerjik sahne performansına tanıklık etmek ve hit şarkılarını birlikte söylemek için şimdiden yerinizi ayırtın. 

29 Haziran 2024, 21:00

Bursa kültürpark Açıkhava Tiyatrosu

400.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • Çelik Konseri

1966 İstanbul doğumlu olan Çelik, Türk pop müziğinin popüler sanatçıları arasında yer alıyor. Yirminin üzerinde albümü olan sanatçı, “Hercai”, “Ateşteyim”, “Meyhaneci”, “Kızımız Olacaktı”, “Yaman Sevda” adlı şarkılarıyla tanınıyor. Güçlü sesi ve sahne performansıyla geniş hayran kitlesi olan sanatçı, en sevilen şarkılarını seslendireceğii konser için hazırlanıyor. Çelik’in unutulmaz performansına tanık olmak ve şarkılarına eşlik ederek muhteşem bir gece geçirmek isterseniz, biletleri şimdiden satıştadır.  

29 Haziran 2024, 22:00

Hayal Kahvesi Bursa

389.- TL’den başlayan fiyatlarla

Bursa Tiyatroları Haziran 2024

bursa-etkinlik-takvimi-haziran-.jpg

Sanatın bütün dallarına büyük ilgi gösterilen Bursa’da tiyatro, kültürel yaşamın ayrılmaz parçasını oluşturuyor. Kentin zengin tiyatro geleneği, yerel topluluklardan Devlet Tiyatrosu’na kadar çok çeşitli seçeneklerle yaşatılıyor. Tarihi boyunca tiyatroya verdiği önemi günümüze taşıyan kent, haziran ayında tiyatro tutkunlarını heyecanlandıracak oyunlarla perdelerini açıyor. Bursa haziran ayı tiyatro takvimi, dünya çapında tanınmış oyunların yanında tek kişilik gösterilere kadar birçok oyunu kapsıyor. Bursa haziran tiyatro oyunları hakkında detaylı bilgi için okumaya devam edebilirsiniz. Fiyat aralığını da bulabileceğiniz oyunlar arasından izlemek istediklerinizi takviminize ekleyebilirsiniz. 

  • Kafkas Tebeşir Dairesi Tiyatro Oyunu

Bertolt Brecht’in unutulmaz eseri “Kafkas Tebeşir Dairesi”, insanlık değerleri, adalet ve mülkiyet kavramlarını derinlemesine düşündüren bir hikayeyi anlatıyor. Oyun iç savaşın acımasız yıkımı ve etkileri altında kalan Gürcistan’da geçiyor. “Çocuk onu doğuranın mıdır, yoksa onu yetiştirenin midir” önermesinden yola çıkan oyun bir Çin oyunundan esinlenerek oluşturulmuş. Mülkiyet ve emek ilişkisinin sorgulandığı oyun, epik tiyatronun en güzel örnekleri arasında bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Levent Aras’ın oturduğu oyun, adaletin ve sevginin sınavını veren insan doğasının karmaşıklığını vurguluyor. Dünya çapında ünlü bu eseri kaçırmamanızı öneriyoruz. 

01 Haziran 2024, 20:00

Bursa – Bursa Tayyare Kültür Merkezi

17,50 TL’den başlayan fiyatlarla

  • Freud’un İnsanları Tiyatro Oyunu

Bu oyun, Sigmund Freud’un derinlemesine analizlerine ve psikoseksüel gelişim teorisini esprili bakış açısı ile izleyenlerine sunuyor. Tuğçe Kumral ve Onur Büyüktopçu’nun muhteşem performansına tanık olacağınız Freud’un İnsanları, insan gelişiminin karmaşıklığını mizahi bir dille anlatıyor. Yaş sınırı 16 ve üzeri olan oyunun yönetmen koltuğunda Volkan Dinç oturuyor.  Cinselliğin çekiciliği, bilimsel bakış açısı ve mizahın gücünün bir arada harmanlandığı oyunu kaçırmamanızı öneriyoruz. 

03 Haziran 2024, 20:00

BAOB Sahne, Bursa

300.-TL’den başlayan fiyatlarla

  • N’olcak Bu Yusuf Umut’un Hali Tiyatro Oyunu

Yusuf Umut’un özgürlük arayışının hikayesini anlatan oyun, izleyenlerine duygusal ve düşündürücü bir deneyim sunuyor. Kahramanın, kurallar ve sınırlar dünyasından kurtulma çabasını izleyeceğiniz oyunda, kendinizi bulmaya hazır olun. 

03 Haziran 2024, 20:30

Bursa Aspera Sahne

325.- TL’den başlayan fiyatlarla

  • 39 Basamak Tiyatro Oyunu

Richard Hannay’ın, güzeller güzeli Annabella’nın komedi öğeleri ile harmanlanmış macerası için şimdiden biletlerinizi ayırtmanızı öneriyoruz. Bu oyunda Londra’dan İskoçya’ya uzanan çılgın bir casusluk serüvenini izleyeceksiniz. Sergilendiği her ülkede seyircinin yoğun ilgisini gören oyun, Bursa’nın sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

06 – 07- 08 – 13 – 14 Haziran, 20:00

Bursa – Bursa Tayyare Kültür Merkezi

17,50 TL’den başlayan fiyatlarla

  • Piraye Tiyatro Oyunu

Murat Çidamlı’nın hem yönetip hem de oynadığı Piraye, Nazım Hikmet’in yaşamı ve aşk dolu hikayesini tiyatro sahnesine taşıyor. Bu oyunda ünlü şairin ölümsüz aşkını, hasretini en duru ve saf şekilde bulabilirsiniz. Aşkın, şiirin ve müziğin evrensel gücünü sahnede izleyebileceğiniz oyun için şimdiden biletinizi almanızı öneriyoruz. 

30 Haziran 2024, 20:30

Bursa Nazım Hikmet Kültürevi

250.- TL’den başlayan fiyatlarla

Tiyatro Konserler ve Bursa

Tiyatro, Bursa’nın zengin kültürel mirasının ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. Kent, tarihi boyunca orta oyunu sahnelerinden Hacivat – Karagöz gölge tiyatrosuna kadar tiyatronun birçok örneğine ev sahipliği yapmıştır. Haziran ayı Bursa tiyatro takvimi içinde bulabileceğiniz muhteşem oyunlar için programlarınızı şimdiden oluşturmalısınız. Bursa etkinliklerine katılmak için kiralık araç ihtiyacınızda Yolcu360 yanınızda!

 

Yorum ekle