Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Kiralık Renault Clio Arayanlara Teknik İnceleme

Kiralık Renault Clio Arayanlara Teknik İnceleme

Clio kiralamak için en avantajlı çözüm nerede? Renault Clio kiralama fiyatları nasıl? Renault Clio kiralama seçenekleri neler? Otomatik Renault Clio ne kadar yakıyor ve bagaj hacmi nasıl…Sorularının yanıtlarına baktık.

Kiralık Renault Clio Arayanlara Teknik İnceleme

Kiralık Clio HB arıyorsanız bu aracın teknik özelliklerine, bagaj hacmine ve yakıt tüketimine de bakmalısınız. Zira, doğru araç kiralama optimizasyonu böyle yapılır. Aksi halde bagaj konusunda size yetmeyecek ya da kullanım alanı konfor sunmayacak bir otomobille kiralama hizmetinden yeterince doğru şekilde faydalanamayabilirsiniz. Peki, 2018 model otomatik Clio teknik özellikleri neler? Ama önce şu soruya yanıt verelim: Uygun fiyatlı Clio kiralama nasıl yapılır?

Uygun Fiyatlı Kiralık Clio Nereden Bulunur?

Kiralık Renault Clio arıyorsanız, bu otomobilin ülkemizdeki en popüler HB model olduğunu da bilmeniz gerek. Renault Clio kiralama fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı bir araştırma yapabilirsiniz. Sistem, uygun fiyata Clio kiralama için size avantajlı çözümleri bir kaç saniye içinde sunar. yolcu360.com ana sayfasındaki araç kiralama modülüne lokasyon ve tarih girdikten hemen sonra sistem size aramanıza uygun araçları listeler. Araçların fiyatları, marka ve modelleri, hangi rent a car şirketinden kiralık oldukları, vites ve yakıt tüketim şekli gibi özellikler de listede bulunur. Bu özelliklerden yola çıkarak hızlıca karar verebilirsiniz. Ayrıca yine bu özelliklere göre filtreleme de yapabilirsiniz.

Sıfır Clio HB Kaç Para?

Sıfır km Renault Clio HB fiyatı 89.350TL’den başlıyor. Biz de modelin en popüler versiyonunu Renault Clio HB otomatik 1.2 Turbo EDC’yi incelemeye aldık. İşte detaylar.

Renault Clio Ne Kadar Yakıyor?

Otomatik benzinli Clio ortalama 5,4 litre yakıt tüketiyor. Yakıt depo kapasitesi ise 45 litre.

Renault Clio HB Bagaj Hacmi Nasıl?

Clio’nun bagajı 300 litre.

Boyutlar Nasıl?

Aracın toplam ağırlığı 1165kg. Uzunluğu 4062mm, genişliği 1732mm ve yüksekliği de 1448mm. Dingil mesafesi ise 2589mm.

2018 Model Renault Clio Ne Kadar Hız Yapıyor?

Maksimum hızlanma verisi192km/saniye.  0-100km hızlanmasını 9,2 saniyede tamamlıyor.

Motor Özellikleri Nasıl?

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine.

Silindir/subap: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1197cc

Maksimum Güç Verisi: 87 kW/120HP 5000 dİ/d

Maksimum Tork Verisi: 205 Nm 2000d/d

 

 

Yorum ekle