Yolcu360 Blog
İstanbul'da alkolsüz balık restoranları
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Gurme Rehberi - Nerede ne yenir? > İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları

İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları

İstanbul’da alkolsüz balık restoranları listemizle karşınızdayız. 

İstanbul’da balık keyfi yapmak isteyip alkol tercih etmeyenler için bir araştırma yaptık. Anadolu Yakasında alkolsüz balık restoranları var mı? Varsa bu restoranlar nerede? Avrupa Yakasında alkolsüz balık restoranları var mı? Varsa bu restoranlara nasıl gidilir? Haydi gelin hep birlikte bu sorularımıza cevap bulalım!

istanbul'da alkolsüz balık restoranları, balık tuzlayan aşçı şef

İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları

Hepimizin bildiği gibi İstanbul, Asya ve Avrupa kıtasını birbirine bağlayan sembolik bir şehir. Şehrin kuzeyinde Karadeniz, güneyinde Marmara Denizi ve ortasında İstanbul Boğazı var. Hal böyle olunca balıkçılık faaliyetlerinin rağbet görmemesi imkansız. Boğaz’ın incisi İstanbul’da her daim Galata Köprüsü üzerinde balık tutan insanlara tanık olabilirsiniz. Boğaz şehri olan İstanbul’da balık yemenin de ayrı bir tadı var elbette.

Mezeler, ara sıcaklar, envaiçeşit salatalar ve tatlılarla yediğimiz balığı alkolsüz tercih edenler için bir araştırma yaptık. İstanbul’da hizmet veren alkol servisi yapmayan balık restoranlarını araştırdık. Bu restoranları sizin için sıraladık. Hepinize şimdiden afiyet olsun!

İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları (Anadolu Yakası)

Beytaş Restoran

İstanbul Anadolu Yakasında, Beykoz’da bulunan Beytaş Restoran’ın şahane bir boğaz manzarası var. Önce gözünüzü doyuruyor desek yeridir. Lezzet, hijyen ve kaliteyi bir arada arayanlar için kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir seçenek. Bu tesis, Beykoz Belediyesi güvencesiyle hizmet veriyor. Üstelik bütçe dostu bir fiyat politikası var. Sunduğu ürünün lezzetinden ödün vermeden bunu yapıyor olmaları da cabası. Beykoz’un İncirliköy Mahallesinde bulunan Beykoz Belediye Tesisleri’ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İstanbul’da alkol servisi yapmayan balık restoranı arayanlara duyurulur!

Nur Abla Karadeniz Sofrası Restoran

Ümraniye, Çekmeköy ve Mall Of İstanbul olmak üzere üç adet şubesi bulunan bir restoran. Nur Abla Karadeniz Sofrası, adından da anlaşılacağı üzere Karadeniz mutfağının lezzetlerini sunuyor. Hem lezzetli hem ekonomik. İstanbul Anadolu Yakasında alkol servisi yapmayan bir diğer restoran Nur Abla Karadeniz Sofrası. Ev sıcaklığını ve anne yemeklerini vaat ediyor. Menüsü oldukça zengin bir restoran. Denemediyseniz bir bakmanızda fayda var diyebiliriz!

Kuleli Yakamoz Balık Restoran

Anadolu Yakasında bulunup alkol servisi yapmayan restoranlardan biri Yakamoz Balık. Üsküdar’da bulunuyor, boğaz manzarasıyla gönülleri fethediyor. Boğaz’da Kuleli’ye karşı balık yemek isteyenler için harika bir tercih. Kalamar dolması, balık köftesi ve kalkan ızgarası çok iyi diye duyduk! Övgü dolu birçok yorum okuduk. Yeri itibariyle de oldukça kolay ulaşılabilir bir konumda. Eğer giderseniz bizim için de dondurmalı suflesinden yiyin!

Tuzla Balıkçısı Restoran

İsminden de anlaşılacağı üzere Tuzla’da bulunan restoranımız da alkol servisi yapmıyor. Tuzla Balıkçısı, slında oldukça meşhur bir restoran. Ünlü isimleri ağırlamış ve lezzetini çok yere duyurmuş bir yer. İstanbul’da bulunan balık restoranlarının çoğunda bulamayacağınız bir ara sıcak çeşidi var. Ayrıca kendine özgü farklı tatları da mevcut. Tecrübeli ekibiyle servis yapan bu restoranımıza da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Unutmadan harika bir deniz manzarası olduğunu da söyleyelim!

İstanbul'da alkolsüz balık restoranları

İstanbul’da Alkolsüz Balık Restoranları (Avrupa Yakası)

Adem Baba Balıkçısı Restoran

Restoran önce 1992 yılında Bebek’te bir teknede hizmet vermeye başlıyor. Oldukça salaş ve deniz üzerinde balık yeme doğallığında olan bu işletmenin şimdi Arnavutköy’de iki şubesi var. Balık restoranı denince akla gelen bir isim Adem Baba. Gerek lezzetiyle olsun gerekse temizliğiyle son derece iyi bir hizmet veriyor. Bir aile işletmesi olan restoranın oldukça fazla müdavim müşterisi var. Ayrıca Avrupa Yakasında alkol servisi yapmayan balık restoranlarından biri. Taze ve lezzetli balık yemek isteyen herkes için iyi bir seçenek.

Takanik Balık Restoran

Bu restoranın üç şubesi var, ancak en bilineni Arnavutköy’de olanı. İstanbul’un Avrupa Yakasında alkol servisi yapmayan bir balık restoranı Takanik. Dillere destan bir balık çorbası var ki sormayın gitsin! Zengin mezeleri, salata ve tatlılarıyla kesinlikle şans verilmesi gereken bir restoran.

Fish Var Restoran

1997 yılında Yeniköy’de mütevazi bir kayıkla işe başlıyor işletme. Ardından bugün bildiğimiz şekliyle Fish Var adında yüzer bir lokanta olarak hizmet veriyor. Sarıyer’de bulunuyor. Manzarasıyla balık keyfini üçe hatta beşe katlıyor. Oldukça güzel bir menüsü var, çeşitleri çok. Avrupa Yakasında bulunan ve alkol servisi yapmayan bir balık restoranı. Denizin üzerinde balık yemek isteyenler için bire bir! Ayrıca Fish Var’da balığın dışında, sabahları serpme kahvaltı servisi de yapılıyor. Ulaşımı rahat ve kolay. Balık yemek ya da kahvaltı etmek için tercih edebilirsiniz.

Mendirek Balık Restoranı

Rumeli Feneri’nde manzaraya karşı balık yemek isteyenler için oldukça iyi bir seçenek. Çok meşhur bir restoran. Bizden duymuş olmayın ama bugüne kadar pek çok ünlüyü misafir etmiş! Gayet zengin bir menüsü var. Ayrıca Avrupa Yakasında bulunan ve alkol servisi olmayan restoranlardan biri. Hoş bir manzaraya karşı lezzetli bir balık yemek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Yeniköy Sandal Balık Restoranı

Sandal Balık, Yeniköy’de bulunuyor. İki adet şubesi var. Zengin menüsü ve taze balıklarıyla damağınıza hitap edecek kalitede bir yer. Alkol servisi bulunmayan restoran, sabahları müşterilerine sabah kahvaltısı hizmeti sunuyor.

Kaşı Kumluk Balık restoranı, istanbul'da alkolsüz balık restoranları

Kaşı Kumluk Balık Restoranı

Bu restoran özellikle yaz aylarında dolup taşıyor. Çünkü şehrin bunaltıcı havasından sıkılanların ilk tercihi. Garipçe Köyü’nde bulunan restoranın, çok fazla müdavimi var. Ayrıca kumsala kurulan masalarda yemek yiyebiliyorsunuz. Oldukça zengin bir menüsü mevcut. Alkol servisi yapmayan balık restoranı, sabahları serpme kahvaltı hizmeti sunuyor.

İstanbul Araç Kiralamalarınızda Yolcu360 Yanınızda!

Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz.

Yorum ekle