Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Faydalı bilgiler > El Yapımı Ürünlerinizi Satabileceğiniz Online Kanallar

El Yapımı Ürünlerinizi Satabileceğiniz Online Kanallar

Korona virüsü, karantina günleri derken evde yapılacak aktiviteler arasına el işi ürünlerde girdi. Can sıkıntısından birçoğumuz spora, tuval boyamaya ya da el işlerine merak sardı. Aslında bu durumda pek güzel oldu diyebiliriz. 🙂 Bir şeyler üretmenin ya da yaratmanın tadının bir başka olduğunu yeniden anladık. Eminiz ki sizde bu süreçte muhteşem şeyler yapıp vay be bende ne cevherler varmış demişsinizdir. 🙂 Peki bu yaptıklarımızı nasıl değerlendirebiliriz? İşte bu sorunun cevabını Yolcu360 ekibi olarak el yapımı ürünlerinizi satabileceğiniz online kanallar yazısında yanıtladık.

El Yapımı Ürünlerinizi Satabileceğiniz Online Kanallar

  • Etsy

Tüm dünyaya el işi ürünlerinizi satma fikri kulağa oldukça güzel geliyor değil mi? Sizinde istediğiniz bu ise o zaman doğru adrestesiniz. 30 milyondan fazla müşterisi ile el işi ürünlerinizi tanıtmak ve satmak için gerçekten ideal bir site.

Etsy için tıklayınız.

  • Instagram

Neredeyse Instagram’ı hepimiz sosyal medya aracı olarak kullanıyoruz. Fotoğraflarımızı paylaşıp, arkadaşlarımızla konuşabiliyoruz. Ama aynı zamanda Instagram’ın profesyonel hesaba geç özelliği ile el işi ürünlerinizi satabileceğiniz harika bir mecra olduğunu da hatırlatmakta fayda var. 🙂

Instagram için tıklayınız. 

  • Handmade at Amazon

Takı, tığ işleri veya ev ürünleri gibi çeşitli şeyleri satabileceğiniz Handmade at Amazon, satıcılar arasından oldukça titiz seçim yapıyor. Dolayısıyla, müşteriler tarafından da oldukça güvenilir bir online pazar yeri. Burada ürünlerinizi kolaylıkla müşterilere ulaştırabilirsiniz.

Handmade at Amazon için tıklayınız.

  • EvdeYapSat

El işi ürünler ve takı satışları için harika bir Web sitesi olan EvdeYapSat, kişiye özel yap seçeneği ile müşterileri doğru satıcıya ulaştırmayı hedefliyor.

Evde Yap Sat için tıklayınız.

El İşi Ürünlerinizi Satabileceğiniz Web Siteleri

  • eBay

eBay herkes tarafından bilinen ve kullanılan bir site. Tüm dünyada kendinize online olarak pazar alanı bulacağınız bu Web sitesi, güvenilir olması ve tanınırlığının yüksek olması sebebi ile sizin için doğru adres olabilir.

eBay için tıklayınız.

  • Bonanza

Listeleme veya aylık dükkan ücreti almaması sebebi ile el işi ürünlerinizi yeni satmaya başladıysanız, sizin için oldukça iyi bir online kanal olabilir.. Daha az masrafla ürünlerinizi satmak istiyorsanız, Bonanza sizin için güzel bir tercih.

Bonanza için tıklayınız.

  • Artfire

El işi ürünlerinizi satabileceğiniz online kanallar dendiğinde akla ilk gelen yerlerden birisi Artfire. Dükkan ve ürün sayfalarında reklam olmaması, 250 adete kadar ürün satabilmeniz açısından oldukça iyi.

Artfire için tıklayınız.

Yorum ekle