Yolcu360 Blog
eskisehirin-en-iyi-konser-mekanlari
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > Eskişehir’in En İyi Konser Mekanları

Eskişehir’in En İyi Konser Mekanları

Eskişehir’in en iyi konser mekanları hangileri merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Eskişehir, yoğun öğrenci nüfusuyla birlikte birbirinden renkli mekanları bünyesinde barındırıyor. Genç nüfusu kadar mekanlarıyla da ön plana çıkan şehirde eğlenmek isteyenleri pek çok mekan karşılıyor.

eskisehirin-en-iyi-konser-mekanlari-1

Eskişehir konser ve canlı müzik mekanları genç nüfusun eğlence anlayışının da etkisiyle birbiriyle yarışıyor desek yeridir. Bu yüzden aslında önünden geçtiğiniz her mekanın adeta sizi çağırdığını hissedebilirsiniz. Eskişehir’in öğrenci şehri olmasının bir nimeti ise fiyatların diğer büyükşehirlere göre uygun olması. Hem genç ve enerjik mekanlar hem de uygun fiyatlarıyla eğlence en üst noktalara çıkıyor.

Yoğun iş hayatından bunaldınız, yorucu bir vize haftasından çıktınız veya sadece sevdiklerinizle eğlenmek istiyorsunuz… Eğlenmek için elbette bir nedene ihtiyacınız yok, sadece eğlenmek istemeniz yeterli. Keyifli zaman geçirmek için ise tercihinizi Eskişehir’in konser ve canlı müzik mekanlarından yana kullanabilirsiniz.

Eskişehir’de konser ve canlı müzik denildiğinde ilk akla gelen yer elbette Eskişehir Barlar Sokağı oluyor. Burada yer alan mekanlar adeta şehirdeki eğlencenin nabzını tutuyor. Zamanla ünlü pek çok mekan açılıp kapansa hala hizmet veren canlı müzik ve konser mekanlarını sizler için listeledik.

Eskişehir Gezi Rehberi | Eskişehir’e Nasıl Gidilir? okumak için tıklayın.

Peyote Eskişehir

Eskişehir Barlar Sokağı’nda kapılarını açan Peyote Eskişehir’de konser deyince akla ilk gelen mekanlardan biri. Hem popüler hem de underground isimleri ağırlayan Peyote alternatif müzikle öne çıkıyor. Ayrıca konserlerin olmadığı günlerde mekan pub olarak hizmet veriyor. Peyote’de eğlence hızını hiç kesmiyor desek yeridir. Hem eğlenebileceğiniz hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan olan Peyote, İstanbul’da da bir şubesiyle hizmet veriyor.

Peyote, Eskişehir’de Tepebaşı’nda yer alıyor. Hoşnudiye Mahallesi’nde yer alan mekan uğrak noktalardan biri. Uzun yıllardır ziyaretçilerini ağırlayan Peyote ile müziğin ritmini tutmaya hazır mısınız?

Adres: Hoşnudiye Mh. Vural Sk. No:35 Eskişehir

If Performence Hall Eskişehir

Diğer şehirlerden de tanıdığımız If, Eskişehir’de. “Gece If’te biter!” sloganıyla akıllarda yer eden If, Eskişehir’e yeni bir soluk getiriyor. Pek çok ünlü ismin ağırlandığı mekanın konser takvimini kontrol ederek sevdiğiniz isimleri kendi şehrinizde yakalayıp canlı canlı dinleyip onlara eşlik edebilirsiniz.

Siz de gecenizi keyifli bir konsere bitirmek isterseniz If Performence Hall Eskişehir kapılarını sonuna kadar açmış sizi bekliyor.

Adres: Cassaba Modern (Hoşnudiye Mah. 748.Sok. No:3/A) 26130 Eskişehir

Porsuk Çayı ve Adalar Bölgesi gezi rehberi / Eskişehir gezilecek yerler için tıklayın.

Public Tube Arena

İşte karşınızda müzikseverlerin bir diğer adresi! Public Tube Arena’da eğlenceye ara vermek mümkün değil. En çok sevilen müzisyenleri ağırlamasıyla Public Tube takibe değer bir mekan. Neredeyse her hafta bir konserin gerçekleştiği mekan Eskişehir Barlar Sokağı’nda da büyük bir üne sahip.

Arkadaşlarla hep bir ağızdan şarkılara eşlik etmek ve konserlerin tadını çıkarmak için Public Tube Arena var.

Adres: Hoşnudiye Mahallesi, Vural Sk. No:29, 26130 Tepebaşı/Eskişehir

Odunpazarı gezilecek yerler / Eskişehir okumak için tıklayın.

Eskişehir Balmumu Müzesi | Eskişehir Gezilecek Yerler okumak için tıklayın.

Eskişehir’in En İyi Konser Mekanları: Fakülte Performence Hall

Müziğe ve eğlenceye doyamıyorsanız işte karşınızda Fakülte Performence Hall. Güler yüzlü personeliyle çok sevilen mekanda bütün haftanın negatif enerjisini atabilirsiniz.

Gecenin bir vakti fakülteye gitmeniz Eskişehir’deki bu mekanı bilmeyenleri hayli şaşırtacaktır. Kendileri bu durumunda farkında olacaklar ki sosyal medyadaki bir paylaşımlarıyla bu durumu şöyle tiye almışlar:

“-Cadılar bayramında fakülteye gidicez kızlarla

+ Gece gece ne okulu kızım” 😂

Adres: Hoşnudiye Mah. Sağın Sok. No:3/A  26010 Eskişehir

Sazova Parkı: Eskişehir’in Bilim Sanat ve Kültür merkezi okumak için tıklayın.

Eskişehir’in En İyi Konser Mekanları: Spr Pub

Bitmedi! Spr Pub Eskişehir’de ismini duyurmayı başarmış orijinal mekanlardan biri. Mekan, dizaynıyla ve yemekleriyle oldukça dikkat çekici. Konsept partiyle modunuzun en düşük olduğu anda bile size ayağa kaldırıp dans ettirebilecek bir mekan Spr Pub.

Yıllarca eğlence sektöründe hizmet veren mekan yenilerek ve daima gelişerek sevenlerini memnun etmeyi sürdürüyor.

Adres: Eskibaglar Haller Genclik Merkezi No:2/c Tepebasi, Eskişehir 26170 Türkiye

Sadece konserler, dans etmek bana yetmez diyorsanız kısaca Eskişehir’de gezebileceğiniz birkaç yerden bahsettik:

Ayrıca Eskişehir’de Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret ederek pek çok ünlü simanın heykellerini görebilirsiniz. Rengarenk Odunpazarı Evleri arasında birbirinden renkli ve nostaljik fotoğraf karelerine sahip olabilirsiniz. Özellikle ailecek ve çocuklu ziyaretler için harika bir durakolan Eskişehir Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Çağdaş Cam Sanatlar Müzesi Odunpazarı’nda bulunan ve içerisinde gösterilere sahne olan ilgi çekici müzelerden biri. Midas’ın öyküsü bir yerlerde muhakkak kulağımıza çalınmıştır. Siz henüz duymadıysanız öğrenmek, biliyorsanız ise Midas Anıtı’nı görmek için davetlisiniz.

Odunpazarı’nda bulunan bir başka müze ise Ahşap Eserler Müzesi. Dünyanın pek çok ülkesinden ustalıkla yapılmış eserlerin sergilendiği müze görülmeye değer. Özellikle giriş ücretinin diğer müzelere oranla çok daha uygun olmasıyla Eskişehir görmeniz gereken yerler listenize mutlaka eklemenizi öneriyoruz.

Eskişehir’de Kiralık Araç mı Arıyorsunuz?

Birçok farklı marka ve modeli bulabileceğiniz, Türkiye’nin 1 numaralı araç kiralama platformu Yolcu360 ile dünyanın 110 ülkesinde, 1 dakikadan kısa sürede aracınızı kiralayabilirsiniz. Ödüllü Misafir Merkezimize (0850 360 5 360) 7/24 ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

yolcu 360 huawei app indirTrabzon'da Araba Sürme YerleriTrabzon'da Araba Sürme Yerleri

Yorum ekle