Yolcu360 Blog
Seat Tarraco
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 7 Koltuklu Araba İsteyenlere Seat Tarraco

7 Koltuklu Araba İsteyenlere Seat Tarraco

7 koltuklu otomobil mi arıyorsunuz? 7 koltuklu arabalar hangileri? Seat Tarraco nasıl? Haberimizi okuyun…

7 Koltuklu Seat Tarraco Geliyor!

7 koltuklu bir stationwagon olarak tasarlanan Seat Tarraco modeli, epeyce dikkat çekecek hatta bu yıla damgasını vuracak gibi. Gerçekten mükemmel bir aile arabası ve harika tasarımlı bir 7 koltuklu araba seçeneği sunuyor. Seat logosunu taşıyan Tarraco, İspanyol ateşinin ağırbaşlı versiyonlarından biri.

Seat Tarraco modeli, Skoda Kodiaq ve VW Tiguan ile rekabet edecek şekilde tasarlanmış. Sportif bir SW – SUV arası araç tasarımı sunuyor olsa da uzun yola çıkacak büyük aileler için neredeyse ev konforu sunacak detaylara sahip.

Seat Taracco Fiyat ve Özellikler

Seat TarracoSeat Tarraco fiyatı 37 bin Euro civarında. Seat Tarraco motoru 1968cc 16V 4 silindirli motor. 190Hp güç 3500d/d ve 400Nm tork 1750d/d ile dikkat çekiyor. Seat Tarraco aktarması 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman. Ayrıca 4 tekerden çekişli. Seat Tarraco maksimum hızı 210km/s. 0-100km/s hızlanmasını 8 saniyede tamamlıyor.

Station Wagon Kiralama

Station Wagon kiralama fiyatlarına yolcu360.com üzerinden bakabilirsiniz. yolcu360.com ile belirli bir bölge ve tarih aralığı için online olarak kiralık araç araması yapabilirsiniz. yolcu360.com ana sayfası üzerindeki onlie araç kiralama modülüne tarih ve lokasyon bilgisi verdikten hemen sonra, ilgili bölgede hizmet veren rent a car firmalarının müsait araçları ekranınıza yansır. Söz konusu liste üzerinden fiyatları karşılaştırabilir örneğin en uygun fiyatlı kiralık SW seçeneğini bulabilirsiniz.

Yorum ekle