Yolcu360 Blog

2019 Kia Rio İncelemesi

2019 Kia Rio incelemesi arayanlar için yeni Rio hakkında öne çıkanları listeledik. Ekonomik sürüş, uygun fiyatlı sıfır km kompakt araba ve yenilikçi bir tasarım…

2019 Kia Rio İncelemesi

1944 yılında Güney Kore’de kurulan Kia Motors, kısa sürede dünyanın en önemli otomobil markalarından biri haline geldi. Korelilerin bu alandaki başarısı zaten tartışmasız ama Kia, bir dev olma yolunda gerçekten ilmek ilmek dokuduğu emeğin meyvesini yiyor. Bugün Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen modellerinden biri de Rio. 

Kia Rio Hakkında

Kia Rio'nun İçi NasılKia’nın dinamik ve popüler modeli Kia Rio hakkında bilgi arıyorsanız bu yazı, tam size göre. 2019 model Kia Rio hakkında detaylı bir teknik değerlendirme yaptık. Kia Rio modelinde ilk dikkati çeken detay ya da aracı özetle dediğinizde dikkat çeken şey; performans ve tasarım şıklığı dengesinin pazarı çok iyi analiz etmiş olması. Bugün sıfır Kia Rio fiyatı 95 bin TL seviyesinden başlıyor. Bu da çok sınıfı için çok rekabetçi bir rakam. 90 bin seviyelerinde sıfır araba alma konforunu sunan Rio, ortalama 3,8 litre yakıt tüketimi ve beş yıl garanti ile de sıfır araba alma konusuna oldukça ideal bir çözüm sunuyor. Bakalım Kia Rio 2019 hakkında detaylar neler?

2019 Kia Rio Hakkında Öne Çıkanlar

2019 model Kia Rio, selefine göre biraz daha uzun ve yüksek. Bu da onun daha geniş yaşam alanı ve görsellikte de daha heybetli bir tasarım sunmasını sağlamış. Peki 2019 Rio hakkında öne çıkan özellikler var mı?

  • 2018 Model Kia Rio Kırmızı GörseliSıfır km Rio fiyat etiketi: 95 bin TL’den başlayan fiyat
  • Benzinli Kia Rio yakıt tüketimi ortalaması: 3,8 litre
  • Rio Motor gücü: 90 Hp
  • Kia Rio Garanti Koşulları: 150 bin km ve 5 yıl garanti

Kia Rio’nun İçi Nasıl?

Ferahlık ve konfor herkese göre değişen konular. Ancak aracın iç mekan tasarımında detaylar iyi değerlendirilirse gerçekten çok ferah bir yaşam alanı elde edilebiliyor. KIA Rio, sınıfının en ferah kabinine ve en yüksek bagaj kapasitesine sahip seçeneği. Ayrıca iç mekanda mobil uyumlu bir ekrana, arka koltuğunda usb girişlerine de sahip.

Kia Rio Renk Seçenekleri

Sıfır km Kia Rio alırsanız Rio’nun renk seçenekleri şöyle:

ABP galaksi siyahı, UD Alp beyazı, 4SS saten girisi, ABT plantinyum grisi, EU3 duman mavisi, BEG mercan kırmızısı

Kia Rio Kiralama

Kia Rio kiralama amacıyla yolcu360.com üzerinden ilerleyebilirsiniz. Kiralık Kia Rio seçenekleri için sistem üzerinden hızlıca bilgi edinebilirsiniz. Kiralık Kia Rio fiyat listesine bakabilir en uygun fiyatlı sonuca en hızlı şekilde erişebilirsiniz. 

yolcu360.com sistemi, ülke genelinde çok sayıda rent a car firmasıyla işbirliği yapar. Böylece tek web sitesi üzerinden birden fazla rent a car firmasının online rezervasyon modülüne ulaşabilirsiniz. Böylece sadece bir kaç saniye içinde belirli bir bölgedeki rent a car ofislerinin müsait araçlarını görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz araç markasına, modeline, şanzıman tipine, yakıt tüketim şekline göre filtreleme yapabilirsiniz. Bu kolay filtreleme avantajıyla da örneğin İzmir Alsancak kiralık Kia Rio fiyat listesini görebilirsiniz. 

 

Yorum ekle