Yolcu360 Blog
2021 hyundai bayon incelemesi, özellikleri, metalik gri dış tasarım
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Hyundai Bayon İncelemesi: B-SUV Arayanlara!

Hyundai Bayon İncelemesi: B-SUV Arayanlara!

Hyundai Bayon nasıl? Bu otomobili merak edenler çok. Çünkü B sınıfı SUV kategorisi çok ilgi görüyor. Markanın bu segmentteki 2021 atağı ise Bayon modeli oldu. Geniş bir SUV yelpazesine sahip olan Hyundai, yeni çıkardığı Bayon ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

B sınıfı SUV kategorisinin bir ürünü olan Hyundai Bayon incelemesine göz atarak modeli daha yakından tanıyabilirsiniz. 2021 Hyundai Bayon yenilikçi ve teknolojik bir görünüme sahip. Ayrıca yerden yüksekliği ile de kullanıcıların tercihi oluyor. Trafiğe hakim sürüş pozisyonu sunuyor.

2021 Hyundai Bayın özellikleri, dış tasarım, metalik gri

Hyundai Bayon Hakkında

Yeni Bayon, 2021 yılının en çok merak edilen otomobillerinden biri. Özellikle Türkiye’de üretilmesi ile kullanıcıların tercihi oluyor. Bu araç ülkemizde üretilerek, 40’dan fazla ülkeye ihraç ediliyor.

Bayon benzinli yakıt sistemi ile birlikte geliyor. Otomobil, Hyundai i20 platformunun yükseltilmesi ile üretiliyor. Bu sebeple B- SUV kategorisinde yer alıyor.

hyundai bayon ön koltuklar, sürücü alanı, kokpit

Hyundai Bayon Özellikleri ve Fiyatları

Hyundai Bayon, 2021 yılında üretilen yeni bir otomobil. Araç teknolojik görünümü ve özgün tasarımı ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra ön tarafında yer alan siyah ızgaralar çok şık. Ayrıca arka tarafında yer alan birleşik LED aydınlatma şeridi ile zarif bir görünüme sahip. Araç, ekonomik fiyatlara SUV otomobile binmek isteyen kullanıcıları hedef alıyor.

Hyundai Bayon Tasarım Özellikleri

Bayon tasarımı ile kendinden söz ettiren bir otomobil. Görünüş olarak oldukça yeni ve teknolojik bir imaja sahip. Öncelikle siyah ön ızgaraları ile dikkat çekiyor. Ayrıca, bir diğer Hyundai modeli olan i20 platformu üzerine kuruluyor. Araça ayrıca arka tarafı ile de oldukça dikkat çekiyor. Belirgin ütü izleri keskin hatlar burada da hissediliyor.

hyundai bayon renk seçenekleri, koyu gri

Renk Seçenekleri

Bayon tasarımı yanı sıra renkleri ile de adından söz ettiriyor. Bunun yanı sıra renk seçenekleri konusunda oldukça cömert bir otomobil. Renklerin markaya özgü olduğunu da belirtmek gerek.

Hyundai Bayon renkleri

  • Aqua turkuaz
  • Aurora grisi
  • Ejderha kırmızısı
  • Hayalet siyah
  • Kutup beyazı
  • Mangrov yeşili
  • Pirinç
  • Şık gümüş
  • Yoğun mavi

Geniş bir renk skalasına sahip Bayon’u kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz.

Boyutları

Marka, bu modelle uygun fiyata yüksek otomobil arayışında güzel bir çözüm sunuyor. Özellikle yüksek otomobil isteyenlerin tercihi Bayon, boyutları ile nokta atışı yapıyor. Hatta B sınıfı SUV kategorisinde öne çıkıyor.

Bayon yerden yüksekliği ile B SUV kategorisine giren bir otomobil. Araç, uzunluk ve genişliği ile de ferah bir iç ortam sunuyor. Bunun yanı sıra aracın bagaj hacmi ve diğer ölçüleri şöyle:

  • Uzunluk (mm) 4.180
  • Genişlik (mm)1.775
  • Yükseklik (mm)1.500
  • Bagaj hacmi: 411 litre

hyundai bayon iç mekan, kokpit, direksiyon, ön koltuklar

Hyundai Bayon İç Mekan Özellikleri

Geniş bir iç tasarıma sahip araç, iç mekan özellikleri ile de dikkat çekiyor. Model, B sınıfı bir otomobil olmasına rağmen iç genişliği ile oldukça iddialı. Yüksek bir otomobil olması havadar bir etki sağlıyor. Kokpiti ile de keyifli ve konforlu sürüşü destekliyor. Kokpit özellikleri, arka koltuk konforu açısından detaylara bakalım…

Kokpit Özellikleri

Bayon, Hyundai’nin yeni nesil otomobillerinde kullandığı dört kollu direksiyon  ile birlikte geliyor. Teknolojik bir kokpit görünümüne sahip Bayon, paketlerine göre hayalet ekrana da sahip. Ayrıca otomobil sportif  beli destekleyen koltuk yapısına sahip. Bunun yanı sıra kokpitinde 2 adet USB şarj girişi bulunuyor.

hyundai bayon bagaj hacmi

Arka Yaşam Alanı

Otomobil, arka yaşam alanı ile arkadaki yolcuların konforunu düşünüyor. Geniş ve havadar bir arka mekan tasarlanmış. B sınıfı bir otomobil olması nedeniyle araç içinde diz mesafesi çok geniş değil.

Yeni Bayon şaft tünelinin büyük olmaması sebebiyle 3. yolcunun da rahat bir şekilde seyahat etmesine olanak sağlıyor. Aracın arka koltuğunda USB girişini görebilirsiniz. Bunun yanı sıra arka tarafında tepe ışığı da var.

hyundai bayon motor özellikleri

Motor Seçenekleri

Motor seçenekleri farklılığı ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizde üretimi yapılan Bayon, iki çeşit motor ile kullanıcılara sunuluyor. Aracın başlangıç paketinde Hyundai markasının kanıtlanmış motoru 1.4 MPI motor seçeneği yer alıyor. Ayrıca Bayon1.4 MPI otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri kullanıcılara sunuluyor. Bunun yanı sıra 1.0 T-GDI DCT motor seçeneğine de sahip. Ancak 1.0 T-GDI DCT motora sahip model, yalnızca otomatik şanzıman ile satılıyor.

Hyundai Bayon Fiyat Listesi

SUV kategorisi ile rekabet içerisinde olan B-SUV kategorisi ekonomik fiyat seçenekleri ile dikkat çekiyor. B SUV kategorisinin bir ürünü olan Bayon’da C SUV kategorisinde yer alan otomobillere göre oldukça uygun. Bunun yanı sıra araç, özellikle ülkemizde üretilmesi sebebiyle rekabetçi bir fiyata sahip. Hyundai Bayon fiyatları Ekim 2021 tarihi itibariyle 203.900 TL’den başlıyor.

2021 Ekim Bayon Fiyat Listesi

  • 1.4 MPI Manuel MT Jump paket benzinli fiyatı: 203.900 TL
  • 1.4 MPI Otomatik AT Style paket benzinli fiyatı:  227.900 TL
  • Otomatik AT Elite paket benzinli fiyatı: 239.750 TL
  • 1.0 T-GDI DCT Style paket benzinli fiyatı: 251.530 TL

Güncel fiyatlar için Hyundai resmi internet sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Hyundai Bayon Yorumları

Otomobil satın alırken diğer kullanıcıların deneyimlerinden yararlanmak oldukça önemli. Bu bağlamda almayı düşündüğünüz otomobillerin kullanıcı yorumlarını okuyarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Hyundai Bayon İnceleme Videoları

Günümüzde birçok Youtube içerik üreticisi araç inceleme videoları hazırlıyor. Böylece merak ettiğimiz aracı görsel şekilde inceleme fırsatı buluyoruz. Sizin için bu modelin inceleme videoları araştırdık.

Hyundai Bayon Alınır Mı?

Kullanıcıların aklına “Hyundai Bayon alınır mı?” sorusu takılabiliyor. Burada araçtan beklentiniz önemli. Teknoloji, genişlik, uygun fiyat, kolay parça değişimi, lüks marka algısı, ikinci elde kolay satış gibi kriterleri düşünmek önemli. Bu kriterlerin hepsini bir arada bulmak da mümkün kısmen bulmak da. Bütçeniz ve sizin için önemli olan özellikleri gözeterek ilerleyebilirsiniz.

Hyundai i20’nin yükseltilmiş versiyonu Bayon teknolojileri ile dikkat çekiyor. Araç paketlerine göre farklılık gösterse de özellikleri ile kullanıcılarına iyi bir sürüş sunuyor. Bu model, B sınıfı yüksek otomobil isteyen kullanıcılar için güzel bir tercih.

hyundai bayon donanım, teknik özelilkler, tasarım, yol tutuşu

Kiralık Bayon Fiyatları

B SUV kategorisindeki yer alan araçlar gün geçtikçe tercih edilen otomobiller oluyor. Bu ürün grubunun bir parçası Bayon, çok popüler bir seçenek. Ayrıca kiralık SUV kategorisinde oldukça tercih edilebileceğiniz bir otomobil. Peki, kiralama fiyatları nasıl?

Hyundai Bayon kiralama fiyatları kiralama şirketlerine göre farklılık gösterebiliyor. Rent a car firmalarının ofisler bazında belirlediği fiyatlar farklı olabiliyor. Diğer yandan aracın motor seçeneği, şanzıman tipi de fiyata etki ediyor.

yolcu360 blog arama bannerUygun fiyata araç kiralama için yolcu360.com ana sayfasından araştırma yapabilirsiniz. Böylece rent a car firmalarının fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Fiyatları en düşükten en yüksek olana ya da tam tersi şekilde filtreleyebilirsiniz. Böylece sizin için en iyi fiyata ulaşabilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Yorum ekle