Yolcu360 Blog
sevgililer-gunu-mekan-
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Gezi Rehberleri > Türkiye Gezi Rehberi > 14 Şubat Sevgililer Günü İçin Romantik Mekanlar: Şehir Şehir En Romantik Öneriler

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Romantik Mekanlar: Şehir Şehir En Romantik Öneriler

14 Şubat’a sayılı günler kaldı. 😊 Siz de hayat arkadaşınız için özel bir şeyler mi planlamak istiyorsunuz? Belki ufak bir tatil ya da güzel bir yemek için plan yapabilirsiniz. Tatil için gideceğiniz şehirde de romantik bir akşam hiç fena olmaz. Eğer Sevgililer Günü planınızı henüz yapmadıysanız müjde! 14 Şubat için en romantik mekanları sizler için araştırdık.

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce lokasyonda, binlerce marka ve modelde aracı dakikalar içerisinde kolayca kiralamak için Yolcu360’ın kiralık araç seçeneklerini inceleyebilirsiniz!

İstanbul Romantik Mekanlar

Elbette 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayabileceğiniz en güzel adres İstanbul. İster deniz manzaralı ister şehrin içerisinde olsun İstanbul en romantik mekanları sizler için araştırdık.

  • Marmarion Teras

 

Sevgililer günü programları kapsamında Marmarion Teras, çok özel bir program hazırlıyor. Sevgililer Günü Yemeği programına katılarak siz de sevgilinizle çok güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

Marmarion Teras adres: Antik Hotel İstanbul, 5. kat / Ordu Cad., Sekbanbaşı (Darphane) Sok. 6, Beyazıt / Laleli.

İstanbul’daki En İyi 10 Teraslı Mekan

  • WOW Gazino

14 Şubat için en romantik mekanlar listemizde yerini alan Wow Hotel İstanbul’a göz atalım. Bu sevgi dolu güne özel bir menü ile siz değerli misafirlerini ağırlamaktan keyif duyuyorlar. Ezine beyaz peynir, eski kaşar ve Akdeniz yeşillikleri eşliğinde hazırlanmış başlangıç tabağı ile akşamınıza küçük bir dokunuşla başlayabilirsiniz. Zeytinyağlı yaprak sarması, mini tartoletler, haydari, patlıcan kirde ve parmesan tortiyon gibi ferahlatıcı mezeleri meşhur. Ara sıcakları ile midenizi hafifletebilirsiniz. Ardından baharatlar eşliğinde tatlandırılmış dana antrikot, sote pancar ve pesto soslu jülyen yeşil fasulye ana menüsünü tercih edebilirsiniz. Tatlı olarak ise Wow Hotel İstanbul spesiyali olarak bilinen cream tartı sizlere öneriyoruz.

WOW Gazino adres: Yeşilköy Mah. Atatürk Cad. No 15-17-19 Bakırköy.

  • Mandarin Oriental Bosphorus

Avrupa yakasında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, 14 Şubat için değerlendirebileceğiniz adreslerden biri. 200 metre Boğaz manzarası ve Naile Sultan Korusu eşliğinde sizleri adeta tarihin içerisine davet ediyor. Ünlü şeflerin elinden çıkan birbirinden lezzetli menüler, eşsiz Boğaz manzarası ile buluşuyor. Bir gün de olsa kendinizi özel hissedeceğiniz lüks konaklama imkanı sunuyor. Spa’da kendinizi rahatlatıp, masaj yaptırdıktan sonra romantik akşam yemeğinize hazırlanabilirsiniz. Ayrıca yabancı turistlerin de ilgisini çeken Mandarin Oriental Bosphorus, 14 Şubat için şimdiden rezervasyonları açmış bile. 

Mandarin Oriental Bosphorus Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Muallim Naci Caddesi, No: 62, 34345, Beşiktaş/ İSTANBUL.

  • Nossa Costa Restaurant

14 Şubat’ı Kutsi’nin birbirinden güzel şarkıları ve deniz manzarası ile geçirmek ister misiniz? Nossa Costa’da bu 14 Şubat Kutsi ile renkleniyor. Ayrıca mekanın romantik yemek menüsü de bir hayli zengin. 😊

Nossa Costa adres: Sahilyolu Ataköy Marina Ataköy / Bakırköy.

  • Mikla

2005 senesinden günümüze en beğenilen restoranlar listesinde yerini almaya devam ediyor. Mehmet Gürs önderliğinde yıldızı artarak parlayan Mikla, 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik mekan önerilerimizden biri. Ülkemizi en iyi temsil eden gastronomik duraklardan biri. Nitekim 2018 yılında Dünyanın En İyi 50 Restoranı arasına girmeyi başaran Mikla, Yeni Anadolu Mutfağı konsepti ile klasikleşmiş yemekleri modern bir imzayla buluşturuyor. The Marmara Pera’nın en üst katındaki konumu ile de büyüleyici bir İstanbul manzarası sizleri bekliyor.

Mikla Adres: Asmalı Mescit, The Marmara Pera, Meşrutiyet Caddesi, No: 15, Beyoğlu/ İSTANBUL.

  • Sunset 

İstanbul’un yıllardır çizgisini koruyan restoranlarından biri olan Sunset, birbirinden lezzetli yemekleri ile keyifli bir gece vaat ediyor. Eşsiz güzellikteki göz alıcı Boğaz manzarasına da değinmeden geçmeyelim. Şehrin en iyi fine dining deneyimini sunan mekanı ister öğlen ister akşam için tercih edebilirsiniz. İş yemekleri veya özel günler için vazgeçilmez adres. Akdeniz, Türk ve Japon mutfağının servis edildiği restoranı mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle en çok tercih edilen yemeklerin başında sushi, makarnalar ve ızgara etler bulunuyor. Büyüleyici boğaz manzarasını kucaklayan terası sayesinde şehrin tadını çıkarmak için en ideal seçeneklerden biri haline geliyor.

Sunset Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Ulus Park, Yol Sokağı, No: 2, Beşiktaş/ İSTANBUL.

  • Casa Lavanda Restaurant

İstanbul’dan biraz uzaklaşmak isteyenler için Casa Lavanda Restaurant, Şile’nin Ulupelit köyünde bulunuyor. Burası aynı zamanda Türkiye’nin en iyi butik otellerinden de biri. Otelin ön plana çıkan özelliği ise elbette ünlü şef imzalı restoranı. Şef Emre imzalı rafine bir Akdeniz mutfağı tecrübesi ve Türk yerel tatları bir menüde birleşiyor. Tadım menüsü ya da A La Cart menü seçeneğinin bulunduğu bir restoran.

Casa Lavanda Restaurant Adres: Seçkin Sokak, No: 2, Ulupelit, Şile/ İSTANBUL.

  • Dragon Restaurant

Çin yemekleri ağırlıklı olarak menüde yer aldığı Dragon Restaurant’da Türk yemeklerinin de olduğunu söylemeden geçmeyelim. Çiftlerin özel günler için tercih ettiği adreslerden biri. 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik mekanlar listemizde bulunuyor. 

Dragon Restaurant Adres: Harbiye, Cumhuriyet Caddesi, No: 50, 34367, Şişli/ İSTANBUL.

  • Lacivert

Beykoz sahil şeridinin en güzel noktalarından birinde yer alan Lacivert, Akdeniz ve Ege mutfağından ilham alınmış bir menüyle sizleri ağırlıyor. Nefes kesen deniz manzarası da bir o kadar seviliyor. Meze ve deniz mahsulleri ile zengin bir menüye sahip olan Lacivert’in şarap kavı da oldukça geniş. İstanbul’da romantik mekan denince akla gelen ilk adreslerden biri.

Lacivert Adres: Anadolu Hisarı, Körfez Caddesi, 57/A, 34410, Beykoz/ İSTANBUL.

Detaylı İstanbul’un Romantik Mekanları yazısı için tıklayınız.

Ankara Romantik Akşam Yemeği için Mekanlar

Ankara’nın ayazında içinizi ısıtacak bir 14 Şubat Sevgililer Günü mü yaşamak istiyorsunuz? Eğer cevabınız “Evet” ise Ankara en romantik mekanlar listemizi mutlaka incelemelisiniz.

  • Manolis Meyhane

Manolis Meyhane, Türk ve Yunan mutfağının mükemmel uyumu ile zenginleştirilmiş bir meyhane. Birbirinden lezzetli mezeleri, yeniliğe açık değişken menüleri ile içinizi ısıtmaya geliyor. Özellikle şef Atakan Tonbul’un taze otlarla harmanlanmış olduğu peynir kızartması, kalamar dolması ve yaprak ciğeri Manolis Meyhane’nin en favori lezzetlerinden. Sadece Sevgililer Günü’nde değil elbette Ankaralılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir mekan.

Manolis Meyhane Adres: Güvenevler Mahallesi, Kavaklıdere Caddesi, 7/A, 06690, Çankaya/ ANKARA.

  • Skye Vue Lounge

Ankara’nın ışıklarla dolu manzarasını, şehrin en yüksek yerlerinden birinde 14 Şubat’ı yaşamaya ne dersiniz? Cevabınız evetse sizleri Skye Vue Lounge’a bekliyoruz. Özellikle  pizza eşliğinde şarap içmenizi tavsiye ediyoruz. Ankara’nın en kaliteli otellerinden biri olan JW Marriot’un terasında, roof katında hizmet sunan bir mekan. 14 Şubat Sevgililer Günü için Ankara romantik mekanlar listesinin ilk sırasında yer alıyor. 

Skye Vue Lounge Adres: Kızılırmak, JW Marriot Otel, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Çankaya/ ANKARA.

  • Fige

Fige kendine özgü yapısıyla ve mutfağıyla, siz değerli misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Ankara’da romantik mekan denince akla gelen ilk adreslerden biri olmaya devam ediyor. Atakule manzaralı bir bahçesi ve romantik ışıklarla donatılmış iç mekan süslemesiyle, romantik akşam yemeklerinin vazgeçilmezi olan şık bir mekan. İster Türk ister Dünya mutfağıyla Fige, sizlere unutulmaz bir deneyim sunacaktır.

Fige Adres: Prof. Dr. Aziz Sancar Caddesi, No: 15 Çankaya/ ANKARA.

  • La Gioia

Kaynak: http://www.crew.com.tr/

Ankara’da muhteşem bir İtalyan restoranına sevgilinizi götürmek isterseniz, orası tam olarak burası. Şık ve zarif görüntüsü ve harika menüsü ile hem sizin hem sevgilinizin kalbini çalacak. 😊 Mekanın 2016-2019 mükemmellik sertifikasına sahip olduğunu da hemen belirtelim. Nazik personali, lezzetli yemekleri ve şık sunumu ile 14 Şubat için harika bir mekan tercihi diyebiliriz.

La Gioia adres: Kavaklıdere Mah. Tahran Cad. No: 2 / Çankaya.

  • Afitap Meyhane

Meyhane kültürünü ve deniz mahsüllerini seven bir çiftseniz, bir de Ankara’da yaşıyorsanız, 14 Şubat için mutlaka gitmeniz gereken bir yer burası. Mezeleri çok lezzetli. Mekanın dekorasyonu oldukça hoş dizayn edilmiş.

Afitap Meyhane adres: Remzi Oğuz Arık Mah. Tunus Cad. No: 63/B / Çankaya.

  • No4 Restaurant

14 Şubat Sevgililer Günü için şık ve salaş bir mekan arayışındaysanız sizlere bir önerimiz var. No:4. Kestane çorbası ve limon çorbası başta olmak üzere sıradışı pek çok menüye sahip. Bunun yanı sıra klasik lezzetleri de oldukça lezzetli pişiriyorlar. Bonfile, antrikot gibi ızgara menülerini de tercih edebilirsiniz. Sevgilinize unutulmaz bir akşam yaşatmak istiyorsanız No: 4’e mutlaka gitmelisiniz.

No4 restaurant Adres: Yaşam Caddesi 4. Sokak No: 04 / Söğütözü.

İzmir Romantik Mekanlar

Ege’de güneşi sevdiğiniz ile birlikte uğurlamak isteyeceğiniz birbirinden keyifli İzmir mekanlarını inceliyoruz.

  • Balmumu Lokanta

Alsancak Reyhan Pastanesi’nin karşı sokağındaki Balmumu Lokanta’ya bir kere gidenlerin bu restoranı yemek rutinlerinden çıkaramadıklarında dair dedikodular var.  Ünlü Gurme Vedat Milor ve Ayhan Sicimoğlu gibi isimlerin de sıkça uğradığı ve bahsettiği restoranda unutamayacağınız bir sevgililer günü sizi bekliyor. Şef Ahmet Güzelyağdöken’in lezzetli yemeklerinin tadı 14 Şubat’ta bir başka güzel! Ancak hatırlatmakta fayda var, 8 masaya sahip Balmumu’nda yer bulabilmek için rezervasyon yapmanızda fayda var.

Üstelik Balmumu Lokanta’da, Yolcu360 Blog okuyucularına özel %10 indirim sizi bekliyor!

Balmumu Lokanta Adres: Alsancak, Kültür Mah, 1388. Sk. No: 5 D:C, 35220 Konak/İzmir

  • Adabeyi Balık Restaurant

Denizden babam çıksa yerim diyen bir çiftseniz, buyurun İzmir’in en güzel balık restoranına. Çalışanların ilgisini gerçekten çok beğendik. Yemekleri çok lezzetli. Mezeler güzel. Ortam şahane. Manzara harika. 14 Şubat için daha ne istenir ki… 😊

Adabey Balık Restaurant Adres: Atatürk Cad. Konak Pier Alisveris Merkezi No:19 Konak Merkez.

  • Urla Vino Locale

Kaynak: http://www.urlavinolocale.com/

Buraya kesinlikle bayıldık. Mekanın dizaynı o kadar güzel ki burayı sevmemek imkansız. Şık ve kibar bir şekilde tasarlanan mekanın, bahçesi kısmı da bir o kadar güzel. Yemeklerin tadı da sunumu gibi oldukça başarılı. 14 Şubat için hem kendinizi hem de hayat arkadaşınızı özel hissettirmek istiyorsanız, İzmir romantik yerler kapsamında mekan tercihiniz kesinlikle burası olmalı.

Urla Vino Locale Adres: Kuşçular Köyü 8037 Sk. No: 3, İzmir.

  • İzmir Tarihi Asansör

14 Şubat için en romantik mekanlar listemizde İzmir Tarihi Asansör’e yer vermeden geçemezdik. İzmir gezilecek yerler arasında da bulunan Asansör, sadece turistik bir yer değil. Eşsiz manzarası ile aynı zamanda İzmir romantik restoranlar arasında yer alıyor. Türk mutfağı odaklı olan mekanın yemek lezzeti ve servisi oldukça iyi. Özellikle 14 Şubat için gün batımından önce buraya giderseniz, yemeğinizi yerken sevgilinizle çok güzel bir manzaraya tanıklık edebilirsiniz.  Yerli ve yabancı pek çok turistin ilgisini çeken bu tarihi eser romantik akşamınıza ortak olmaya geliyor. Benzersiz İzmir manzarası karşısında Türk mutfağının enfes tatlarını keşfedebilirsiniz. Ege’nin doyum olmaz güneşinin akşam karanlığı ile buluşmasını Tarihi İzmir Asansör’ünden seyredebilirsiniz.

İzmir Tarihi Asansör Binası adres: Turgut Reis, Şht. Nihatbey Cd. 76/A, 03500 Konak.

  • Murano’s Kitchen

Fine dining restoranı olmak için  her geçen gün standartlarını artıran Murano’s Kitchen İzmir’de 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik mekanlar listemizde bulunuyor. Fakat gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızda fayda var.

Murano’s Kitchen Adres: Kültür Mahallesi Ümran Baradan Sokak, The Alsancak Apt, D: No: 7 A, 35220, Konak/ İZMİR.

  • Favino Alsancak

Meksika yemekleri eşliğinde güzel bir Sevgililer Günü yaşamak istiyorsanız Favino Alsancak sizi bekliyor. Rezervasyon ve daha fazla bilgi için telefon etmenizi öneriyoruz.

Favino Adres: Alsancak, Kültür Mahallesi, Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi, No:11, 35220, Konak/ İZMİR.

  • North Pier’s

14 Şubat Sevgililer Günü için romantik mekanlar listemizde İzmir’den başka bir adres ise North Pier’s. İlgili personeli, leziz yemekleri ve birbirinden keyifli kokteylleri sizleri bekliyor. 

North Pier’s Adres: Atatürk Caddesi, Konak Pier Alışveriş Merkezi No: 19/HI-J, 35035, Konak/ İZMİR.

  • Swissotel İzmir

Hem doğal hem de tarihi güzelliği ile ön plana çıkan şehir İzmir, Sevgililer Günü için ideal adreslerden biri. İzmir merkezde yer alan Swissotel Büyük Efes, tarihi dokusu ile görenleri büyülüyor. Şehrin hareketliliği ve merkezi konumu itibari ile kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ulaşım sağlayabileceğiniz gibi kendi aracınız ile de sıkıntı yaşamadan Swissotel İzmir’de unutulmaz bir akşam geçirebilirsiniz. 

Swissotel İzmir Adres: Alsancak, Gazi Osman Paşa Bulvarı, No: 1, 35210, Konak/ İZMİR.

  • Teras 1885

Deniz manzarası eşliğinde sevdiğiniz ile birlikte birbirinden lezzetli yemekler, muhteşem bir mekanda 14 Şubat Sevgililer Gününü karşılayabilirsiniz. İzmir’in nezih adreslerinden biri Teras 1885 için şimdiden rezervasyonlarınızı yaptırmalısınız. 

Teras 1885 Adres: Alsancak, Atatürk Caddesi, No: 190, 35220, Konak/ İZMİR.

  • Angelinn Gastro Mavişehir

Orkestradan, yemeklere; personelinden, mekân dekorasyonuna kadar Karşıyaka’da unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmeye hazır olun. Burası Angelinn Gastro Mavişehir ismiyle yıllardır romantik anlarınıza ortak olmaya devam ediyor.

Angelinn Gastro Mavişehir Adres: Yalı, Ahmet Kemal Baysak Bulvarı No: 9/B, 35590, Karşıyaka/ İZMİR.

Antalya Romantik Mekanlar

Akdeniz’in nefes kesen deniz manzarasına karşı 14 Şubat geçirmekten daha güzel adres olamaz. Gelin Antalya en romantik mekanlarını tanıyalım.

  • Otantik Restoran & Şarap Evi

Cana yakın ve samimi davranışlar ile iyi bir hizmet kalitesine sahip olan mekan, Antalya romantik restoranlar arasında bulunuyor. Yemekleri lezzetli. Eğer sizde 14 Şubat için sevgilinizi Antalya’da nereye götüreceğinizi düşünüyorsanız, mutlaka burayı da incelemenizi tavsiye ederiz. 😊

Otantik Restoran ve Şarap Evi adres: Barbaros Mahallesi, Hesapçı Sokak, No:14 Muratpaşa.

  • Asmani Restoran

Antalya Akra Hotels içerisinde bulunan Asmani Restoran, Türk ve dünya mutfağından pek çok seçeneği sizlere sunuyor. Yıllardır Antalya’nın en iyi mekanlarından biri olmayı da başarıyor. Yılın her günü hem akşam hem de öğle yemekleri için değerlendirebileceğiniz keyifli bir restoran. Bunun yanı sıra Akdeniz manzarasına da diyecek yok. Geniş şarap kavı ve kokteyl seçenekleri ile ön plana çıkan restoranın yemekleri panoramik manzara eşliğinde sunan restoran öğlen 12.00’den gece 24.00’e kadar açık. Asmani’de sunulan her tabakta mükemmel bir gastronomi deneyimi sunuluyor. Başlangıçlardan, özel salatalar; bruschetta çeşitlerinden, mezelere tadına doyulmaz pek çok lezzet sizleri bekliyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik mekanlar listemizde Antalya’nın gözdesi. Ayrıca Uzak Doğu mutfağının en sevilen suşilerini de mutlaka denemeden ayrılmayın. Mevsim ürünlerine göre yenilenen menüde denediğiniz her tat damağınızda iz bırakacak

Aslamani Restoran Adres: Akra Hotel, 10 Muratpaşa, Lara Cd. No:24, Muratpaşa/Antalya

  • Casa Sur Antalya

Bu zarif otel, görkemli bir atmosfer sunarak nişanınızı unutulmaz kılmak için ideal bir seçenek. Casa Sur Antalya’nın özenle dekore edilmiş salonları, profesyonel ekibi ve eşsiz manzarasıyla 14 Şubat Sevgililer Günü için kesinlikle değerlendirmeniz gereken bir mekan. Geniş menü seçenekleri sunan bir otel konsepti sizleri bekliyor. Lezzetli yemekler ve özel içecekler ile kendinizi şımartabilirsiniz. Her detayın düşünüldüğü, kaliteli hizmetin ön planda tutulduğu bir organizasyon için Casa Sur Antalya’yı düşünebilirsiniz.

Casa Sur Antalya Adres: Barbaros, Kandiller Sokak, No: 3, 07100, Muratpaşa/ ANTALYA.

  • Lara Balık Evi

Antalya’nın en büyük balık restoranlarından birine davetlisiniz. Burası Lara Balık Evi. Konyaaltı ve Işıklar olmak üzere iki şubesi mevcut olan bir mekan. Kusursuz manzaraya sahip Lara Balık Evi, romantik yemeklerin vazgeçilmez adresi. Özellikle Işıklar’daki şubesine gitmek isterseniz sizleri, falezlerin üzerinde kurulu, Antalya’nın körfez manzarası karşılayacak. Elbette sadece konum itibari ile değil şehrin en önemli lezzet durakları arasında da yer aldığını söyleyebiliriz. Lara Balık Evi’nde mevsimine göre düzenlenen zengin menüsü ve taze deniz ürünleri keyifli bir akşam yemeği deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca mevsim balıklarını yaratıcı tariflerle yorumlayan Lara Balık Evi’nde karides tava, kendi adlarını taşıyan Lara salata ve yemek sonunda kaymaklı incir tatlısını denemeyi unutmayın.

Lara Balık Evi Konyaaltı Adres: Gürsu, Konyaaltı Kent Meydanı, Konyaaltı/Antalya

Lara Balık Evi Işıklar Adres: Tevfik Işık Caddesi. No:8, Muratpaşa

  • Vanilla Restaurant

Kaynak: http://vanillaantalya.com/

Hoş ve şık dizaynı ile Vanilla, gerçekten güzel bir mekan. 14 Şubat için plan yapmadıysanız, buranın lezzetli yemeklerini denemeye ne dersiniz? 😊 Güzel sunumları ile hem sizin hem de sevgilinizin kalbini çalacak.

Vanilla Restaurant adres: Barbaros, Hesapçı Sk. No:33, 07100 Muratpaşa.

  • Seraser Fine Dining Restaurant

Antalya’nın en lezzetli mutfaklarından birine sahip olan Seraser Fine Dining Restaurant, 14 Şubat Sevgililer Günü için sizleri bekliyor. Özellikle deniz ürünlerinin meşhur olduğu restaurantta birbirinden keyifli lezzetler sizleri bekliyor. Antalya Kaleiçi’nde yer alan restaurant tarihi dokusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Bu özel günde kendinizi değerli hissetmek adına Seraser Fine Dining Restaurant tam size göre.

Seraser Fine Dining Restaurant Adres: Selçuk Mahallesi, Paşa Cami Sokak, No: 14, 07100, Muratpaşa/ ANTALYA. 

  • Vanilla Lounge Antalya

Antalya’nın havasından mıdır bilinmez bu şehirde yediğiniz yemekler sizlere ayrı bir lezzetli gelmektedir. Tarihi kalenin ortasında sevdiğiniz ile benzersiz bir gece yaşamak isterseniz Vanilla Lounge Antalya’yı size tavsiye ediyoruz. Dünyaca ünlü lezzetleri, birbirinden güzel tatlıları ve huzurlu ortamı ile birlikte tam bir Sevgililer Günü mekanı.

Vanilla Lounge Antalya Adres: Selçuk Mahallesi, Uzun Çarşı Sokak, No: 33, 07100, Muratpaşa/ ANTALYA.

  • Fener Bababurnu

Antalya’nın panoramik tablosunu tek bir yerde keşfedebileceğiniz Fener Bababurnu manzarasını mutlaka seyretmelisiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü için romantik mekan denince akla gelen ilk adreslerden biri. Mavi ve yeşilin birleştiği eşsiz görüntü içerisinde çok keyifli bir günbatımı yaşamanız garanti. Deniz ürünleri ve birçok çeşit mezesinin yanı sıra her türlü damak tadına uygun bir menüye sahip. El yapımı taze makarnalarından, dünya mutfağının imza yemeklerine Fener Bababurnu’nda keyifli bir akşam için mutlaka rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. 

Fener Bababurnu Adres: Fener, 07160 Muratpaşa/ ANTALYA.

Yorum ekle