Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeniden Üretilse Alınacak Spor Otomobiller

Yeniden Üretilse Alınacak Spor Otomobiller

Yeniden üretilse alınacak spor otomobiller listesi yapsak neler olurdu neler…Sizce yeniden üretilse alınacak coupe modeller hangileri? Otomobil tarihine baktık ve akıllara kazınan o efsane coupeleri listeledik. Unuttuklarımızı siz, ekleyin…

Yeniden Üretilse Alınacak Spor Otomobiller

Coupe arabalar, her zaman göz kamaştırmıştır. Coupe otomobilleri hemen herkes sever. Spor, havalı, keyifli görünürler. Pek çoğu da sürüş performansı konusunda iyidir. Akıllardan çıkmayan ikinci eli bile kapış kapış giden coupe modellerine baktık ve “yeniden üretilse satılır” dediklerimizi seçtik…

BMW Z4

Spor otomobil deyince akla nasıl Z4 gelmez ki. Roadster ve coupe gövde tiplerini bir arada sunan Z4, en son 2008’de yenilendi. Ama gövde tipi ile hemen her otomobil tutkununun hayallerini süslüyor. Bu arada kendisi, 6 silindirli. 


Opel Manta

Spor otomobiller, daha doğrusu coupe modeller, trafikte dikkat çekmeyi hep başarıyor. Bazen de markalar biraz daha ulaşılabilir fiyatlarla coupe modeller sununca tadından yenmiyor. Devir, SUV devri olduğu için ulaşılabilir Couplere pek rastlayamıyoruz ama eskiden bir Opel Manta vardı, hatırlar mısınız; efsaneydi. O da en son 1988’de üretilmişti. 

Renault Sport Spider 

1995- 1999 arasında üretilen Spider, bu dönemin en çok arzu edilen seçeneğiydi. Makas kapısı, otomobil tarihine geçti. Keşke Renault, yeniden Sport Spider üretse…


Mercedes-Benz Evo II

Sadece 502 adet üretildiği için ikinci el pazarında kendisine paha biçilemeyen Mercedes-Benz Evo II de güncel haliyle keşke yeniden üretilse…Kendisi, motor sporlarında da endamını defalarca kez göstermişti.


Smart Roadster

Ömrü kısa olan spor otomobillerden biri de Smart Roadster. Smart ailesi zaten özel bir kitle tarafından tercih edilirken onun coupe hali de çok az sayıda kişiyi kucaklayabildi. 2003-2005 yılları arasında üretilen Smart Roadster, küçük eğlenceli ve ekonomik bir spor otomobil olarak dikkat çekmiş olsa da istediği satış başarısını yakalayamadı. 


Alfa Romeo Giulia GTAm

Alfa Romeo modellerine hayransanız; onun coupe halini de seversiniz. Başka bir zerafet başka bir hava…Alfa Romeo Giulia GTAm modeli de az sayıda üretildi ve otomobil tarihinde bir iz olarak kaldı. 


Honda S2000

Kült coupe otomobiller listesinde yer alan ve görülmemiş bir tasarım diline sahip olan Honda S2000 de keşke yeniden üretilse diyeceğimiz otomobiller arasında. 

Bu listeye sizin eklemek istedikleriniz var mı? Lütfen yorumlar kısmına yazın…

Coupe Araç Kiralama

Coupe arabaya binmek, çok keyiflidir. Bazen dikkat çekmeyi seviyorsanız ya da bu heyecanı kısa süre için de olsa yaşamak istiyorsanız coupe araba kiralama seçeneklerine bakabilirsiniz. Uygun fiyata coupe kiralama için yolcu360.com üzerinden fiyat araştırması yapabilirsiniz. Kiralık coupe fiyatlarını kolayca görebileceğiniz sistemde, farklı rent a car firmalarının kiralık araçlarını listeyebilirsiniz. Listeyi araç tipine (SUV, HB, sedan, coupe) süzebilir ya da yakıt tüketim şekline / fiyata göre/ şanzımana göre hatta renge göre listeler yaparak görüntüleyebilirsiniz. Böylece belirli bir bölgedeki en uygun fiyatlı kiralık coupe modeli hemen bulabilirsiniz. Bu arada babalar gününde, sevgililer gününde ya da sevdiğiniz birinin doğum gününde ona bir gün (bütçenize göre daha fazla da olabilir tabi) coupe araba sahibi olma heyecanını hediye edebilirsiniz. otomobillere meraklı biri için bundan daha özel hissettirecek bir hediye olamaz. Hayatı boyunca unutmayacaktır. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle