Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Trion Model H Özellikleri | En Heybetli Araba

Trion Model H Özellikleri | En Heybetli Araba

Heybetli iri kıyım otomobillere ilgi azalmıyor. Durum böyle olunca markalar da bu konuda birbiriyle yarışıyor. Ama şimdi bahsedeceğimiz otomobil, daha çok süperstarlar için… Trion Model H özellikleri yazısı sizler için Yolcu360 ekibi tarafından hazırlandı.

En Heybetli Araba: Trion Model H

Kaynak: https://www.log.com.tr/

%100 elektrikli, uzun menzile sahip yeni bir model olarak tanıtılan Trion Model H, oldukça büyük bir SUV. 5,68 metre uzunluğundaki otomobil, köşeli hatları ile olduğundan da iri duruyor. Araç, iri cüssesi ve köşeli sert tasarımı kadar teknolojisi ile de dikkat çekmeyi başardı. Şimdi, yeni çıkan bu araba hakkında diğer öne çıkan bilgilere de bakalım…

Citroén C3 Aircross Rip Curl Özellikleri için Tıklayınız.

Zırhlı Gibi Ama Değil!

Kaynak: https://www.log.com.tr/

New Jersey’li bir otomobil firması olan Tyrion’un garajında geliştirilen araç, tamamen elektrikli. Üstelik her bir tekerlek başka bir elektrikli motora bağlı. 1500HP toplam sistemi gücü ise çok ama çok iddialı. Diğer yandan 4 tekerden çekiş, güçlü süspansiyon teknolojisi gibi özellikleri ve dışardan bakınca zırhlı araç havası da var. 

1126km menzil sunarak elektrikli arabalar listesindeki menzil sınırını alt üst ediyor. 0-97km/s hızlanmayı 2,9 saniyede alabiliyor. 200kWh kapasiteli bataryası oldukça güçlü. Tyrion firması, batarya teknolojisinin detaylarını ve aracın maksimum hız verisini açıklamıyor. Ama bildiğimiz elektrikli motor bataryasından farklı bir teknoloji kullandıkları tahmin ediliyor. 

8 kişilik olarak tasarlanan araç, 7 ton ağırlığı çekebiliyor. 10 yıllık garanti süresi ise çok iddialı değil mi? Gelelim fiyata…Trion Model H fiyatı ABD’de 135 bin Dolar olarak belirlenmiş. Üretilecek olan ilk 100 araç için 5 bin Dolar depozito ile sipariş alınmaya başlanmış. 

En Uygun Fiyatlı Dacia Modelleri için Tıklayınız.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle