Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Volkswagen Caddy Özellikleri | Volkswagen Caddy Fiyatı

Volkswagen Caddy Özellikleri | Volkswagen Caddy Fiyatı

Volkswagen Caddy özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arıyorsanız; 2020 Volkswagen Caddy hakkında detaylı bilgi içeren Volkswagen Caddy 2020 inceleme yazımızı okumaya başlayın…

Volkswagen Caddy Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://www.dogusoto.com.tr/

1978 yılında yollara çıkmış ve 3 milyon adetten fazla üretilmiş olan çok popüler bir ticari araç olan Volkswagen Caddy’nin 2020 modeli, çok konforlu ve çok teknolojik. 

Ticari araç segmentinin önemli bri aktörü olan Volkswagen Caddy, klasik çizgiyi bozmuyor ama içinde ve sürüş teknolojisinde çok iddialı detaylar var. Renault Kango’nun güçlü bir rakibi olan VW Caddy, sınıfının en popüler modelleri arasında. Peki 2020 Volkswagen Caddy nasıl?

Tasarım detayları, iç mekan özellikleri ve motor özellikleri hakkında edindiğimiz bilgilerle başlayalım…

Yeni Caddy Tasarım Özellikleri

Kaynak: https://www.dogusoto.com.tr/

Tasarım hakkında ve aracın geneli hakkında ilk söylenecek şey markanın yeni MQB paltformundan çıkmış olması. 5. nesil VW Caddy, markanın yeni platformundan çıkan ilk ticari modeli. Güvenlik donanımı ve teknolojisi açısından da çok yenilikçi özelliklere sahip. Arkada ortada büyük New Caddy yazısı var. LED farlar ve LED stoplar çok şık tasarlanmış. Arka camın altındaki krom çıta detayı da gözden kaçmıyor. 

Üç donanımla gelecek. Bunlar:

  • Caddy
  • Life
  • Style 

Volkswagen Caddy 2020 İç Mekan Özellikleri 

Volkswagen’in ticari araç gamındaki en teknolojik örnek olarak tanıtılıyor. İki tarafta da elektrikli sürgülü kapı olması, büyük bir kullanım kolaylığı. Panoramik cam tavanı olması, 18 inç jant seçeneği gibi oldukça etkileyici özellikleri var. Bagaj kapağı da elektrikli. 

Koltuk ısıtma özelliği var. Koltukları kaydırarak kolayca arka kısmı kendinize göre düzenleyebiliyorsunuz. Koltuklarda ISOFİX bağlantısı var. Arka koltuklarda servis tepsisi ve bolca eşya gözü var. 

Kaynak: https://www.dogusoto.com.tr/

Cam tavanın bombeli olması iç mekanın çok konforlu olmasını sağlamış. Zira, oldukça havadar, ferah bir yaşam alanı sunuyor. 

Yeni Volkswagen Caddy kokpitinde kablosuz şarj özelliği var. Kablosuz şarj ünitesi oldukça kullanışlı. İç mekanın konforunu arttıran eşya gözlerinin dağılımı çok iyi. Bardaklıklar da her iki yanda ve ortada mevcut. 

Yeni Caddy Motor Seçenekleri
Kaynak: https://www.dogusoto.com.tr/

Caddy’nin dizeli var mı? Benzinli Caddy ne kadar yakıyor…Motor detaylarına bakalım. 

  1. Dizel 122 beygir gücünde 2 litrelik motor (bunda 4X4 çekiş opsiyonu var)
  2. Benzinli 116 beygirli motor 

Mevcut Caddy versiyonlardan farklı olarak 19 yeni sürüş destek sistemi var. Bu sistemlerin sunduğu sürüş konforu güvenli sürüşü büyük ölçüde etkilemiş. 

Yeni Caddy’de süspansiyon sistemi detayları şöyle:
  • Önde McPherson sistemi var.
  • Arkada torsiyon çubuğu kullanılmış.
  • Yönlendirme sistemi:  elektromekanik yapıda.

2018 Model Volkswagen Caddy incelemesi için tıklayınız.

Ticari Araç Kiralama Fiyatları

Ticari kiralık araç fiyatları elbette rent a car firmasına göre ve aracın marka-modeline göre değişiyor. Ticari araç kiralamanın sunduğu avantajlar ise özellikle ailece uzun yola çıkmak, günübirlik tatiller ve bayram için memleket ziyaretlerinde ortaya çıkıyor. Uygun fiyata ticari araba kiralamak ve araç kiralama fiyatları için yolcu360.com ile rent a car firmalarının müsait araçlarının fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Birkaç saniye içinde belirli bir bölgedeki en uygun fiyatlı hafif ticari kiralama seçeneğini bulabilirsiniz. 

Volkswagen Caddy Kiralama Fiyatları
Kaynak: https://www.dogusoto.com.tr/

VW Caddy 2020 kiralamak için yolcu360.com üzerinden fiyat listelerine bakabilirsiniz. Kiralık Caddy fiyatlarını hızlı bir şekilde karşılaştırabilirsiniz. Ticari araç kiralamak istediğiniz bölgedeki en uygun Caddy kiralama seçeneğine hızlıca erişebilirsiniz. Araçların model yılı bilgilerini, şanzıman – yakıt tüketimi – km bilgisi – renk – rent a car firması gibi özelliklerini de listeyebilirsiniz. Bu özellikleri de dikkate alarak en avantajlı çözümü en kozlu biçimde bulabilirsiniz. Ailenizle tatile çıkarken ya da yazlık evinize giderken büyük bir araca ihtiyacınız varsa Uzun dönem araç kiralama avantajlarını da yolcu360.com farkıyla yaşayabilirsiniz. Caddy gibi ticari araçların ya da SUV ve diğer seçeneklerin fiyatlarına bakabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle