Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > Yeni Porsche 911 Targa Özellikleri | Porsche 911 Targa Hakkında Bilgi

Yeni Porsche 911 Targa Özellikleri | Porsche 911 Targa Hakkında Bilgi

Porsche Targa hakkında bilgi mi arıyorsunuz? Yeni Targa nasıl? Yeni Porsche 911 Targa özellikleri ve daha fazlası için okumaya devam edin…Uygun fiyata Porsche kiralamak isteyenler için de birkaç önerimiz var:)

Yeni Porsche 911 Targa Yakında Yollarda Olur!

Kaynak: https://newsroom.porsche.com/

Yenilenen Porsche 911 ailesine yeni üye geldi adı, Targa. 52 yıl öncesinden bugüne güncellenen Porsche 911 Targa hakkında merak edilenleri araştırdık…

Porsche 911 Targa Özellikleri

Kaynak: https://newsroom.porsche.com/

Yenilenen Porsche 911’in 2018’de oldukça güzel bir tanıtımla gösterilmesinin üstünden 2 yıl geçti. Kendine özgü özellikleri ile özellikle de tavan yapısı ile dikkat çeken Targa ise bu yılın en çok merak edilen lüks araç modellerinden biri olmayı başarıyor. 

Porsche 911 model ailesine katılan Targa, iki farklı versiyonla tanıtılıyor:

  1. Porsche 911 Targa 4
  2. Porsche 911 Targa 4S

1,6 Motorlu Benzinli Citroén C5 Aircross Özellikleri için tıklayınız.

Porsche 911 Targa Öne Çıkan Özellikler

Porsche 911 Targa 2021 modelinde ilk ve en önce fark edilen detay tavan kısmı oluyor. Porsche 911 Targa’nın tavanı, tam otomatik. 19 saniyede açılıp kapanabiliyor. 

Hareketli tavanla birlikte büyük takla koruma barı da dikkat çekici olan özellikler arasında yer alıyor. Devasa yapıda arka cam alanı ise epeyce dikkate değer bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. İşin aslı bu arka camın nedeni tavanı hızlı açılır – kapanır kılmak. 

Kaynak: https://newsroom.porsche.com/

911 Targa 4’te motor çift turbo ve 6 silindirli. 3 litre hacimli boxer motor, 385 HP güç üretiyor. Diğer yandan 450 Nm tork verisi sunuyor. Porsche 911 Targa 4’ün motoru başarılı. Otomobilin bu motorla maksimum hızı ise 289km/s olarak ölçülmüş. Bu arada Porsche 911 Targa 4 modelinde opsiyonel olan Sport Chrono versiyonu 0-100km/s hızlanması için 4,2 saniyeye ihtiyaç duyuyor. 

Söz konusu Sport Chrono versiyonda standart paketlerden farklı olarak 7 ileri vitesli otomatik şanzıman seçeneği de var. 

Porsche 911 Targa 4S modelinin motoru ise 450 HP güce sahip. 530 Nm tork verisi de oldukça başarılı bir rakam olarak göze çarpıyor. Porsche 911 Targa 4S motorunun 0-100km/s hızlanma için sadece 3,6 saniyeye ihtiyacı var. Porsche 911 Targa 4S maksimum hızlanma verisi ise 304 km/s. 

Hem Porsche 911 Targa 4 hem de Porsche 911 Targa 4S modelinde 8 ileri çift kavramalı PDK şanzıman kullanılmış. Ayrıca her iki model de 4 tekerden çekiş sistemine sahip. 

Porsche 911 Targa kokpitinde 10,9 inçlik yüksek hassasiyete sahip dokunmatik ekran kullanılmış. İç mekanda işçilik kalitesi de malzeme kalitesi üst seviyede. 

DS9 Özellikleri için tıklayınız.

Kiralık Porsche Fiyatları Nasıl?

Kiralık Porsche fiyatları için araştırma mı yapıyorsunuz? Porsche kiralamak için ya da uyguna Porsche kiralamak için ne yapmalı? En uygun kiralık Porsche hangi rent a car firmasında? Porsche kiralama fiyatları için ve araç kiralama fiyatları için size bir kaç ipucu verelim:

  1. Bir araç, çok talep görüyorsa genellikle onun günlük araba kiralama fiyatı diğerlerinden daha yüksektir.
  2. Aracın km bilgisi, yakıt tüketimi ortalaması, şanzıman tipi gibi özellikleri de fiyata etki eder. 
  3. Marka – model bilgisi, araç kiralamada fiyata etki eden ana sebeptir. 
  4. Aracın nereden yani hangi şehirden kiralık olduğu da bazen fiyat farkına neden olabilir. Örneğin İstanbul Havalimanında kiralık araç talebi çok yoğun olduğu için Erzincan şehir merkezinde aynı araç, daha uygun olabilir. 
  5. Kiralık araba için fiyatlara etki eden bir diğer önemli etken de sezondur. Yaz mevsimi, tatil dönemi yüksek sezon olarak kabul edilir. Bunu da şu örnekle açıklayalım: Bodrum Milas araç kiralama fiyatlarına ocak ayında baktığınızda gördüğünüz rakamlarla aynı araç için Haziran ayında göreceğiniz rakamlar farklı olabilir. 
  6. Rent a car firmalarının fiyat politikaları, kampanyaları da araç kiralama kapsamında fiyat için belirleyicidir. 

Yukarıdaki bilgiler ışığında en uygun kiralık Porsche seçeneğini bulmak üzere fiyatları karşılaştırmak önemli. Porsche kiralama fiyatlarını karşılaştırmak üzere yolcu360.com uzmanlığına güvenin…

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle