Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > 2020 Spor Motorlu Otomobil Modelleri

2020 Spor Motorlu Otomobil Modelleri

2020 spor motorlu otomobil modelleri için araştırma yapıyorsanız yazımız tam size göre. Spor otomobiller başlığıyla bu yıl pazara sunulması planlanan yeni spor araba modellerini listeledik. Ayrıca spor motora sahip araba kiralama fiyatları dair ipuçlarımız da var…

2020 Spor Motorlu Otomobil Modelleri

2020’nin spor motorlu otomobil modellerine baktığımızda heyecan verici teknolojiler görüyoruz. Tasarım, teknoloji, güvenlik donanımları ve elbette performansları ile çok ama çok çekici otomobiller bunlar…

Hazır mısınız; spor motora sahip arabalar listesi başlıyor:

  • Audi RS3
Kaynak: https://shiftdelete.net/

5 silindirli motorun iç gıcıklayan sesi ve 2,5 litrelik kült motoru ile bu muhteşem otomobil 2021 başında pazarına sunulacak. 2021 Audi RS3 fiyatı henüz belli değil. Altı düzleştirilmiş alcantra direksiyon simidi de Audi RS3 2021 modeline özel olacak. 

2020 Kia Rio Özellikleri için tıklayınız.

  • Ford Puma 

Küçük crossover sınıfında olan Ford Puma’nın Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği belli değil. Dinamik sürüş özellikleri ile kendine uzun yıllardır çok güçlü bir kitle yaratmış durumda. 1,5 litrelik 3 silindirli motora sahip. 6 ileri manuel şanzıman ile kombine ediliyor. 

1,6 Motorlu Benzinli Citroén C5 Aircross Özellikleri için tıklayınız.

  • BMW M2
Kaynak: https://www.carsguide.com.au/

6 silindirli motoru ile dikkat çeken araç 2021 yılında tanıtılacak. Araç hakkında teknik detayları henüz bilmiyoruz ancak yakın zamanda marka kanalından bilgi gelecektir. 

Skoda Enyaq iV Özellikleri için tıklayınız.

  • Porsche 911 Turbo S e-hybrid
Kaynak: https://www.motor1.com/

Porsche markası e-hibrid logosu ile performansı birleştiriyor. Üstelik kablolu yani haricen de şarj edilebilir olacak. Burada harici şarj ünitesinin amacı, yükü azaltmak. 725 HP güç, 0-100km hızlanmasını 2,6 saniye. Saf elektrikli sürüş ile 5 km menzili olacak. 

DS9 Özellikleri için tıklayınız.

  • Volkswagen Arteon R
Kaynak: https://www.motor1.com/

Arteon, “havalı otomobil” tanımına tam olarak uyuyor ve pek çok kişinin hayallerini süslüyor. VR6 kısaltmasını 90’larda otomobillere merakı olanlar hatırlar. Volkswagen’de en güçlü motor anlamına gelirken hızla pek çok modelin üzerinde bir logo olarak belirmişti. Volkswagen markası Arteon 2021 modelinde bu performans odaklı güçlü motoru kullanarak yeni ve sportif bir Arteon sunacak. 

  • Toyota GR Corolla
Kaynak: https://www.carsguide.com.au/

Toyota’nın GR Corolla seçeneği, compakt sınıfta sorunsuz sportif ve ulaşılabilir spor araba sunma isteğinin bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. 3 silindirli 1618 cc’lik motorla 2022 yılında pazara sunulacak. 360Nm tork verisi ve 6 ileri manuel şanzıman ile gelecek.

Kiralık araba ve araç kiralama fiyatları için Yolcu360.com’a bakabilirsiniz.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Yorum ekle