Yolcu360 Blog
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Araç inceleme > DS9 Özellikleri | DS9 Fiyatı | 2020 DS9 İncelemesi

DS9 Özellikleri | DS9 Fiyatı | 2020 DS9 İncelemesi

DS9 özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arayanlar için modeli yakından inceledik. 2020 DS9 fiyatı ve yeni DS9 özellikleri hakkında bilgi arıyorsanız okumaya devam edin…

DS9 Özellikleri ve Fiyatı

Kaynak: https://www.lastcarreviews.com/

Peugeot 508’in üzerine DS marka logosunu konulmuş gibi. Çünkü bu iki model, birbirine bire bir benziyor. PSA Grubunun DS9 isimli yeni modeli geçtiğimiz ay tanıtıldı. EMP2 platformu üzerinde inşa edilen DS9, güçlü, havalı ve lüks bir imaja sahip. Bakalım, DS9 hakkında neler biliyoruz?

2020 DS9 İncelemesi

Kaynak: https://www.lastcarreviews.com/

PSA Grubunun lüks markası DS’nin yeni model DS9 tasarım, boyutlar ve motor özellikleri kadar güvenlik donanımı ile de premium duruyor. Dünya genelinde giderek daha fazla popüler hale gelen ve daha fazla tercih edilen bir otomobil markası olan DS markası, Türkiye’de de üç yıldır büyüme hedeflerine ulaşıyor. DS9 2020 modelini önce tasarım sonra diğer özellikleri ile inceleyelim…

DS9 Tasarım Özellikleri

DS9 tasarım konusunda, şık ve gösterişli bir otomobil. En yeni otomobil tasarım trendlerini onda görmek mümkün. Üç boyutlu elması andıran ön ızgarası, güçlü görünümü tamamlıyor. DS kanatları adı verilend etaylar hemen fark ediliyor. Motor kaputu üzerinde kılıca benzer bir tasarım var. Tasarımın, hava ve yol koşullarına uyumlu olması da önemsenmiş. Ön ızgaradan başlayarak motor kaputu, ön cam ve tavanda devam eden ütü izleri çok hoş duruyor. Siyah renkli tavan da güç vermiş. Hafif bir fastback havası da var. 

Kaynak: https://www.lastcarreviews.com/

DS9’un arka tasarımda fonksiyonellik tasarımla birleştirilmiş görünüyor. Arka camlar, öne çıkarılmış ve arka kısımda geniş bir yüzey kullanılmış. Her fonksiyon, tasarım detayına dönüştürülmüş. Aram ve bagaj kapağı bunun en iyi örneği. Üç boyutlu arka aydınlatma ve ince üçüncü stop lambaları da çok etkileyici olmuş. 

2020 Kia Rio Özellikleri için tıklayınız.

DS9 Boyutları Nasıl?

Peugeot 508 ile benzer ölçülerde olsa da biraz farklılık var. DS9 ölçüleri şöyle:

  • Uzunluk: 4930mm (Peugeot 508’den 20cm daha uzun)
  • Genişlik: 1850mm
DS9 İç Mekan Özellikleri Nasıl?

Birinci sınıf sürüş ve yolculuk deneyimine odaklanan bir iç mekanla karşılaşıyoruz. Eee ne de olsa PSA’nın lüks markasının en yeni modelinin içindeyiz. Kaliteli malzeme ve işçilik söz konusu. Orta konsolun tamamı napa deri. Koltuklarda saat kayışı yüzeyi tasarımı var. Elmas kesim detayları da konsolun dikkat çeken bir özelliği. Kokpit, çok şık. 

Arka koltuk yaşam alanı çok geniş. Isıtmalı, masaj yapan arka koltuklar, bu sınıfta neredeyse tek. Bolca eşya gözü var. Akustik izolasyonu olan camlar, gürültüsüz bir yolculuk sunuyor. 

DS9 iç mekanında eğlenceyi de konfor kadar önemsemiş görünüyor. 14 hoparlörlü özel bir ses sistemine sahip. DS9’un en önemli özelliği belki de yüksek rijitlik teknolojisi. Araç çinde konforlu yolculuk etmek mümkün. 

1,6 Motorlu Benzinli Citroén C5 Aircross Özellikleri için tıklayınız.

Sedan DS9 Motor Özellikleri

DS9 motor kaputunun altında 1i6 litrelik Pureteck ünite ile elektrik motorunun bileşiminde 225 beygir güç elde ediliyor. Sadece elektrikli menzili 50km. 1,5 saatte batarya tam doluyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla kombine edilmiş. Bu motor dışında 3 farklı motor seçeneği daha olacak deniyor. 

DS9 Sedan Sürüş Teknolojisi Özellikleri
Kaynak: https://www.lastcarreviews.com/

Premium bir otomobil söz konusu olunca sürüş teknolojisi de gelişmiş oluyor. Bakalım donanımın dikkat çekenleri neler?

  • 30km hıza kadar park yeri tespiti sunuluyor. 
  • Otomatik park sistemi var.
  • Seri 2 otonom sürüş teknolojisine sahip. 
  • Aktif süspansiyon sistemi var. Bu sistem, yolu tarayarak süspansiyon elemanlarını yola göre ayarlıyor. Bu da hem güvenlik hem de sürüş konforunu arttırıyor. 

Skoda Enyaq iV Özellikleri için tıklayınız.

DS9 Kiralama Fiyatları DS Marka Araba Kiralama

DS9 kiralama fiyatları henüz belli değil. Zira, otomobil, henüz ülkemizde hatta dünya genelinde satışa çıkmadı bile. DS9 kiralamak üzere henüz seçenek yok ama kiralık DS marka otomobilleri, araç kiralama fiyatları ve kiralık araba seçeneklerini yolcu360.com ile bulabilirsiniz. Belirli bir bölgedeki rent a car firmalarının kiralık araçlarını tek seferde yolcu360.com ile listeleyebilir, daha sonra da DS marka özelinde filtreleme yapabilirsiniz. Böylece de en uyguna DS marka araba kiralama seçeneğini bulabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına 9 taksitle araç kiralama avantajı da sunuluyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama fiyatları için tıklayın!

 

 

Yorum ekle