Yolcu360 Blog
Yeni Duster
Araç Kiralama > Yolcu360 Blog > Otomotiv Dünyası > Otomotiv Haberleri > Dacia Duster’a Yeni Benzinli Motor!

Dacia Duster’a Yeni Benzinli Motor!

Yeni Dacia Duster’ın motor seçenekleri neler? Yeni Duster’da benzinli seçeneği değişti mi? Benzinli Duster için motorda değişen ne var? Kiralık Dacia Duster fiyatları nasıl?

Dacia Duster’a Yeni Benzinli Motor!

Dacia Duster, ürün gamına eklediği yeni nesil benzinli motor ile epeyce dikkat çekti. 2019 Dacia Duster satışlarına bu benzinli Duster seçeneğinin epeyce etki edeceği tahmin ediliyor. Zira, yeni benzinli Duster motoru, daha fazla sürüş keyfi sunuyor. 1,3 TCe 130 bg güç sunuyor.

Yeni benzinli Duster için Comfort, Prestige, Prstige Plus versiyonları var. Yeni benzinli Duster fiyatı da 100 bin TL’den başlıyor.

Bu yeni benzili motorla 2019 model Duster çok daha çevreci, daha güçlü. Önceki nesline göre +5 bg güç ve +35Nm tork sunacak.

Kiralık Dacia Duster Fiyatları Nasıl?

Kiralık Dacia Duster fiyatları için yolcu360.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat araştırması yapabilirsiniz. Uygun fiyata Duster kiralamak için yolcu360.com üzerinden fiyat karşılaştırması yapmak çok kolay. yolcu360.com ana sayfası üzerindeki arama modülüne bir lokasyon ve araç kiralamak istediğiniz tarih aralığını girip hangi rent a car firması kiralık Duster için ne fiyat veriyor hemen bakın. Örneğin Bursa Duster kiralama ya da Bursa’da kiralık Duster arayışı için yolcu360.com ana sayfasındaki modüle Bursa merkez seçeneğini işaretleyin. Sonra da araca ihtiyaç duyduğunuz tarih aralığını girin. Şimdi Bursa rent a car firmalarının kiralık araçları ekranınızda listeleniyor. Tek web sitesi üzerinden farklı rent a car firmalarının Bursa’daki kiralık araç listesine eş zamanlı olarak eriştiniz. Şimdi, listeden marka model özelinde Dacia ve Duster seçeneğini işaretleyin. Karşınıza Bursa ilinde kiralık olan neredeyse tüm Dacia Duster seçenekleri listelenir. Bu listeden fiyatlara bakarak hızlıca karar verebilirsiniz.

 

Yorum ekle